پربیننده ترین ویدیو های یوتیوب در سال 2009

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

پربیننده ترین ویدیو های یوتیوب در سال 2009

پست توسط Parsa84 »

هرچند سوزان بویل نتوانست مقام اول مسابقات Britain’s Got Talent را بدست بیاورد اما ویدیوی این خانم خوش صدا توانست به عنوان پر بیننده ترین ویدیو یوتیوب در سال 2009 انتخاب شود. . به همین بهانه بد نیست نگاهی داشته باشیم بر 5 ویدیو برتر یوتیوب در سال 2009 که از بین میلیون ها ویدیوی آپلود شده در این سال بیننده بیشتری داشتند .

5- بچه های Evian

با حدود 27 میلیون بیننده ، این آگهی خلاقانه برای آب معدنی Evian توجهات زیادی را به خود جلب کرد . البته متاسفانه کسی همت نکرد تبلیغ پوشک بچه مای بیبی خودمان را آپلود کند. وگر نه این رتبه الان از آن ما بود !

تصویر

4- تریلر فیلم Twilight : New Moon

نمی توانم دلیل اینکه چرا تریلر قسمت دوم فیلم Twilight ( که قسمت اول آن خیلی خیلی معمولی و لوس بود ) 31 میلیون بیننده پیدا می کند را بفهمم !

تصویر

[External Link Removed for Guests]

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1938 بار
سپاس‌های دریافتی: 1909 بار

Re: پربیننده ترین ویدیو های یوتیوب در سال 2009

پست توسط pedmehr »

البته پربیننده ترین ویدئو کل یوتیوب ویدئویی موسوم به چارلی هست که یه فیلم آماتور از مکالمه و شوخی دو تا پسر بچه انگلیسی هست که پدرشون گرفته و الان بعد از دو سال بیشتر از 150 میلیون بازدید داشته

در روح و جان من میمانی ای وطن
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Parsa84 »

3– شیرین کاری در عروسی :

یوتیوب به راحتی آب خوردن می تواند یک عروسی کوچک و معمولی را به یکی از مهم ترین رویداد های سال تبدیل کند ! جیل و کوین تصمیم گرفتند که عروسیشان را کمی ! متفاوت برگزار کنند و به همین راحتی 33 میلیون نفر را سر کار گذاشتند !

تصویر  

2- دیوید بعد از دندون سازی :

یک پسر بچه 7 ساله جنبه داروی بی حسی دندانپزشکی را نداشته و بقول آنوری ها High شده و با صحبت های بی ربط و البته شدیداً با مزه 37 میلیون بیننده مشتاق را سرگرم می کند .

تصویر 

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Parsa84 »

1– سوزان بویل :

همانطور که گفته شد ویدیوی اولین حضور سوزان بویل در برنامه Britain’s Got Talent توانست 120 میلیون بیننده از سرسر جهان در یوتیوب بدست بیاورد . رقمی که بطور شفاف قدرت پدیده ای یه اسم یوتیوب را نشان می دهد .

تصویر
تصویر  ‫عکسهای بالا زمانی که در برنامه ایدول شرکت  
 تصویر  ‫و بعد  

تصویر
تصویر  ‫ وحالا: 

تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”