شناور جاسوسي رژيم اسرائيل در خليج فارس!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 983
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۹ دی ۱۳۸۷, ۱۲:۰۵ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 7461 بار
سپاس‌های دریافتی: 7118 بار
تماس:

شناور جاسوسي رژيم اسرائيل در خليج فارس!

پست توسط @lirez@ »

  روزنامه اسرائيلي مدعي حضور شناورهاي جاسوسي اين رژيم در خليج فارس براي كنترل تحركات ايران شد.

به گزارش عصر ايران، روزنامه اسرائيلي يديعوت آحارونوت خبر داده است اسرائيل با استفاده از شناورهاي دريايي بدون سرنشين در آب‌هاي خليج فارس حضور دارد و از طريق نظارت بر تحركات ايران، به فعاليت‌هاي جاسوسي مي‌پردازد.

بنا بر اين گزارش، اسرائيل در خليج فارس از شناورهاي بدون سرنشين از نوع «بروتكتور» استفاده مي‌كند. اين شناور توسط سازمان پيشرفته سازي تجهيزات جنگي اسرائيل (رفائيل) به روز شده است. بروتكتور، شناوري تندرو، مجهز به سيستم‌هاي رادار و كشف اهداف دريايي است.

اين گزارش ادامه مي‌دهد: مي‌توان سلاح‌هاي مختلفي مانند انواع رگبار را در اين شناورها جاسازي كرد. اين شناور بدون سرنشين همچنين مجهز به دوربين‌هاي فيلمبرداري در روز و شب، ميكروفن، بلندگو و سنسور‌هايي براي كشف هر گونه تهديد است. علاوه بر اين، بروتكتور مي‌تواند محموله‌اي به وزن يك تن را حمل كند بنابراين مي‌توان هرگونه سيستم كشف، تشخيص و شناسايي روي آن نصب كرد. 
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”