مشاور پادشاه بحرین: ما هرگز ایران را هدف قرار نمی‌دهیم!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 1547 بار

مشاور پادشاه بحرین: ما هرگز ایران را هدف قرار نمی‌دهیم!

پست توسط iran12345 »

مشاور پادشاه بحرین: ما هرگز ایران را هدف قرار نمی‌دهیم! این مقام بحرینی، ایرانی‌ها را به بزرگنمایی قدرت نظامی خود متهم کرد و افزود: تهران همواره از قدرت بلامنازع بودن در منطقه و نیز از سلاح‌‌هایی سخن می‌گوید که می‌تواند همه کشورهای منطقه خلیج‌فارس را نابود کند و با این گفته‌ها و ادعاها، ایرانی‌ها چگونه انتظار دارند ما سیستم دفاعی و موشکی خود را تقویت و تجهیز نکنیم؟! 
سرویس بین‌الملل ـ «نبیل بن یعقوب الحمر» که عنوان مشاور پادشاه بحرین را یدک می‌کشد، در واکنش به اعتراض ایران به استقرار سیستم‌های موشکی آمریکا در بحرین و کشورهای حاشیه خلیج فارس گفت: هیچ کشوری این حق را ندارد که از کشورهای عربی به دلیل تقویت توان نظامی خود انتقاد کند، زیرا این حق قانونی و منطقی ماست که کشورمان را در برابر هر گونه تهدید تقویت کنیم.

به گزارش «تابناک» و به نقل از «الشرق الاوسط»، وی که مسئول شورای توسعه سیاسی بحرین نیز شناخته می‌شود، افزود: گمان نمی‌کنم که استقرار این سامانه‌های موشکی، جنبه جنگ طلبی در منطقه داشته باشد آنگونه که برخی کشورها می‌‌اندیشیند.

«الحمر» در ادامه گفت‌وگوی خود با «الشرق الاوسط» افزود: ما هرگز ایران را هدف قرار نمی‌دهیم و اصولا از این گونه مباحث در کشورهای عربی مطرح نیست؛ اما آنچه رخ داده، این است که ما (کشورهای عربی) خود را تقویت کرده‌ایم و دولت‌های منطقه خود را در برابر تهدیدات احتمالی مجهز کرده‌اند؛ آیا این کار به معنای تهدید است؟
این مقام بحرینی، ایرانی‌ها را به بزرگنمایی قدرت نظامی خود متهم کرد و افزود: تهران همواره از قدرت بلامنازع بودن در منطقه و نیز از سلاح‌هایی سخن می‌گوید که می‌تواند همه کشورهای منطقه خلیج‌فارس را نابود کند و با این گفته‌ها و ادعاها، ایرانی‌ها چگونه انتظار دارند، ما سیستم دفاعی و موشکی خود را تقویت و تجهیز نکنیم؟!
مشاور پادشاه بحرین پس از این سخنان تأکید کرد: کشورهای خلیج فارس همواره خواهان روابط مسالمت آمیز و دوستانه با همسایگان، به ویژه ایران است و این روابط باید بر پایه حسن همجواری باشد و کشورهای عربی همانند همه کشورهای جهان در هر لحضه در اندیشه افزودن قدرت دفاعی خود هستند و این کار نه برای ایران و نه برای هیچ کشور دیگری، تهدید به شمار نمی‌آید.

هرچند توضیحات الحمر، مبنی بر حق کشورش در بالا بردن ضریب امنیتی خود موضوع قابل درکی است، اما ایشان فراموش کرده‌اند که بحرین در بهره‌گیری از این سامانه موشکی، هیچ اختیار و استقلال عملی ندارد؟ ضمن آنکه ایران هیچگاه هیچ کشور عربی و یا دیگر همسایه‌های خود را به استفاده از ابزار نظامی در مسائل منطقه ای تهدید نکرده و این همان موضوعی است که متأسفانه کشورهای عربی حاشیه خلیج‌فارس یا نسبت به آن تجاهل می‌کنند یا از درک آن عاجزند.

