کافیه تو گوگل یه سرچ از “Maya Prediction” انجام بدید! یعنی پیشگویی مایا!
مایاها قومی بودند که چند هزار سال پیش تو مناطق آمریکای مرکزی زندگیمی کردند، البته الان هم از قوم اونها بازماندگانی وجود دارن. حتما معبدزیر رو که متعلق به مایا هست رو دیدید:
از اینکه وارد مقوله پیش گویی اصلیمایا بشم باید توضیحاتی راجع به قدرت و تمدن این قوم براتون بنویسم.مایا! قومی که هزاران سال پیش معبد و هرمی که در بالا مشاهده می کنید روبا 365 پله ساخته! به تعداد روزهای سال. مایا تمامی خسوف ها و کسوف ها رادقیقا تا سال 2012 ثبت کرده و همشون طبق برنامه دارن اتفاق می افتن، مایاچندین هزار سال پیش عدد یک میلیون رو کشف کرده بود، مایا هزاران سال پش تومعابدش تصاویری از سفینه ها و فضانوردان رو روی سنگ ثبت کردن! (این روخودم به چشم دیدم!). مایا آن زمان حتی تعداد روزهای هر سال ماه رو کهگمونم 279 روز هست محاسبه کرده بود. مایا ها از اورانوس و نپتون اطلاعداشتند، تقویم مایا برای 400 میلیون سال استخراج شده است، سال خورشید وزهره را تا چهار رقم اعشار محاسبه کرده اند.
اینها رو به دو دلیل اشاره کردم یکیشاینکه بگم مایا چقدر قدرت محاسباتی و علمی داشته و دوم رو هم تو پی نوشتها خواهید خوند. تو ویدئویی که از یوتیوب تو ادامه مطلب هم گذاشتم اطلاعاتبیشتری از مایا و تقویمشون براتون نشون می ده. حالا بریم سر اصل مطلب،پیشگویی!
می گه: تو 21 دسامبر سال 2012 اینزندگی روی کره زمین به اتمام می رسه و یک دوره جدید زندگی روی زمین شروعمی شه. تو چند تا سایت خوندم که این دوره جدید پر از صلح و عشق و آرامش وپیشرفت هست. (مصداق حرف یکی از سیاستمداران آمریکایی که پایان بحران مالیآمریکا رو صلح و آرامش تو دنیا می دونست). حالا چند تا نظریه دیگه همهستند که به تفضیل روشون بحث می کنم. استاد کلاس #C هم اطلاعاتی در اینمورد داشت، جالبه که گفت ما به ناسا یه ایمیل فرستادیم و پرسیدیم که آیاسال 2012 اتفاقی تو کهکشان خواهد افتاد؟ ناسا پاسخ داده بود که نارساییهایی مشاهده می شن ولی نمی تونیم تائید کنیم که این اختلالات آسیبی بهزمین می رسونن یا نه!
مایاها معتقد بودند که زمین از 5 دوره تشکیل شده، پایان هر دوره یه اتفاقخیلی بد می افته و دوره جدید شروع می شه. جالب اینجاست که 2012 پایاندوره پنجم هست! و ما وارد دوره ششم خواهیم شد، گفته می شه تمدن حاضر ازبین خواهد رفت تا دوره ششم شروع بشه! (تو ویدئو اشاره شده به زمین لرزههای بزرگ) .
البته نگاههای خیلی مثبتی هم به قضیه شده و بعضی هم اصلا این گفته روکاملا رد می کنند. و منم با این پست منظورم این نیست که شما رو از زندگیناامید کنم یا صحت این بحث رو اثبات کرده باشم. من دارم نتیجه تحقیقم روتو اینترنت و از حرفهایی که شنیدم و چیزهایی که دیدم بیان می کنم و خیلیامکان داره که چون مثلا روی یک نظریه نادرست پی ریزی شده کلا نادرست باشهولی به هر حال شواهد و مدارک موجود انسان رو از ساده از کنار این قضیهگذشتن منع می کنه.
علم سرشار مایابخصوص از نجوم اونها رو قومی آگاه و متمدن ساخته بود. البته قضیه ترک مایااز محل زندگیشون هم یک قضیه خیلی معروف هست که دلایل بسیاری براش بیان شدهکه من نهایتا امیدوارم با خوندن پی نوشت شما هم با من هم عقیده شید.