سلام دوباره...
اصل مطلب رو در پست اول گفتم ولی خوب مشارکت دوستان در این بحث آرام و منطقی منو دوباره تحریک به شرکت مجدد کرد.
خیلی هم اصرار دارن که حرفشون درسته. همه اشتباه میگن ما درست میگیم.
هر کسی که اینگونه طرز تفکر بسته ای را داره اصلا شایسته هم کلام شدن نیست!
از طرفی دیگر دوستان دیگرمان با گرایشی دیگر، به خاطر ترس از رتلیف (برعکس بخوانید!) شدن سایت امکان لینک دادن و یا بحث پیرامون مسایل سیاسی را ندارند. همین مسئله باعث ایجاد حساسیت در این گروه از دوستان شده است.
کاملا طبیعی است! جمله معروفی هست که میگه انسان بر هر چیزی که از آن منع شود حریص می شود! هر ادمی یک ظرفیتی داره ...برخی حرفها وقتی تو دل ادم انباشته بشه و سر ریز کنه گاها به شکلی هیجانی و احساسی بیرون ریخته میشن...آقا مهدی مدیر سنترال هم قبلا در جایی قید کردند که به هر حال گردن انجمن زیر تیغ است! معذوراتی دارند و باید محتاط عمل کنند.سایتهایی که قبلا یک بار فیل شده باشند بیشتر زیر تلسکوپ هستند و گاماس گاماس باید جلو روند!
بسیاری از موانع برای هنجار شکنی از بین میروند و مواردی مانند شرم حضور، کنترل شخصی و ... عملا از میان برداشته می شود. این مواردباعث ایجاد تنش بین اعضا شده است.
متاسفانه در فضای وب فارسی این مورد بیشتر نمود داره! سایت بالاترین را تقریبا همه دیگه می شناسید...اوایل آزادی نامحدود بود توش! به جایی رسید که عکسهای خانوادگی برخی کاربران نیز قرار داده میشد و دخالت در حریم شخصی افراد به طرز ناشایستی بالا رفت و آبروهای بسیاری در این میان رفت...این یک مشکل فرهنگی جامعه ایرانی است که به علت فضای بسته فرهنگی همه چیز براش تابو میشه و وقتی محیط ازاد می بینه بعضی وقتها خیلی افتضاح به بار میاره! شما ساحل دبی را اگه بری که احتمالا رفتی صحنه های جالبی خواهی دید! دختران روسی و انگلیسی و ...عریان و با مایو دو تیکه! مشغول شنا هستن و همه حتی عربهای به قول ما شهوتران به شکل عادی از کنار موضوع می گذرند! ولی ایرانیهایی را می بینی که با نگاهی بسیار
ندیده وار که وصفش برام سخته!!

مترصد شکار لحظه ها با چشمان مسلح و غیر مسلح از این سکانس ها هستند!!
ما اینجا دور هم نیستیم که همدیگر را به راه راست هدایت کنیم
حتی اگر بخواهیم هم کاری سخت و تقریبا محال است! تفکرات رادیکال و دگم به سختی نرم می شوند و شاید حتی نرم هم نشوند!
دیدمونو نسبت به همه چی بد کردیم
عادت نداریم به خوب دیدن!حتی اگر خوبی حقیقی وجود داشته باشد.انشالله به خوب دیدن هم عادت میکنیم.
ما ها تا یه چیزی میشه میگیم طرف غرب زدهست.وطن فروشه.اونا هم تا یه چی میشه به ما میگن از اون بسیجی های نامرده.یا خشک مقدسه.یا از اون جیره خورای پشت پرده است
درد اصلی که در این تاپیک مطرح شده همینه! آدمها را تک بعدی و با یک چشم داریم نگاه میکنیم...بسیجی داریم مثل باکری و بچه خیبری ها و کربلا پنجی هایی که روزها در بیابانها بی غذا ماندند و زیر شنی های تی 72 چرخ شدند و در لحظه وصال با یک لبخند ماندگار رفتند!اون نسل شاید هیچوقت دیگه تکرار نشه!نسلی که صدام درباره اش گفت اگر ارتش من از بسیجی های ایران بود دنیا را فتح میکردم!نسلی که لشکر رفت و گروهان برگشت!نسلی که مرگ برایش یک شعر عاشقانه بود!نسل خاک پاک کربلای شلمچه

که هر وقت میرم اونجا اشکم را در میاد!
