رسول خدا میفرماید.جامعه مانند یک کشتیستکه افراد ان برای رسیدن به مقصد باید با هم تلاش کنند. و هیچکس حق ندارد به بهانه ازادی جای خود راسوراخ کند چون در این صورت تمام سرنشینان غرق خواهند شد.من نمیدونم بحث سر چیه.ولی یکم عرق وطن پرستی داشته باشید میبینید که طرف با این کار به شعور خودش و جامعه توهین کرده.در ازادی عقاید افکار شکی نیست اما ایشون با این کار داره به سایر افراد جامعه توهین میکنه.مثلا میشه من فردا لخت برم تو خیابون بگم ازادی خودمه اونوقت شما چی کار میکنید.دوستان به اصتلاح ازادی خواه اگر این فرد یک پرچم کشور های عربی رو حمل میکرد خداوکیلیش چیکارمیکردید.نمیگفتید باید اعدامش کنیم.تو رو خدا دست بردارید از این گزینیشی عمل کردن.دوستمون میگه من مخالف طرفم اما همش داره میگه ازادی مردم به خودشون ربط داره.دوست من ما باید به چیه انگلیس دل خوش کنیم که کار این طرفو محکوم نکنیم.به سر کار اوردن رضا شاه با کودتا.به اشغال ایران در جنگ جهانی.به استعمار ایران در قاجار و پهلوی.شما انتظار دارید بگیم اقای محترم لباس پوشیدن شما به خودتون مربوطه موفق باشید.نه عزیز من.جامعه اینو قبول نمیکنه.من هم گفتم با برخورد تند با این فرد مخالفم و باید براش فرهنگ سازی کنیم.کافیه ماجرای ملی شدن نفت و براش بگیم تا بفهمه چه خبره.اما متاسفانه بعضی ها انقدر غرب زده شدن که اگه اونا بگن روز شبه اینا هم میگن هست.دوست من یک مثال ساده دیگه مثلا تو بازی فوتبال کسی که مسدوم میشه تیم حریف توپو میزنه بیرون این قانون نیست اما نوعی هنجار هست.حالا اگه طرف توپو نزنه بیرون از طرف تماشاگرا حو میشه در حالی که طرف قانونو زیر پا نگذاشته.امیدوارم با استدلال حرف بزنید نه با مغلطه و حرف های دو پهلو از ازادی افراد.به خدا اگه طرف پرچم روسیه داشت خودتون دارش میزدید.و اینجا فریاد وطن پرستی و ملی گرایی سر میدادید.اما حالا واقعا که ...
اقا میلاد این یک دغدغه برای همه ایرانی ها شده.متاسفانه هیچ کدوم از ما طاقت انتقاد و نداریم.و به هیچ وجه از موضع خودمون کمی عقب نشینی نمیکنیم.مدام میگیم حرف ما درسته.اصلا حرف طرف مقابل و گوش نمیکنیم.شاید کلی منافع مشترک داشته باشیم و ولی افسوس از تعصبو بی منطقی.یکی کلا 20:30 گوش میکنه و شبکه خبر.یکیم کلا بی بی سی گوش میده وی او ی.کاش به خاطر ایرانم که شده بود یکم ...نمیدونم چی بگم ولی امیدوارم دشمنامونو واقعا بشناسیم.تا از بنر تبلیغاتیشون حمایت نکینیم به هر اسمی حتی ازادی افراد.چه طور ما الان به نوعی شدیم دشمن انگلیس.اگه فردا من با پرچم ایران برم اونجا و تو لندن قدم بزنم این کشور منادی ازادی با من چیکار میکنه.حداقلش به دلیل اخلال در نظم اجتماعی و بعد قاچاق اسلحه دستگیرم میکنن و بعدهم یا گوانتانامو یا ابو غریب. دیگه حرفی ندارم هر چی بود گفتم ولی ...
عکس: تهاجم فرهنگی!
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
Re: عکس: تهاجم فرهنگی!
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار
و باز برگشت سر لباس این یارو ما اصلا لباس این جوانک احمق را تایید نمی کنیم !(تمام شد؟) تفکرات بسته و احترام به عقاید دیگران فرق دارد تفکرات فاشیستی با دادن حق بیان نظرات مختلف با دیگران فرق دارد و بااااززز شما حرف خودتونو بزنید !

