تلاش های بی وقفه جمهوری آذربایجان برای تجزیه تبریز از ایران

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 1547 بار

تلاش های بی وقفه جمهوری آذربایجان برای تجزیه تبریز از ایران

پست توسط iran12345 »

تاریخ و ادعاهای جعلی در کتاب‌های درسی دولت   کتاب‌های درسی دولت باکو به 9 استان ایران، ادعای ارضی شده و حتی جالب آن که مازندران و گیلان هم جزو آذربایجان به شمار آمده‌اند!... در این کتاب‌ها مزدک، کمونیست دانسته شده و از ازدواج با محارم به عنوان یک سنت بابکی، دفاع شده است. همچنین از دوره چنگیز و تیمور به عنوان دوران طلایی تاریخ یاد شده است! 
با توجه به تحرکان مشکوک دولت باکو در تحریف تاریخ، حدود آذربایجان و اران و شروان، هم اکنون شاهد گسترش تبلیغات منفی علیه ایرانیان و چاپ کتاب‌های رسمی و غیر رسمی علیه تمامیت ارضی ایران هستیم.
به گزارش «تابناک»، پس از فروپاشی شوروی و استقلال اران با نام جمهوری آذربایجان، جریانات ضد ایرانی با حضور شخصی به نام «ابو الفضل ایلچی بیگ»، قدرت را به دست گرفتند و دیگر بار، جریان ایران ستیزی در آن سامان آغاز شد و دستمایه این تبلیغات و جریان، همان ایده‌های شرق شناسان شوروی پیشین با نگاه کمونیستی بود که تلاش می‌کردند با هر ترفندی، بین ملت بزرگ ایران و مردم شمال ارس خطوط پررنگی ترسیم کنند تا علاقه‌ای به زندگی مشترک و دوستانه بین این ملت واحد جدا افتاده از هم ایجاد نشود.
در کتاب‌های درسی جمهوری آذربایجان، ادعا شده است، پانصد سال پیش کشوری به نام آذربایجان! وجود داشته که اردبیل و تبریز هم جزو آن بودند و ایرانیان از زمان کوروش (بزرگ) به این سرزمین تجاوز می‌کرده‌اند!
در این کتاب‌ها مزدک، کمونیست دانسته شده و از ازدواج با محارم به عنوان یک سنت بابکی، دفاع شده است. همچنین از دوره چنگیز و تیمور به عنوان دوران طلایی تاریخ یاد شده است!
در کتاب‌های درسی دولت باکو به 9 استان ایران، ادعای ارضی شده و حتی جالب این که مازندران و گیلان هم جزو آذربایجان به شمار رفته‌اند!

تصویر 

همچنین در کتاب‌های درسی و رسمی «هنر» در جمهوری آذربایجان، همه هنر ایران، آذری فرض و تعریف شده و حتی شاعران پارسی گوی چون خاقانی و نظامی گنجوی (که زادگاهش روستای تا در تفرش است) و خواجه نصیرالدین طوسی نیز ترک تبار فرض شده‌اند.
گفتنی است، آذربایجان به عنوان تاج ایران در تاریخ، همواره نقشی سترگ در حفاظت و بقای هویت و ملیت و مذهب ایران زمین داشته‌اند و آگاهی کامل و دفاع بموقع از هویت و یادآوری پیشینه واقعی تاریخی منطقه، می‌تواند دشمنان ایران را در ایفای توطئه‌های تجزیه طلبانه خود و اربابانشان مأیوس کند.
آذري‌هاي ايراني که از ميان آنان، مردان بزرگي مانند شيخ محمد خياباني، ثقة‌الاسلام، ستارخان، باقر خان، شهيد باکري و … برخاسته و تا پاي جان از اسلام و تماميت ارضي ايران و آزادي آن دفاع کرده‌اند، مي‌توانند نزدیکی هر چه بیشتر ايراني تباران آن سوي ارس را که تا 196 سال پيش شهروندان ايران بودند، با ایران قدرتمند موجب شوند.
متن کامل این خبر را در[External Link Removed for Guests] بخوانید.
[External Link Removed for Guests]

[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرچو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مبادتصویر   

[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرهمه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریمتصویر
تصویرهمه سر به سر تن به کشتن دهیم به از آنکه کشور به دشمن دهیمتصویر
تصویراگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مرگ در کارزارتصویر

