فشار كاخ سفيد برای حذف عكس فتوشاپی ميشل اوباما+عكس!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

فشار كاخ سفيد برای حذف عكس فتوشاپی ميشل اوباما+عكس!!

پست توسط Parsa84 »

مقامات کاخ سفید،   گوگل را در خصوص علت پدیدار شدن عکس فتوشاپی از همسر رییس جمهور آمریکا، که وی را شبیه میمون نشان داده، به عنوان اولین نتیجه جستجوی نام او "Michelle Obama" مورد بازخواست قرار داده اند. 

تصویر

مسئولان بزرگترین موتور جستجوی اینترنتی اعلام کردند که تنها صفحه‌ها یا تصاویری را حذف می‌کنند که مغایر قوانین داخلی و یا بین المللی باشد.

[External Link Removed for Guests]  

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

Re: فشار كاخ سفيد برای حذف عكس فتوشاپی ميشل اوباما+عكس!!

پست توسط Parsa84 »

جنجال بر سر تصویر دستکاری شده میشل اوباما

انتشار تصویر دستکاری شده میشل اوباما، همسر رئیس جمهور آمریکا در اینترنت یک بار دیگر باعث بروز بحث هایی در باره آزادی بیان در فضای مجازی شده است.
 تصویر
میشل و باراک اوباما

بر سر تصویری است که در هنگام جستجوی نام میشل اوباما در موتور جستجوی گوگل دیده می شود.

تصویر بانوی اول آمریکا به گونه ای توسط برنامه های کامپیوتری دستکاری شده که چهره او شبیه به یک میمون شود.

این تصویر مرتبا در هنگام جستجوی کاربران برای یافتن تصویری از خانم اوباما ظاهر می شود.

گوگل گفته است که این تصویر را از صفحات خود حذف نمی کند.

گوگل از دیده شدن این تصویر پوزش خواسته اما با رد درخواست ها برای حذف آن، پیامی را در صفحه عکس، منتشر کرده که خاطرنشان می کند نتایج جستجوی کاربران نمایانگر دیدگاه های این شرکت نیست و این نتایج گاهی اوقات می تواند اهانت آمیز باشد.

دولت آمریکا از اظهارنظر در باره انتشار این تصویر خودداری کرده است.

این تصویر باعث بروز بحث هایی در باره آزادی بیان و حدود آن در آمریکا شده است.

جک ایزرد، خبرنگار بی بی سی می گوید میشل اوباما یکی از چهره های شناخته شده در جهان است که تعداد زیادی عکس از او گرفته می شود و به همین جهت جای تعجب ندارد که با جستجوی نام او در اینترنت، حدود هشت میلیون تصویر دیده می شود.

حق آزادی بیان در قانون اساسی آمریکا قید شده است اما اینترنت چارچوب های آزادی بیان در این کشور را عملا به چالش کشیده است.

گوگل می گوید موتورهای جستجو تنها چیزی را نشان می دهند که در فضای اینترنت موجود است اما منتقدان می گویند باید مطالب و محتویات اهانت آمیز از فضای اینترنت حذف شوند.

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 297 بار

Re: فشار كاخ سفيد برای حذف عكس فتوشاپی ميشل اوباما+عكس!!

پست توسط don_Hirbod »

چه جالب اينهم آزادي به سبك امريكايي
چو ايران نباشد تن من مباد
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”