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
تا جایی که من دیدم موضوع بحث سر لباس آقا پسر بود و اینکه تهاجم فرهنگی هست یا خیر ... شما گفتی این تفکرات شما فاشیستی هست ...
میدونید بزرگ ترین اشکال سکولارها چیست؟ اینکه زود یادشان میرود موضع قبلی خودشان چیست ... چون اساساً مواضع را بر اساس یک سری ارزش های خاص اتخاذ نمیکنند بلکه در هر زمان هر ارزشی همسو با خواست اونها بود بهش بها میدهند. اینطور هست.
ما را که به خاطر تهاجم فرهنگی دانستن پوشیدن لباسی که پرچم انگلیس هست فاشیستم دانستی حالا خودت هم فاشیست شدی و تائیدش نمیکنی ؟
سکولاریسم انسان را بی محور میکند. انسان بی محور شانس گریز زیادی دارد اما یک اشکال بزرگ هم وجود دارد و آن به اتکا بودنش هست که بیشتر اوقات باعث میشود. نداشتن تکیه گاه در سکولارها باعث میشود که گاهی نتوانند خودشان را کنترل کنند. چون محور و تکیه گاهی ندارند.
حالا یک نمونه آن در مبحث حاضر پدیدار شده ....
میدونید بزرگ ترین اشکال سکولارها چیست؟ اینکه زود یادشان میرود موضع قبلی خودشان چیست ... چون اساساً مواضع را بر اساس یک سری ارزش های خاص اتخاذ نمیکنند بلکه در هر زمان هر ارزشی همسو با خواست اونها بود بهش بها میدهند. اینطور هست.
ما را که به خاطر تهاجم فرهنگی دانستن پوشیدن لباسی که پرچم انگلیس هست فاشیستم دانستی حالا خودت هم فاشیست شدی و تائیدش نمیکنی ؟
سکولاریسم انسان را بی محور میکند. انسان بی محور شانس گریز زیادی دارد اما یک اشکال بزرگ هم وجود دارد و آن به اتکا بودنش هست که بیشتر اوقات باعث میشود. نداشتن تکیه گاه در سکولارها باعث میشود که گاهی نتوانند خودشان را کنترل کنند. چون محور و تکیه گاهی ندارند.
حالا یک نمونه آن در مبحث حاضر پدیدار شده ....
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
دوست عزیز سند فایتر. کسی اینجا از عقاید بسته فاشیستی حرف نزد.همه گفتن کارش غلط بوده.شما هم داری میگی.فرق نظرات ما باشما میدونی تو چیه.شما میگی کارش غلطه ولی به خودش مربوطه ما نمیتونیم بهش تذکر بدیم.
ما هم میگیم کارش غلطه و باید بهش تذکر بدیم چون عملا داره به ما هم توهین میکنه.
این اقا تو خونش از شورتش گرفته تا جورابش و با مارک بریتانیا بپوشه کسی بهش کاری نداره.افکارش هم برای خودش محترمه.اما جامعه محل زندگی همه افراد جامعه هست.همونطور که من نمی تونم پرچم روسیه به خودم ببندم.چون یک سری از افراد جامعه رو ناراحت میکنم ایشون هم نباید با این کار موجب ناراحتی هم اسلام گراهای جامعه و هم ملی گرایان باشه.تموم شد و رفت.
امیدوارم بحث دیگه ادامه پیدا نکنه چون هیچ کدوم از دو جناح به هم احترام نمیذاریم و نظرات دیگری و قبول نمیکنیم.هر کیم تو تهرون این طرف و دید بهش ادرس سایت و بده تا بفهمه چیکار کرده.

ما هم میگیم کارش غلطه و باید بهش تذکر بدیم چون عملا داره به ما هم توهین میکنه.