[External Link Removed for Guests]  
[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرچو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مبادتصویر   

[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرهمه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریمتصویر
تصویرهمه سر به سر تن به کشتن دهیم به از آنکه کشور به دشمن دهیمتصویر
تصویراگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مرگ در کارزارتصویر

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 1547 بار

Re: مشاور پادشاه بحرین: ما هرگز ایران را هدف قرار نمی‌دهیم!

پست توسط iran12345 »

شاه چرا و چطور اجازه داد که بحرین از ایران جدا بشه؟؟؟؟؟؟؟!!!! تصویر مگه نمیشد بحرین رو با هزارو یک دسیسه و فتنه و توطئه در پیکره ایران نگه داشت؟؟؟؟؟ چرا این کار رو نکرد؟؟؟؟تصویر چرا با تمامیت ارضی ایران بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟
[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرچو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مبادتصویر   

[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرهمه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریمتصویر
تصویرهمه سر به سر تن به کشتن دهیم به از آنکه کشور به دشمن دهیمتصویر
تصویراگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مرگ در کارزارتصویر

Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

داستان كلاغ و عقاب را حتما همه به خاطر داريد .همان كلاغي كه با ديدن عقاب در حاي شكار گوسفند به فكر قدرت نمائي افتاد و گفت من چيزي از عقاي كم ندارم رنگم كه سياهه چنگال هم كه دارم پس من هم گوسفند شكار ميكنم .اين جناب شيخ بحريني هم از لحاظ فكري چيزي از آن كلاغ كم ندارد
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

نه تور خدا حالا یه بار مارو هدف قرار بدید ! خواهش میکنیم !!!
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

واقعا بعد از اعلام این خبر خیالمون راحت شد :???: چون چند روز بود که از ترس حمله بحرین قایم شده بودیم :::P :grin: :grin: :grin:
یکی ندونه فکر میکنه چه خبره واقعا که جاهلیت یک صفت مادام الامر برای این شاسگولهاست.واقعا ادم از این میسوزه که کشورهایی که تا دیروز جزو خاک ما بودن مثل اذربایجان و یاهمین بحرین یا حتی افغانستان حالا برا ما شاخ و شونه میکشن.خدایا خودت بهشون شفا بده
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

ایران نگفته بود که ما به بحرین حمله میکنیم , بلکه گفته بود اگر امریکا به ایران حمله کند هر کشوری که خاک خودش رو به صورت یک پایگاه نظامی برای حمله به ایران در اختیار امریکا قرار دهد برای ما به عنوان دشمن تلقی میشود و ما ناچار پایگاههای امریکا رو در اون کشور هدف قرار میدیم .
حالا چرا اینها به خودشون گرفتن ؟ چون ریگ تو کفششونه .
حرف بی موردی هم نزدیم , چون این آغایان در زمان جنگ ایران و عراق کاملا نشان دادند که اصلا قابل اطمینان نیستند و مراتب خیانت خودشون رو به اثبات رسوندن .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 870 بار
سپاس‌های دریافتی: 695 بار

پست توسط atlantik »

الحمر .... جون مادرت بیا حمله کن !ببینیم اصلا بلد هستی از اون سیستم ها ستفاده کنی یا نه!!!!! سنگ مفت و گنجشک هم مفت !
[FONT=Courier New]من در کشوری زندگی می کنم که زبانش پارسی است، اما به آن فارسی می گویند  [FONT=Courier New][COLOR=#7030a0]چون   "پ" ندارد!   

[FONT=Microsoft Sans Serif]دکتر علی  
New Member
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

پست توسط iranian.empire »

دوران تسامح به پایان رسیده،باید یه ضرب شصت به این مرتجعان عرب نشان داد.واقعا در این شرایط انجام یک مانور گسترده در پهنه ی آبی خلیج همیشه پارس احساس میشه، باید دید این حمقا که از پس مجاهدین الحوثی در یمن بر نمیان ،با این همه سلاح پیشرفته و نو و آکبند میخوان چکار کنن؟ :???: به نظر من بعد از آنجام همچین مانوری اقتصاد جهانی به خاطر خریدهای تسلیحاتیشون از رکود در میاد :???: :???:
در راه تو کی ارزشی دارد این جان من/پاینده باد خاک ایران من
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”