آقا روح الله خمینی و فرزندانش

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

Re: آقا روح الله خمینی و فرزندانش

پست توسط RAHVAR »

شبکه 3 هر از گاهی بعد از اذان مغرب نماز مغرب حاج سید احمد خمینی رو پخش میکنه که تو حرم امام خمینی هستش که حاج احمد با صدای واقعا دلنشینی نماز رو میخونه تصویر تصویر تصویر

نامه منتشر نشده حضرت امام خمینی (س) به فرزند گرامیشانحجة الاسلام و المسلمین حاج سید احمد خمینی

بسم الله الرحمن الرحیم

کتاب "آداب الصلوة" را که خود از آن بهره ای نبردم، جز تاسف بر قصور و تقصیر بر ایام گذشته که توانایی بر خودسازی داشتم، و حسرت و ندامت در روزگار پیری که دستم تهی و بارم سنگین و راهی بس دراز و پایم لنگ و آوای رحیل در گوش است، هدیه کردم به فرزند عزیزم "احمد" که از قدرت جوانی کامیاب است، شاید او ان شاء الله تعالی از محتویات آن، که از کتاب و سنت شریف و افادات بزرگان فراهم شده است، بهره مند شود و به معراج حقیقی از رهنمایی اهل معرفت راه یابد و دل از این ظلمتکده برکند و به مقصد اصلی انسانیت، که انبیاء عظام و اولیاء کرام - علیهم صلوات الله و سلامه - و اهل الله بر آن راه یافتند و دیگران را دعوت فرمودند توفیق یابد.

پسرم! خود را به فطرت الله تخمیر شده دریاب و از گرداب ضلالت و امواج سهمگین خودبینی و خودخواهی نجات ده و به سفینه نوح که پرتو ولایت الله است رکوب کن که " من رکبها تجی و من تخلف عنها هلک" (1) .

فرزندم! کوشش کن که در صراط مستقیم که که صراط است، ولو لنگان لنگان حرکت کنی و حرکات، سکنات قلبی و قالبی را رنگ معنویت و الوهیت دهی و خدمت به خلق را برای آنکه خلق خدا هستند بنمایی. انبیاء عظام و اولیاء خاص خدا در عین حال که مشابه دیگران اشتغال به کارها داشته اند، هیچ گاه در دنیا وارد نبوده اند چون اشتغالشان بالحق و للحق بوده، در عین حال از رسول ختمی [مرتبت] - صلی الله علیه و آله و سلم - روایت شده که فرموده است: ["انه] لیغان علی قلبی و انی لاستغفرالله فی کل یوم سبعین مرة" (2) شاید رویت حق در کثرت را، کدورت حساب می فرمود.

پسرم! خود را مهیا کن که پس از من بر تو جفاها رود و نگرانیها که از من دارند به حساب تو گذارند. اگر حساب خود را با خدای خود صاف کنی و پناه به ذکر الله بری، هراسی از خلق به خود راه مده که حساب خلق زودگذر است و آنچه ازلی است، حساب در پیشگاه حق است.

فرزندم! پس از من ممکن است پیشنهاد خدمتی بر تو شود، در صورتی که قصدت خدمت به جمهوری اسلامی و اسلام عزیز است، رد مکن و اگر خدای نخواسته برای هواهای نفسانی و ارضای شهوات است، از آن اجتناب کن که مقامات دنیوی ارزش آن ندارد که خود را در راه آنها تباه کنی.

بارالها! احمد و تبارش و متعلقاتش را - که ازبندگان تو و تبار رسول اکرمند - اینان را در دنیا و آخرت سعادتمند فرما و دست شیطان رجیم را از آسیب به آنها کوتاه فرما.

خداوندا! ما ضعیف و ناتوانیم و عقب افتاده از قافله سالکان، تو خود از ما دستگیری فرما.