این اقا تو خونش از شورتش گرفته تا جورابش و با مارک بریتانیا بپوشه کسی بهش کاری نداره.افکارش هم برای خودش محترمه.اما جامعه محل زندگی همه افراد جامعه هست.همونطور که من نمی تونم پرچم روسیه به خودم ببندم.چون یک سری از افراد جامعه رو ناراحت میکنم ایشون هم نباید با این کار موجب ناراحتی هم اسلام گراهای جامعه و هم ملی گرایان باشه.تموم شد و رفت.
امیدوارم بحث دیگه ادامه پیدا نکنه چون هیچ کدوم از دو جناح به هم احترام نمیذاریم و نظرات دیگری و قبول نمیکنیم.هر کیم تو تهرون این طرف و دید بهش ادرس سایت و بده تا بفهمه چیکار کرده.

شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار
Negar.int, چه جالب تمام حرف های شما اشاره به پست های شماست من از اولین کلمه ای که نوشتم نه لباس این آقا رو تایید کردم نه در موردش حرف زدم تمام پستام برای فرهنگ کلی است نه یک لباس وگرنه وقت خودمو برای لباس این آقا دور نمی ریختم !
و چه جالب که از اول تاپیک هر برچسبی بود به من زدید از pm هایی که ما رو پسر خاله ی اهود باراک لقب دادن تا پست هایی که ما رو بیگانه در خواب تروریست آنارشیست فاسد خائن سکولار و و و و شمردید فکر کنم فاشیست و از قلم انداخته بودید حالا که اسم فاشیست اومد سریع اون رو هم به ما دادید خیل خوب منتظر ادامه برچسب ها هستیم اگر در تمام پست های من دقت کنید اگر یک جایی گفتم تفکرات فاسد هرگز اسم گروه خاصی رو در ایران نبردم ولی شما .....!
شما از پایه حرف می زنید از کشیتی که ما در آن سفر می کنیم اگر کشتی ما در آن هستیم کشتی است که بخواد با لباس این آقا غرق بشه می خوام 100 سال سیاه سوار این کشتی نشم اگر پاییه ی چرخش شما به زور چپوندن تفکرات خودتون در ذهن دیگرانه می خوام 100 سال سیاه پایه نداشته باشم
و در آخر محور و حرف ها و جهت گیری ها و نوع نگرش ما در مورد نوع تفکر دیگران کاملا مشخصه ما به تفکرات دیگران احترام می گذاریم تا زمانی که این احترام متقابل باشه و اگر نبود..... ؟!
در اینجا مثال های بی شماری رو برای شما می تونم بیارم که قبل از شروع هر بحثی به ما توهین شد در پست اول من گفتم هیچ کس حق ندارد تفکرات خودش رو به زور به کسی بقبولونه چه می خواد بهترین باشه چه فاسد لغت فاسد در همین تاپیک بار ها و بار ها بر زد ما استفاده شد و در آخر شما انتظر افتادگی و گوش به حرف بودن و ناراحت نشدن رو دارید !
این نشون می ده تفکرات شما به چه سمتی و با کدوم گرایش پیش میره !
و در آخر حتی در پست آخر من من نه از گروهی اسم بردم نه به کسی اشاره کردم گفتم تفکرات فاشیستی با دادن حق بیان نظرات مختلف با دیگران فرق دارد عین کلمه ! حالا اگر شما خودتونو این شکلی می بینید و از فحش دادن به فاشیست ناراحت می شید این جای بحثش جداست !
درسته که تفکرات شما محترمه واحترم به آن واجب است ولی حرف من هم مشخصه و ازش کوتاه نمیام چون همونطور که حرف شما برای شما ارزشه حرف من هم برای من بسیار ارزشمنده !
و چه جالب که از اول تاپیک هر برچسبی بود به من زدید از pm هایی که ما رو پسر خاله ی اهود باراک لقب دادن تا پست هایی که ما رو بیگانه در خواب تروریست آنارشیست فاسد خائن سکولار و و و و شمردید فکر کنم فاشیست و از قلم انداخته بودید حالا که اسم فاشیست اومد سریع اون رو هم به ما دادید خیل خوب منتظر ادامه برچسب ها هستیم اگر در تمام پست های من دقت کنید اگر یک جایی گفتم تفکرات فاسد هرگز اسم گروه خاصی رو در ایران نبردم ولی شما .....!