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 557 بار
سپاس‌های دریافتی: 645 بار

Re: تلاش های بی وقفه جمهوری آذربایجان برای تجزیه تبریز از ایران

پست توسط sohraba »

وقتی همه رو دوست وبرادر لقب دادی همینه
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

بهتر است ما هم هرچه زودتر قبل از اینکه مشاهیرمان مانند فردوسی، خاقانی و .... ترک یا حتی روس بشوند (اگرچه نصف دیگه که آذربایجان ادعا نکرده عربا مدعی شون هستند!!!!!) اونارو به دنیا ایرانی معرفی نماییم. فراموش نکنیم هنوز هم بیشترین ترجمه ها از ادب ایران مربوط به رباعیات خیام است و خواجه شیراز کسی است که آوازه اش گوته را از خود بیخود کرد. همه ما ایرانیان باید مفاخرمان را بشناسیم و ارج نهیم.
بهتر است این فرهنگ سازی را از دوران ابتدایی شروع کنیم
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
New Member
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط HipHop_TB »

من با این چیزا یا با جمهوری آذربایجان کاری ندارم
من اهل تبریزم
شما چرا با کمال اطمینان پر رویی سنگ تبریز و آذربایجان رو به سینه میزنید در صورتیکه حقوق ما رو زیر پا میذارید
هرچی فهش و لقب به ما میگید کسی چیزی نمیگه اما وقتی ما هم القاب شما رو میگیم میگید ضد انقلاب، وطن فروش ، تجزیه طلب
به ما میگن باید به زور به لهجه فارسی حرف بزنید
میدونیم کشور یه زبان واحد میخاد اما یه زبان واحد نه یه لهجه
زبان ما کاملتر از لهجه شماست اینو ااز روی غرض ورزی نمیگم بخدا دیگه همه میدونن
میگم چرا شما فارسی حرف میزنید کی گفته شما باید به لهجه مادریتون درس بخونید ولی ما نه
مگه تهران و اصفهان چی داره که هرچی منابع اقتصادی هست تو این شهراست
مگه نه اینکه پول نفت اهواز و جنوب که شما الان زنده اید چرا اهواز مثل تهران نیست
چرا اینقد با سرعت معادن آذربایجان رو تخلیه میکنن مثل معدن مس سون گون(تحقیق کنید ببینید چقدر بزرگه و چقد ارزش داره) و معادن چینی و طلا و ...
چرا کارخونه های این معادن رو میبرن اصفهان و کرمان
چی به ما میرسه
آقا ما از این ایران بدمون میاد
ازین خصیصه های پارسا بدمون میاد
ننگمون میشه بگیم ایرانی هستیم
ننگمون میشه بگیم ما هموطن شماییم
دنیا با شما سر جنگ داره
یواش یواش هرچی اختراع و نوآوری و شرکت بزرگ هست میگید مال ماست
عمر 2500 ساله خیلی کمه اینقد خودتونو اینقد بزرگ ندونید واسه اینه که همیشه عقب مانده ایم
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 1547 بار

پست توسط iran12345 »

مدیران محترم لطفا پست بالایی رو حذف نکنند تا همه چهره واقعی این افراد رو ببینند

و شما جناب قومگرا، من هم آذری هستم اما مانند شما خائن و وطن فروش نیستم لطفا از جانب خودتون حرف بزنید.
[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرچو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مبادتصویر   

[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرهمه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریمتصویر
تصویرهمه سر به سر تن به کشتن دهیم به از آنکه کشور به دشمن دهیمتصویر
تصویراگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مرگ در کارزارتصویر

New Member
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط HipHop_TB »

عمرا ترک باشی چون فعلا وطن فروش شمایی چون آذری هستی
من تو تبریز مثل تورو ندیدم هستن ولی خیلی کم
ضمنا اولا من از طرف شما حرف نزدم از طرف هم وطنام حرف زدم ثانیا شما با گفته هام مخالفید و از وضع فعلی راضی هستی که دوس داری همیشه تو سرت بزنن
ضمنا جو سازی نکن قرار نیس پست من حذف بشه
ننگ ما بیشتر از شماهاست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

پست توسط ario vaziri »