ربنا عاملنا بفضلک و لا تعاملنا بعدلک

والسلام علی عباد الله الصالحین

23 ربیع الاول 1405 - 25 آذر 1363

روح الله الموسوی الخمینی

پی نوشت ها:

1. "هرکس که بر آن (کشتی ولایت) سوار شد نجات یافت و هر که از آن روی گردانید هلاک شد".

2. " گاهی بر دلم غباری می نشیند و من هر روز هفتاد بار از خدا آمرزش می طلبم" - مستدرک الوسائل، کتاب الصلوة، ابواب الذکر، باب 22، حدیث 1.
   تصویر     

Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط RAHVAR »

روايت يونسی از نقش سيد احمد خمينی در انقلاب

در زمان امام(ره)، افرادی به ايشان اهانت مي‌كردند اما ايشان عکس‌العملی نشان نمی‌داد و معتقد به انتقام گيري نبود. برخي ايشان را به تبعيض و اينكه سخنانشان را به امام(ره) منتقل نمي‌كند، متهم مي‌كردند و گاهي چيزهايي را كه جرات نمي‌كردند به امام(ره) بگويند به احمد آقا نسبت می‌دادند ولی ايشان مطلقا به آنها ترتيب اثر نمي‌داد. ايلنا:علي يونسي از چهره‌هايي است كه كم سخن مي‌گويد ولي اگر لب به سخنبگشايد آنچه در سينه دارد بازگو مي كند.اگر چه چهره‌هاي امنيتي اصولامحافظه كار هستند اما مگر مي‌شود در دولت اصلاحات بود و صراحت لهجه نداشت؟

به بهانه سالگرد ارتحال حاج احمد خميني كه امسال به دلايلي مراسميادبود اين يار هميشگي بنيانگذار انقلاب برگزار نمي‌شود قرار مصاحبه باوزير اطلاعات دولت اصلاحات را در روزهاي پاياني سال گذاشتيم و به طبقه سوممركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت رفيتم جايي كه اين روزهاي مردانهاشمي و خاتمي الگو توسعه كشور را ترسيم مي‌كنند.

[COLOR=#NaNNaNNaN]انقلاب اسلامي و مردم ايران به حاج احمد آفا خیلی بدهكار  

حجت‌الاسلام علي يونسي در آستانه سالگرد ارتحال حاج احمد خميني در خصوص ويژگي‌هاي شخصيتي فرزند امام خمينياظهار داشت: به نظرمن مرحوم حاج احمد خميني بزرگ‌ترين حق را بر گردن اينانقلاب دارد، زیراايشان بیش از همه در خدمت حضرت امام(ره) خدمت کردند وانقلاب اسلامي و مردم ايران به اين شخصيت بزرگوار خیلی بدهكار هستند.

وزير اطلاعات دولت اصلاحات حاج احمد خميني را شخصيت بزرگ ديني وانقلابي دانست و گفت: ايشان هم نسل گذشته را درك كرده و هم به نسل جديدتعلق دارد و حقيقتاً حاج‌احمدآقا بهترين دستيار امام(ره) بود.

معاون حقوقي مركز تحقیقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام شخصيتحاج‌احمد خميني را به حرکت ماه در روز تشبيه كرد و گفت: هيچگاه ماه درزماني كه آفتاب مي‌درخشد رويت نمي‌شود به همين دليل خورشید وجود حضرتامام(ره) مانع مي‌شد تا شخصيت حاج‌احمدآقا رویت شود.

[COLOR=#NaNNaNNaN]حاج احمد ذوب در امام  

مشاور رئيس قوه قضائيه با بيان اينكه حاج‌احمدآقا حقيقتاً ذوب در امامبود، تاكيد كرد: اگر بخواهيم اولین مصداق واقعی براي كلمه ذوب پيدا كنيماحمدآقا را بي‌شك مي‌توانیم نام ببريم ايشان در محضر امام(ره) هيچ ظهور وبروزي از خود نشان نمي‌داد در حالی که وی مستقل از وجود حضرت امام(ره)شخصیتی بزرگ بود.