شما از پایه حرف می زنید از کشیتی که ما در آن سفر می کنیم اگر کشتی ما در آن هستیم کشتی است که بخواد با لباس این آقا غرق بشه می خوام 100 سال سیاه سوار این کشتی نشم اگر پاییه ی چرخش شما به زور چپوندن تفکرات خودتون در ذهن دیگرانه می خوام 100 سال سیاه پایه نداشته باشم
و در آخر محور و حرف ها و جهت گیری ها و نوع نگرش ما در مورد نوع تفکر دیگران کاملا مشخصه ما به تفکرات دیگران احترام می گذاریم تا زمانی که این احترام متقابل باشه و اگر نبود..... ؟!
در اینجا مثال های بی شماری رو برای شما می تونم بیارم که قبل از شروع هر بحثی به ما توهین شد در پست اول من گفتم هیچ کس حق ندارد تفکرات خودش رو به زور به کسی بقبولونه چه می خواد بهترین باشه چه فاسد لغت فاسد در همین تاپیک بار ها و بار ها بر زد ما استفاده شد و در آخر شما انتظر افتادگی و گوش به حرف بودن و ناراحت نشدن رو دارید !
این نشون می ده تفکرات شما به چه سمتی و با کدوم گرایش پیش میره !
و در آخر حتی در پست آخر من من نه از گروهی اسم بردم نه به کسی اشاره کردم گفتم تفکرات فاشیستی با دادن حق بیان نظرات مختلف با دیگران فرق دارد عین کلمه ! حالا اگر شما خودتونو این شکلی می بینید و از فحش دادن به فاشیست ناراحت می شید این جای بحثش جداست !
درسته که تفکرات شما محترمه واحترم به آن واجب است ولی حرف من هم مشخصه و ازش کوتاه نمیام چون همونطور که حرف شما برای شما ارزشه حرف من هم برای من بسیار ارزشمنده !
هرکسی آزاد است هر جوری که می خواهد فکر کند وزندگی کند دخالت در زندگی افراد به جرم طرز فکرشان و نوع آرایششان یک نوعتفکر فاشیستی و کومونیستی است ! کسی نمی تواند کسی را به زور به بهشتبفرستد و یا کسی نمی تواند عقاید فاسدش رو به کسی تحمیل کند انسان عقلدارد و مخطار است بین بد و خوب یکی را اتخاب کند گرچه بد و خوب بودن ازدیدگاه هر کسی متفاوت است ولی در ریشه و اصل یکیست !

-
- سپاسهای ارسالی: 4147 بار
- سپاسهای دریافتی: 2180 بار
نماد شيطان پرستي بر روي سر مردم
روشهاي تبليغ گروههاي انحرافي در بين جوانان به صورت گسترده در جامعه به چشم ميخورد که از آن ميتوان به علامت «X» که به صورت بوگيرهاي ماشين در سطح شهر تهران توزيع شده ياد کرد که نماد يکي از گروههاي ماسوني به نام «کابالا» است و همين علامت در روز ولنتاين با مفهوم بوسه بر روي هدايا و کارت پوستالها حک ميشود.
به گزارش شیعه آنلاین به نقل از آتی نیوز، در ادامه فعاليتهاي گروهها و فرقههاي شيطانپرست در کشور، عناصر اين فرقه با معرفي نمادها به عنوان مد و مسائل تزئيني در بين مردم به ويژه جوانان، به تبليغ اين فرقه انحرافي ميپردازند.
برخي از آرايشگاههاي مردانه اخيراً نوعي جديد از اصلاح سر را در دستور کار خود قرار دادهاند که نمادهاي شيطانپرستان به صورت واضح بر روي سر افراد نمايان ميشود.
در اين شيوه اصلاح، علامت صليب وارونه (از نمادهاي گروههاي شيطانپرستي) که معنا و مفهوم ضدمسيحيت را دارد به چشم ميخورد.
گفتني است روشهاي تبليغ گروههاي انحرافي در بين جوانان به صورت گسترده در جامعه به چشم ميخورد که از آن ميتوان به علامت «X» که به صورت بوگيرهاي ماشين در سطح شهر تهران توزيع شده ياد کرد که نماد يکي از گروههاي ماسوني به نام «کابالا» است و همين علامت در روز ولنتاين با مفهوم بوسه بر روي هدايا و کارت پوستالها حک ميشود.