ما که بختیاری هستیم و بیشتر منابع کشور از سرزمین بختیاری استخراج میشه نسبت به هزینه اون توی آذربایجان و هرکجای ایران هیچ اعتراضی نداریم چون واسه من لر تمام ایران سرمین من است حتی آران که خیلی از بختیاریها جونشون رو برای جنگ با روسها توی اون سر زمین از دست دادن ...بهر حال امیدوارم خداوند به عده ای عقل درست وحسابی بده ...
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2998 بار
سپاس‌های دریافتی: 405 بار

پست توسط رضاخان »

دوستانی که نگران وطنند بهتره منطقی عمل کنند اگه شما نگران وضعیت خودتی که وضعت بده چرا میخوای از وطن جدا بشی چرا نمیخوای اینجا رو که توش زندگی میکنی درست کنی
شما مثل مسافرایی عمل میکنی که هر جا میرن رو کثیف میکنن و دفعه ی بعد جای دیگه چادر میزنن
اگر نگران جاتی خوب میتونی بری ترکیه چادر بزنی
ببین آقایی که احساس میکنی ترکی بهت بگم منم آذریم از سرزمین بابک خرمدین صاحب ایران زمین سرزمین پارسی
تو بجز یه آدم راحت طلب و سطحی نگر نیستی و تفکراتت یا از نادانیته و یا از طینت شیطانیت
تا من و امثال من زنده ایم شما ها باید همیشه تو این فکرا باشید ولی هیچ کاری نمیتونید بکنید
زمان جنگم امثال تو بودند زمانی که پدرم تعریف میکرد ما میرفتیم جنگ تو خوزستان اونا برای صدام هلهله میکردند و قربانی میکشتند
یا در کردستان سر میبریدند اما الان تو عراق دارن با پول اسراییل و امریکا وطن فروشی میکنن
شما بهتره بیشتر مطالعه کنی و به عاقبت وطن فروشا نگاه کنی و عبرت بگیری
New Member
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 28 بار

پست توسط Mojtaba28 »

خدمت آقای HipHop_TB برسانم که بنده ترک هستم و عاشق ایران عزیز می باشم و برای پیشرفت اسلام و ایران عزیز دعا می کنم و از خداوند می خواهم که شر کلیه کشورهای خواهان جدایی اقوام مختلف ایران را به خودشان بازگرداند
با آرزوی سلامتی و سربلندی برای کلیه ایرانیان از هر قوم و نژادی که می باشند
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

,
اخه اقای عزیز اگر شما ترک هستید و مسخرتون می کنند چه دلیلی داره به مملکتت خیانت کنی
شما میدونی سر منشا این توهینا و مسخرها کجاست؟
یک زمانی برای اینکه انگلیس بین مردم ایران و قومهای ایرانی تفرقه بندازه شروع کرد به پروژه جک سازی علیه قومهای مختلف
اگر هم از لحاظ بدبختی بگیم که جنوبی ها ی استان بوشهر و خوزستان خیلی بدبخت تر و جنگ زده تر از شماها هستند
اصلا شما میدونی 8 سال جنگ یعنی چی؟
فکر نکنم؟
چون فوقش یکبار و یا حداکثر 2 ، سه بار اونجاها بمب باران شده
ولی ابادنی ها و کلا جنوبی ها روزی 2 یا 3 باز حمله هوایی ، زمینی و هر کوفتی که بگی علیهشون می شد
فکر میکنی فقط شما رو مسخره می کنند ؟ عربا رو مسخره نمی کنند؟بقیه رو مسخره نمیکنند؟
عزیز من همه اینایی که شما میگی در تمام ایران موجوده ولی هممون مثل کوه پشت مملکتمون ایستاده ایم حتی اگر از لحاظ سیاسی باهم اختلاف داشته باشیم
این همسایه عزیز اذری چه گلی به سر مردمش زده که الان تو ایران از اون محرومی ؟؟
خلاصه تنها چیزی که می تونم بگم اینه که برای طرز تفکر شما و همانند شما بسیار متاسفم و بازهم میگم برای استقلال و پایداری کشورم و انقلابم تا آخرین قطره خون ایستاده ام
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
New Member
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 28 بار

پست توسط Mojtaba28 »

یاشاسین ایران و ایرانی
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های ارسالی: 326 بار
سپاس‌های دریافتی: 1085 بار

پست توسط HITMAN_KU »