وزير اطلاعات دولت اصلاحات شخصيت حاج‌احمدآقا را همچون امامخميني(ره) شخصيتي جامع‌الاطراف دانست و اظهار داشت: امام خميني(ره) در عينحال كه يك انقلابی به تمام معنا بود اما هرگز از خط اسلام تجاوز نمی‌کرد وبه‌حق تنها یادگار او هم همین‌طور بود.

معاون حقوقي مركز تحقیقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام با بياناينكه امام به اقتضاي سن نمي‌توانست به شهرهاي مختلف كشور سفر كندخاطرنشان كرد: شرایط اوايل انقلاب به گونه‌اي بود كه امام بايستي بر همهمسائل كشور احاطه پيدا مي‌كرد كه مهمترين عامل احاطه ايشان وجودحاج‌احمدآقا بود. یعنی مرحوم حاج احمد آقا با امانت کامل وظیفهاطلاع‌رسانی خود را انجام می‌داد.

[COLOR=#NaNNaNNaN]حاج احمد آقا با ليبرال‌ها و گروه‌هاي واگرا تا مادامي كه از امام(ره) نبريده بودند،ارتباط  

يونسي در پاسخ به پرسشي مبني بر نقش حاج احمد خميني در انتقال اطلاعاتبه امام(ره) گفت: حضرت امام(ره) رهبر همه بودند نه رهبر یک گروه، جناح ويا حزب خاصي.

وي ادامه داد:نخبگان سياسي، جريان‌ها، احزاب و اقليت‌هاي مذهبي همهبا امام(ره) ارتباط داشتند و مرحوم حاج احمد آقا بدون تبعیض رابطهامام(ره) را با همه حفظ می‌کردند‌.

مشاور رئيس قوه قضائيه تاكيد كرد: حاج‌احمدآقا با همه جريانات وشخصيت‌هاي سياسي يكسان برخورد كرده و با همه آنها ملاقات داشت. با توجه بهاينكه در همان دهه اول انقلاب دعواهاي سياسي بالا گرفت احمدآقا با همهارتباط برقرار مي‌كرد اما برخي گله داشته و انتظار داشتند که احمدآقا فقطحلقه انحصاری اتصال آنها با امام باشد.

وي افزود: فرزند امام (ره) همانطور كه رهبران حزب جمهوري اسلامي رابا امام(ره) مرتبط مي‌كرد با رقباي آنها نيز همين رفتار را مي‌كرد. در آنزمان ليبرال‌ها، گروه‌هاي واگرا و جريان بني صدر تا مادامي كه از امام(ره)نبريده بودند، احمدآقا با آنها ارتباط داشت. اين ارتباط براي عده‌اي قابلقبول نبود و مي‌گفتند «چرا احمدآقا با آنها ارتباط دارد» اما ايشان بهتبعیت از امام(ره) معتقد بودند اين گروه‌ها تا زماني كه از انقلابنبريده‌اند بايد با آنها ارتباط داشت.

وزير دولت اصلاحات با تاكيد بر اينكه امام(ره) شخصيتي فراگروهي وفراجناحي بود، تصريح كرد: در آن زمان هر حزب و جناحي به دنبال اين بود كهامام(ره) را منحصر به خود كند و تنها راه وصول مردم به امام(ره) ، آنهاباشند اما هيچگاه احمدآقا اين اجازه را به آنها نداد. البته افرادي چونشهيد بهشتي، شهيد مطهري، آيت‌الله خامنه‌اي و آيت‌الله رفسنجاني بودند كهامام آنها را بيشتر از همه دوست داشت كه به تبع آن احمدآقا نيز بيشتر باآنها ارتباط برقرار مي‌كرد.