[External Link Removed for Guests]
روشهاي تبليغ گروههاي انحرافي در بين جوانان به صورت گسترده در جامعه به چشم ميخورد که از آن ميتوان به علامت «X» که به صورت بوگيرهاي ماشين در سطح شهر تهران توزيع شده ياد کرد که نماد يکي از گروههاي ماسوني به نام «کابالا» است و همين علامت در روز ولنتاين با مفهوم بوسه بر روي هدايا و کارت پوستالها حک ميشود.
به گزارش شیعه آنلاین به نقل از آتی نیوز، در ادامه فعاليتهاي گروهها و فرقههاي شيطانپرست در کشور، عناصر اين فرقه با معرفي نمادها به عنوان مد و مسائل تزئيني در بين مردم به ويژه جوانان، به تبليغ اين فرقه انحرافي ميپردازند.
برخي از آرايشگاههاي مردانه اخيراً نوعي جديد از اصلاح سر را در دستور کار خود قرار دادهاند که نمادهاي شيطانپرستان به صورت واضح بر روي سر افراد نمايان ميشود.
در اين شيوه اصلاح، علامت صليب وارونه (از نمادهاي گروههاي شيطانپرستي) که معنا و مفهوم ضدمسيحيت را دارد به چشم ميخورد.
گفتني است روشهاي تبليغ گروههاي انحرافي در بين جوانان به صورت گسترده در جامعه به چشم ميخورد که از آن ميتوان به علامت «X» که به صورت بوگيرهاي ماشين در سطح شهر تهران توزيع شده ياد کرد که نماد يکي از گروههاي ماسوني به نام «کابالا» است و همين علامت در روز ولنتاين با مفهوم بوسه بر روي هدايا و کارت پوستالها حک ميشود.
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 1938 بار
- سپاسهای دریافتی: 1909 بار
Mil@d نوشته شده:از اینکه در ماههای اخیر ایران به دو طیف فکری به شدت متضاد تقسیم شده احساس خوبی ندارم! اینم یکی دیگه از تلخیهای سال 88 به عنوان بدترین سال عمرم بود! چند ماهه زبان همدیگر رو نمی فهمیم!یک میلی متر از حرف خودمون عقب نشینی نمی کنیم! وجه اشتراکاتمون روز به روز داره کمتر میشه!به قول یکی از دوستان حواسمون نیست به روند اهسته و آرامی که روز به روز داره مردم را از هم جدا میکنه...
آخر و عاقبت تعمیق این شکاف چه خواهد شد! الله اعلم!
.
.
کسانی دارن اینکارو میکنن که به خودشون اکثریت میگن به مخالف اقلیت , خودشون رو دیندار و با تقوا میدونن مخالف سلیقه شون رو کافر و آنارشیست ( به جز سایت فارس نیوز, اینترنت چنتا سایت مفید دیگه هم داره . اول با مفهوم و اصول آنارشیسم و دموکراسی و اینها دقیقا آشنا بشید بعد به دیگران اتیکت بزنید . )
آخر کار هم که جوابی نمیتونن بدن ( ندارند که بدند ) میگن چرا اصلا در مورد تی شرت بحث نمیکنید !!
Negar.int, اگه تی شرت طرح بریتانیای یه جوون هفده هجده ساله کشتی رو سوراخ کنه, وای به حال اون کشتی ! اصلا میدونید مشکل ما اینجاست بعضی ها این کشتی رو به کل واسه خودشون میخوان !! با تمام احترام هم بگم که بی محور اتفاقا خود شمائید که به هر دری میزنید که مخالف عقیده تون رو تخریب کنید.
گفتیم فاشیسم , یه تفاوت این عقاید دوستمون با اصول فاشیسم که هر کسی دو تا واحد جامعه شناسی هم خونده باشه میدونه رو بگید تا حرفمو پس بگیرم ( اگه دلیل داشتند البته خودشون میگفتند ولی مثکه صلاح دیدن بحث رو برگردونند به همون تی شرت! )