کنیایی با 130 زن و بیش از 200 فرزند!
مردی در غرب کنیا با بیش از صد و سی زن ازدواج کرده است و بیش از دویست فرزند دارد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره این مرد که اَکوکو تایجِر نام دارد با صد و سی زن ازدواج کرده و هشتاد و پنج زن خود را طلاق داده و چهل و پنج زن نزد او باقی مانده اند. مردم این شخص را در جامعه خود در منطقه ای در غرب کنیا خطرناک توصیف می کنند.
این مرد اکنون نود ساله است و با آخرین زن خود در سال هزار و نهصد و نود و هفت ازدواج کرده است. اکوکو در سال هزار و نهصد و چهل و سه با دومین زن خود ازدواج کرده و این بزرگترین زن او است. این مرد دویست و شصت و دو فرزند داشت که چهل و هشت فرزند او جان باخته اند. این مرد می گوید زنانی را که مرا دوست نداشتند طلاق داده ام اما زنانی که مرا دوست دارند و من نیز آنها را دوست دارم تاکنون نزد من مانده اند. [External Link Removed for Guests]
مرد کنیایی با 130 زن و بیش از 200 فرزند!
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 4147 بار
- سپاسهای دریافتی: 2180 بار
مرد کنیایی با 130 زن و بیش از 200 فرزند!
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: باختران
- سپاسهای ارسالی: 309 بار
- سپاسهای دریافتی: 2025 بار
- تماس:
Re: مرد کنیایی با 130 زن و بیش از 200 فرزند!
دست فتحعلیشاه از پشت بسته 

که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
Re: مرد کنیایی با 130 زن و بیش از 200 فرزند!
نه به این که به ما یکی هم نمیرسه نه این که ایشون 100تا100تا میگیرن.راستی ایشون با نوه نتیجه هاش یک کشور در حد گوام میشن.

شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...