[COLOR=#NaNNaNNaN]هاشمي رفسنجاني در دل و چشم امام (ره) بسیار عزیز  

يونسي با بيان اينكه آيت‌الله خامنه‌اي و آيت‌الله هاشمي‌رفسنجانيیاران راستین حضرت امام(ره) بوده و امام(ره) به آنها فوق‌العاده علاقهداشت، اما اين امر را گروهي نمي‌توانستند بپذيرند، اظهار داشت: آنهايي كهاكنون با آيت الله هاشمي دشمنی مي‌كنند، بدانند همواره آیت‌الله هاشمی دردل و چشم حضرت امام (ره) بسیار عزیز بود.

وي تصريح كرد: تنها نگراني امام(ره) اين بود كه نكند وسوسه شياطينموجب شود كه بين آيت‌الله خامنه‌اي و آيت الله رفسنجاني اختلاف ايجاد شوداما اكنون عده‌اي تلاش مي‌كنند، آن هدف شوم را كه امام(ره) نگران بود تحققپيدا كند.

يونسي با بيان اينكه رهبر معظم انقلاب و رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظامجزو ياران دست اول امام(ره) بودند،گفت: در آن زمان هم ميان آنها اختلافسليقه بود و آيت الله هاشمي رفسنجاني يك مشرب و آيت الله خامنه‌اي هم يكمشرب خاص ديگري داشت و در تقسيم بندي سياسي هر يك جايگاه خاص خود راداشتند و این اختلاف مشرب و سلیقه هیچ‌گاه مانع وحدت نبود و هر دو بزرگوارمطیع حضرت امام(ره) بودند.

[COLOR=#NaNNaNNaN]عده‌اي به دنبال اين هستند كه شهيد دکتر بهشتي را از ذهن مردم پاك كنند  

يونسي در ادامه با بيان اينكه امام خميني (ره) بدون استثنا تمام كتبشهيد مطهري را تاييد كرده است ادامه داد: همانگونه كه عده‌اي به دنبال اينهستند كه آيت الله شهيد دکتر بهشتي را از ذهن مردم پاك كنند همان‌ها نيزتلاش مي‌كنند شخصيت شهيد مطهري را از یاد مردم ببرند.

معاون حقوقی مركز تحقیقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام با بياناينكه حاج احمد آقا تلاش مي‌كرد كه هر كس به اندازه جايگاهي كه پيشامام(ره) دارد با آنها برخورد كند، خاطرنشان كرد: حضرت امام(ره) جز روزهايآخر، از احمد آقا تعريف نمي‌كرد و در آن زمان گفت« مي‌ترسم بعداز من كسانيكه نسبت به من كينه دارند، كينه‌شان را بر سر تو خالي كنند.» تایید مطلقحضرت امام(ره) از حاج احمد آقا حاکی از عظمت و صداقت بی‌نظیر مرحوم حاجاحمد آقا می‌باشد.

[COLOR=#NaNNaNNaN]اگر امام (ره) مخالفتي نمي‌كرد تمام ملت براي رياست‌جمهوري به حاج احمد آقا راي مي‌ 

يونسي اظهار داشت: اگر درآن زمان امام (ره) مخالفتي نمي‌كرد تمام ملتبراي رياست‌جمهوري به حاج احمد آقا راي مي‌دادند اما امام(ره) اين اجازهرا به خانواده خود نداند كه مسووليت اجرايي را بپذيرند.

وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا گرايش خاصي در بيت امام وجودداشت،گفت: شخصاً معتقدم حاج احمد آقا بعد از امام(ره) شخصيت تراز اول كشوربوده و قطعاً صاحب نظرترین شخصیت برای اظهارنظر در خصوص نظرات حضرتامام(ره) بودند، اما هرگز در هيچ جا نظر خود را دخيل نمي‌کرد. در زمانامام(ره) از احمد آقا هيچ مقاله يا سخنراني مشاهده نمي‌شود چرا كهنمي‌خواست جز منويات و سخنان امام(ره) چيزي مطرح باشد در حالي كه لياقت هرسمتي را بعد از امام(ره) داشت.

