بازداشت به اتهام سرقت اطلاعات ليزري

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
پست: 820
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

بازداشت به اتهام سرقت اطلاعات ليزري

پست توسط حسن2568 »

  به اتهام سرقت اطلاعات   بازداشت شده که سرپرستي کارهاي مربوط به نصب و استفاده از سامانه و آزمايش سيستم هاي ليزري را بر عهده داشت به جرم ارسال اين اطلاعات به خارج از کشور ، در زندان به سر مي برد.  خبري آخرين نيوز نوشت: يک تبعه جمهوري آذربايجان به اتهام سرقت اطلاعات مربوط به فناوري ليزري و طرح هاي الکترونيک ايران بازداشت شد.

يک منبع مطلع با اعلام اين مطلب، گفت: "رشيد علي اف" که سرپرستي کارهاي مربوط به نصب و استفاده از سامانه و آزمايش سيستم هاي ليزري را بر عهده داشت به جرم ارسال اين اطلاعات به خارج از کشور بازداشت شد و در زندان به سر مي برد.

گفته مي شود بازداشت اين فرد با واکنش مقامات جمهوري آذربايجان نيز همراه بوده، بطوري که علاوه به تعيين يک وکيل از سوي سفارت آذربايجان در ايران، بزودي اين موضوع در دستور کار مجلس ملي جمهوري آذربايجان هم قرار خواهد گرفت.

اين در حالي است که مقامات آذري کميته اي را تحت عنوان کميته مدافعان حقوق "رشيد علي اف" تشکيل داده اند. گفتني است رشيد علي اف که متخصص ليزر است از سال 2006 تا 2009 در شرکت هاي ايراني فعال در فناوري ليزري فعاليت مي کرد.

 
[External Link Removed for Guests]
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 1297
تاریخ عضویت: شنبه ۱۵ تیر ۱۳۸۷, ۱۰:۲۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

Re: بازداشت به اتهام سرقت اطلاعات ليزري

پست توسط sand_fighter »

باز تابناک . خبر های دزدو پلیس و توهم !
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 458
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۸, ۷:۰۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 1547 بار

Re: بازداشت به اتهام سرقت اطلاعات ليزري

پست توسط iran12345 »

محاکمه یک جاسوس علمی تبعه دولت باکو در تهران



رشید علی اف از اتباع دولت باکو که با برخی موسسات ایرانی مدتها همکاری داشت به اتهام جاسوسی علمی و جمع آوری اطلاعات ویژه از مراکز علمی ایران بازداشت شده و نخستین جلسه محاکمه وی اخیرا برگزار شده است.
بعد از دستگیری رشید علی اف در تهران ، برخی محافل خاص در باکو که با مراکز صهیونیستی – امریکایی در ارتباط هستند ، تلاش کردند ضمن معرفی این کارمند مراکر علمی به عنوان " دانشمند " و فعالیتهای تبلیغی علیه ایران نامبرده را بیگناه معرفی کنند . این در حالی است که اتهامات مربوط به وی به اطلاع سفارت باکو در تهران رسانده شده و سرکنسول باکو در تهران با این جاسوس دیدار و گفتگو کرده است.
خبرگزاري آپا از خبرگزاریهای وابسته به دولت باکو طی خبری به نقل از سلطان‌حميد ملنك‌اف مدير مركز علمي و فني « ليزر» در باکو و رييس كميته تبلیغاتی موسوم به کمیته دفاع از حقوق رشيد علي‌اف از محاکمه این جاسوس سابقه دار در ایران خبر داد .به گفته ملك‌اف، رشيد علي اف طي تماس تلفني با خانواده‌اش گفته است كه چند روز پيش در دادگاه حضور يافته است.
دادگاه جنبه بدوي داشته و رشيد علي‌اف در خواست مترجم كرده است. زمان تشكيل جلسه بعدي دادگاه هنوز مشخص نشده است. ملنك‌اف با اشاره به اينكه در اين رابطه به وزارت امور خارجه باکو و سفارت اين كشور در تهران نيز اطلاع داده است، مي‌گويد: « بطور قطع، سفارت باکو در يافتن مترجم به رشيد علي‌اف كمك خواهد كرد. »

[External Link Removed for Guests]
[HIGHLIGHT=#9bbb59][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرچو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مبادتصویر   
 
[HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#f79646][HIGHLIGHT=#9bbb59]تصویرهمه روی یکسر، به جنگ آوریم جهان بر بداندیش تنگ آوریمتصویر
تصویرهمه سر به سر تن به کشتن دهیم به از آنکه کشور به دشمن دهیمتصویر
تصویراگر کُشت خواهد تو را روزگار، چه نیکو تر از مرگ در کارزارتصویر
 
  
Furious Poster
Furious Poster
پست: 387
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۷, ۱۰:۲۹ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1171 بار

Re: بازداشت به اتهام سرقت اطلاعات ليزري

پست توسط nasir irani »

متاسفانه تابناک بعد از انتخابات تبدیل به بنگاه شایع پراکنی با منابع دست چندم و گاهآ غربی شده!!!

اطلاعات لیزی به تنهایی سودی برای دشمن نداره!!زیرا ایران در زمینه لیزهای با توان بالا از امریکا و دو سه کشور دیگر عقب تره!!

لیز نوعی ابزار برای ساخت تجهیزات بسیار مهم در صنایع مختلف دفاعی وصنعتی معدنی و .... محسوب می شه!!

البته در اینکه جمهوری آذربایجان به مرکز جاسوسی اسرائیل علیه ایران تبدیل شده شکی نیست! حتی در خود دولت و مجلس!!
Captain II
Captain II
پست: 512
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۶, ۷:۱۷ ب.ظ
محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
سپاس‌های ارسالی: 159 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار
تماس:

Re: بازداشت به اتهام سرقت اطلاعات ليزري

پست توسط ta.abad »

چرا به محض تولید یا اختراع یک چیز جدید ییهویی خبر جاسوس بازی رو مشیه ؟ :-? البته منابع هم که خدارو شکر در حد منابع خبری جهانی هستن واقعا :::P حرفه ای حرفه ای
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 3472
تاریخ عضویت: جمعه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۹:۴۴ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: بازداشت به اتهام سرقت اطلاعات ليزري

پست توسط Solver »

تابناک : abc ایران :::P
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”