من با این چیزا یا با جمهوری آذربایجان کاری ندارم
من اهل تبریزم
شما چرا با کمال اطمینان پر رویی سنگ تبریز و آذربایجان رو به سینه میزنید در صورتیکه حقوق ما رو زیر پا میذارید
هرچی فهش و لقب به ما میگید کسی چیزی نمیگه اما وقتی ما هم القاب شما رو میگیم میگید ضد انقلاب، وطن فروش ، تجزیه طلب
به ما میگن باید به زور به لهجه فارسی حرف بزنید

عزیزم ما به کسی لقب ندادیم حالا اگه هم جک میسازن از مال شما بد تر واسه ما رشتیا ساختن جک ساختن برای اقوام گوناگون درست یا غلط در هر کشوری هست مثلا تو انگلیس برای اسکاتلندیها جک میسازن اتفقا آدمهای با ظرفیت از این حرفها ناراحت نمیشن اتفاقا من مادرم رگ آذری داره که خودش همیشه جک ترکی میگه حالا قضاوت با خودته

میدونیم کشور یه زبان واحد میخاد اما یه زبان واحد نه یه لهجه
زبان ما کاملتر از لهجه شماست اینو ااز روی غرض ورزی نمیگم بخدا دیگه همه میدونن

دوست گرامی تبلیغ لهجه بودن زبان فارسی تبلیغی جعلیست اتفاقا در همون سایتی که زبان فارسی رو لهجه33 عربی دونسته زبان ترکی رو لهجه 39 دونسته بود اما ملتچی های بیکار زبان ترکی را 3 زبان دنیا دانسته بودن این ادعاها باعث شد من با یک دکتر ادبیات عرب از لبنان بحث کنم ایشان فرمودن که اولا از نظر زبانشناسی زبان کامل یا ناقص بی معنیست چون نیازهای ملت خود را برآورده میکند دوما فارسی و ترکی ربطی به عربی ندارن که بخوان لهجش باشن چون فارسی جزئ زبانهای هندی اروپاییست و ترکی هم ریشه اش به آسیا میانه بر می گردد پس نمیتوانند زیر مجموعه یک زبان سامی به نام عربی باشند ضمن آنکه بسیاری از واژگان عربی ریشه فارسی دارن

میگم چرا شما فارسی حرف میزنید کی گفته شما باید به لهجه مادریتون درس بخونید ولی ما نه
مگه تهران و اصفهان چی داره که هرچی منابع اقتصادی هست تو این شهراست
مگه نه اینکه پول نفت اهواز و جنوب که شما الان زنده اید چرا اهواز مثل تهران نیست
چرا اینقد با سرعت معادن آذربایجان رو تخلیه میکنن مثل معدن مس سون گون(تحقیق کنید ببینید چقدر بزرگه و چقد ارزش داره) و معادن چینی و طلا و ...
چرا کارخونه های این معادن رو میبرن اصفهان و کرمان
چی به ما میرسه

مسئله داغونی اقتصاد ایران بر کسی پوشیده نیست من اقتصاد دان نیستم اما به چشم دیدم که زنجان و اردبیل و تبریز خیلی از مراکز ایران آبادترن پس دروغ نفرمایید که اینه ما رو غارت میکنن

آقا ما از این ایران بدمون میاد
ازین خصیصه های پارسا بدمون میاد
\
آقا پارس وجود خارجی ندارد قوم جعل نکن ماهمه ایرانیم و فارسی زبانیم پارسها هخامنشیان بودند که افتخار همه منا مثل بابک کبیر مثل صفویه

ننگمون میشه بگیم ایرانی هستیم
ننگمون میشه بگیم ما هموطن شماییم
دنیا با شما سر جنگ داره

دیگه عزیزم این 3 حرفت جواب نداره

یواش یواش هرچی اختراع و نوآوری و شرکت بزرگ هست میگید مال ماست

آخه ترکیه هم معتقد بابانوئل ترک بوده

عمر 2500 ساله خیلی کمه اینقد خودتونو اینقد بزرگ ندونید واسه اینه که همیشه عقب مانده ایم

عمر 2500 ساله مربوط به تشکیل اولین هسته ایرانست تاریخ بخونی میبینی که اقوام آریایی حدود 8000 سال تاریخ مستند دارن قبل از همنو 2500 سال خودت میبینی که مادها حاکم بودن که اونها اتفاقا احداد آریایی خودتن

اگه مغول بودن افتخاره شما بفرما مغول باش اما باور کن رسم ترکی(عثمانی)ارمنی کشی ارزش انسانی نداره
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”