[COLOR=#NaNNaNNaN]نظر امام(ره) اين بود هيچ حزب و جرياني طرد  

يونسي تاكيد كرد: نظر امام(ره) اين بود كه با همه احزاب و جريان‌هاارتباط داشته باشد و هيچ حزب و جرياني طرد نشود مگر اينكه آن جريان خود رااز انقلاب طرد كرده باشد.

معاون حقوقي مرکز تحقیقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخبه پرسش ديگري مبني بر اينكه حاج احمد آقا در تصميم گيري‌هاي كلان چقدرنقش داشت، گفت: احمد آقا فقط منتقل‌كننده مسائل و مطالب بود و هيچ نظرينمي‌داد. زماني كه مطالب به امام(ره) منتقل مي‌شد امام(ره) خود تصميمگيرنده بود.

وزير دولت اصلاحات بزرگ‌ترين سرمايه حاج احمد آقا نزد امام(ره) راامانتداري وي دانست و گفت: حاج احمد آقا مي‌دانست كه اگر يك جا اشتباه كندامام(ره) با او برخورد مي‌كند ايشان حساسيت‌هاي امام(ره) را مي‌دانست و بههمين دليل سعي مي‌كرد اين امانتداري را به‌خوبی حفظ كند.

[COLOR=#NaNNaNNaN]حاج احمد آقا معتقد به انتقام‌گيري  

يونسي حاج احمد آقا را هم در زمان امام(ره) و هم در زمان حال مظلومدانست و گفت: در زمان امام(ره)، افرادی به ايشان اهانت مي‌كردند اما ايشانعکس‌العملی نشان نمی‌داد و معتقد به انتقام گيري نبود. برخي ايشان را بهتبعيض و اينكه سخنانشان را به امام(ره) منتقل نمي‌كند، متهم مي‌كردند وگاهي چيزهايي را كه جرات نمي‌كردند به امام(ره) بگويند به احمد آقا نسبتمی‌دادند ولی ايشان مطلقا به آنها ترتيب اثر نمي‌داد.

وي ادامه داد: حاج احمد آقا اين مظلوميت را تحمل مي‌كرد و هرگز شکایتآنها را به امام(ره) نمي‌گفت و حق مي‌داد كه تيرهای بلا به ايشان اصابتکند. هنوز افرادي هستند كه اينگونه در مورد بیت حضرت امام(ره) عملمي‌كنند.

يونسي در خصوص تفاوت شخصيتي حاج احمد آقا در زمان امام(ره) و زمانرهبري حضرت آيت‌الله خامنه‌اي گفت: ايشان بعد از ارتحال امام(ره) در تبعيتاز مقام ولايت همانند زمان امام(ره) عمل مي‌كرد و از همان شب اول بعد ازارتحال اعلام اطاعت و بیعت كردند.

وزير دولت اصلاحات خاطرنشان كرد: حاج احمد آقا يك ترمز و يا لنگريبودند براي كساني كه مي‌خواستند تندروي كنند. ايشان آنها را حفظ كرده وهمواره تاكيد مي‌كرد كه بايد از رهبري تبعيت كنند. كساني كه از نظاماجرايي طرد مي‌شدند احمد اقا آنها را به دور خود جمع و دلداري و بازسازيمي‌كرد و مجدد به خدمت باز مي‌گرداند. یعنی او پناهگاه همه یاران حضرتامام(ره) از هر گروه و جناح داخل نظام جمهوری اسلامی بود.

[COLOR=#NaNNaNNaN]اگر حاج احمد آقا اكنون در قيد حيات بودند بسياري از مشكلاتی كه رخ داده پيش نمي‌ 

وي ادامه داد: حاج احمد آقا بعد از ارتحال امام(ره) مسووليت كمتريداشت اما قدرت تعديل‌كننده‌اي بود و اگر چنانچه در حال حاضر در قيد حياتبودند بسياري از مشكلاتی كه رخ داده پيش نمي‌آمد چرا كه همه او را قبولداشته و به او اعتماد داشتند و شان و موقعيت ايشان نيز موجب مي‌شد كه همهاحترام او را حفظ كنند.

[COLOR=#NaNNaNNaN] عمل کردن به سیاست جذب حداکثری برای عناصر تنگ نظر قابل تحمل  

يونسي در پاسخ به اين پرسش كه با توجه به اينكه طبق صحبت‌هاي شما حاجاحمد آقا با همه گروه‌هاي نظام ارتباط داشت، سيد حسن آقا نيز همين روش رادر پيش گرفته و با گروه‌هاي سياسي حشر و نشر دارد و اخيراً نيز به ديداربرخي از زندانيان آزاد شده نيز رفته اما اين رفتار وي مورد انتقاد و هجمهمنتقدين قرار گرفته و اعلام مي‌كند كه اين امر سير و سلوك امام نيست آياچنين امري واقعيت دارد؟ گفت: حاج حسن آقا همان مشي پدر مرحوم خود را دنبالمي‌كند و من نديديم كه يك سخنراني و حركت تفرقه انگيز داشته باشد. عملکردن به سیاست جذب حداکثری برای عناصر تنگ نظر قابل تحمل نیست.

وي افزود: ايشان بسيار متعبد به اسلام و معتقد به نظام و مطیع مقامرهبري است و مشي امام(ره) و پدر خود را دنبال مي‌كند و معتقد است كه نظامبايد جذب حداكثري را داشته باشد.
وزير اطلاعات دولت اصلاحات خاطرنشان كرد: اگر احمد آقا نيز در قيد حيات بود قطعاً همین‌گونه عمل مي‌كرد.

[COLOR=#NaNNaNNaN]عده‌اي صحبت از وحدت كردن را برنمی‌تابند  

معاون حقوقي مركز تحقیقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام تاكيد كرد:فكر مي‌كنم دير يا زود همه بايد به اين جا برسيم و تنها راه وحدت اين است.اگرچه متاسفانه عده‌اي صحبت از وحدت كردن را برنمی‌تابند و هر کس را کهدعوت به وحدت نماید، مورد هجمه قرار می‌دهند.

يونسي با طرح اين پرسش كه حالا چرا عده‌اي مخالف وحدت هستند از مواضعاخير آيت الله مهدوي كني در حمايت از رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام تقديركرد وگفت: اينكه ايشان فرمودند همچنان در پاي سخنان آيت الله هاشميمي‌نشينم به‌راستی سخني متواضعانه و حكيمانه است. ايشان همچنين گفتند كهمخالفين آقاي هاشمي مهم نيستند، بنده نيز با اين سخن موافقم كه مخالفينرئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، گروهی هتاک و حرمت‌شکن هستند که حساب آنها بااکثریت ملت ایران جداست.

[COLOR=#NaNNaNNaN]سيد حسن خميني در شرايط كنوني بهترين مسير را در حفظ شان امام (ره) و بیت آن حضرت انتخاب كرده  

مشاور رئيس قوه قضاييه با بيان اينكه معتقدم حاج سيد حسن آقا در شرايطكنوني بهترين مسير را در پيمودن و حفظ شان حضرت امام (ره) و بیت آن حضرترا انتخاب كرده است ادامه داد: دو سال پيش مرحوم آيت الله توسلي زماني كهاحساس كردند عده‌اي هتاك، حرمت بیت امام(ره) را رعايت نمي‌كنند در حالسخنراني از شدت عصبانيت از دنيا رفته و شهيد اين بيت شدند.

يونسي در پايان گفت‌وگوي خود با ايلنا تاكيد كرد: همه ما بايد حريمامام(ره) و خانواده ايشان را حفظ كنيم و همانطور كه پيامبر و آل او راواجب الاحترام مي‌دانيم همانگونه نيز بايد بيت امام(ره) را مورد احترامقرار دهيم.

يونسي در واكنش به اظهارات برخي كه اعلام مي‌كند بيت امام(ره) ژنينيست و خيلي‌ها مي‌توانند بيت امام باشند، گفت: همين استدلال را مخالفيناهل بيت به‌كار مي‌بردند و در هر صورت مرحوم حاج احمد آقا و یادگار عزیزآن مرحوم از نزدیکترین شخصیت‌های پیرو خط امام(ره) هستند.
   تصویر     

Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط RAHVAR »

تصویر

تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
   تصویر     

Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط RAHVAR »

آقا روح الله

[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests][External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] 
   تصویر     

Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط RAHVAR »

غزل «من به خال لبت ای دوست گرفتار شدم» امام خمینی (ره) از جمله اشعاری است که بعد از رحلت ایشان منتشر شد و مقام معظم رهبری در پاسخ به این غزل زیبا، شعری با مطلع «تو که خود خال لبی از چه گرفتار شدی» همسو با این غزل سرودند که در ادامه هر دو غزل آمده است.

غزل امام خمینی(ره)

من به خال لبت ای دوست گرفتار شدم
چشم بیمـار تـو را دیـدم و بیمار شدم

فارغ از خود شدم و کوس انا الحق بزدم
همچو منصور خریدار سر دار شدم

غم دلدار فکنده است به جانم، شررى
که به جان آمدم و شهره بازار شدم

درِ میخانه گشایید به رویم، شب و روز
که من از مسجد و از مدرسه، بیزار شدم

جامه زهد و ریا کَندم و بر تن کردم
خرقه پیر خراباتى و هشیار شدم

واعظ شهر که از پند خود آزارم داد
از دم رند مى آلوده مددکار شدم

بگذارید که از بتکده یادى بکنم
من که با دست بت میکده بیدار شدم

غزل مقام معظم رهبری

تو که خود خال لبی از چه گرفتار شدی
تو طبیب همه ای از چه تو بیمار شدی

تو که فارغ شده بودی ز همه کان و مکان
دار منصور بریدی همه تن دار شدی

عشق معشوق و غم دوست بزد بر تو شرر
ای که در قول و عمل شهره بازار شدی

مسجد و مدرسه را روح و روان بخشیدی
وه که بر مسجدیان نقطه پرگار شدی

خرقه پیر خراباتی ما سیره توست
امت از گفته در بار تو هشیار شدی

واعظ شهر همه عمر بزد لاف منی
دم عیسی مسیح از تو پدیدار شدی

یادی از ما بنما ای شده آسوده ز غم
ببریدی ز همه خلق و به حق یار شدی
   تصویر     

Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط RAHVAR »

تصویر

تابستان 1390 منزل حجت الاسلام سیدحسن خمینی
منبع:صفحه شخصی حجت الاسلام مرتضی اشراقی.

تصویر     

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1984 بار
سپاس‌های دریافتی: 1829 بار

پست توسط GHAZALAK88 »

جانم فدای امام ورهبری
تصویر تصویر تصویر [External Link Removed for Guests]تصویر تصویر تصویر
تصویر وبلاگ ابشار زیباو دل انگیز شوی تصویر

تصویر تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط RAHVAR »

قنوت حضرت روح الله

تصویر

قنوت امام خمینی (ره) ؛ در صف اول آیت الله فاضل لنکرانی نیز دیده می شود.

تصویر     

Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط RAHVAR »

تازه ملبس با پدر

تصویر

مرحوم دكتر بروجردی، حاج آقا امام جمارانی، مرحوم حاج سَید احمد خمینی و سَید حسن خمینی با لباده! 
   تصویر     

Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط RAHVAR »

[HIGHLIGHT=#92d050] امام وخانواده دربیمارستان+ نوجوانی سیدحسن  

[HIGHLIGHT=#4f81bd]تصویر امام خمینی همراه با خانواده در بیمارستان در سال 1358،نوجوان سمت چپ سیدحسن خمینی است.منبع قائم مقام 

تصویر

تصویر     

Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط RAHVAR »

حضرت امام در منزل پدریشان   

تصویر