اینطور بگیم بهتره که شکاف هایی که وجود داشتند مشخص شدند. این شکاف چیزی نبوده که به وجود اومده باشه بلکه موجود بود ولی نمایان نبود.
کسی انکار نکرد این شکاف وجود نداشته!این شکاف بعد از election عمق پیدا کرد! بحث سر کیفیت و کمیت نمایان شدن این شکافه! اختلاف سلیقه و دیگاه در هر جامعه ای طبیعی است! همین اسراییل را که میدونم خیلی زیر ذره بین داری!
قشر مذهبی خاخامیستی داره که از طالبان بدتره! و میگه اتوبوسهای خط واحد هم باید جنسیتی بشه! اتوبوس مردانه و زنانه به طور مجزا!! و در آنسوی دیگر در ساحل تل آویو Strip tiz خانه هایی است که در خاورمیانه و شاید دنیا بی نظیر است! جشن nude beach (دریا برهنگی) هم در کمی آنسو تر برگزار میشه! چه برسه به جامعه ترکیبی سنتی-مدرن ایران که این دو مولفه اش سالهاست با هم مسابقه دارند و تا این لحظه حساب کار 10-10 مساوی به نفع داور است! یاسر جان ترمیم این شکاف ضرورت هایی رو می طلبه که یکش تغییر رفتار برخی اقایان است! نه اینوریا محق هستند که به اونوریا برچسب هایی چون مزدور رژیم و اطلاعاتی و بسیجی سرکوبگر ساندیس خور بزنند و نه اونوریا محق هستید که با الفاظی چون اقلیت و اموی منافق و غربزده و محارب و مزدور امریکا و اسراییل ...سعی در تحقیر و اهانت داشته باشند. اختلافات با اینگونه لفاظی ها تعمیق و به بیشتر بیگانه شدن این دو قشر با یگدیگر عمیق تر شده و همانطور که گفتم تا مدتی دیگر عین دو خارجی با هم برخورد خواهند کرد!!
اما اون روزی که بی بی سی فارسی شروع به کار کرد و عده ای شروع به تعریف و تمجید از اون کردن
نه بی بی سی و نه صدای امریکا و نه صداوسیما جز معصومین نیستند!هرکسی که بدون تفکر و طوطی وار حرفهای رسانه ها را تکرار کند بهتر است نام خودش را ضبط صوت بذاره! پس تحلیل و درک خودمان کجا رفته! اگه قرار از رسانه تاثیر بگیریم کلا محتویات کله هایمان را بدیم کارواش یا بازیافت بهتره!
گر کسی منصفانه فکر کنه قبول داشته باشه که انگلیس یا آمریکا دلشون برای مردم ایران سوخت
هر دولتی به فکر تامین منافع خودش است! کسی هم نگفته آمریکا و انگلیس دایه مهربان تر از مادر برای ایران شده اند بحث بر سر توهین هایی است که به بخشی از مردم تحت القابی چون مزدور غربی ها و فریب خورده استکبار زده شد..چیزی که به ضرس قاطع آن را رد میکنم..ملت ایران ملت تحصیلکرده وبالغی هستند و با افغانستان و عراق و خیلی از کشورهای جهان سومی دیگر از نظر دید سیاسی و بینش انصافا بالاترند...خودت انسان اکادمیکی هستی و در برخوردت با خارجی ها اینو متوجه شدی...قضیه اون مهندس بریتانیایی که تعریف کردم فکر میکرد ما ایرانی ها عرب هستیم یادته!این یعنی باسوادشون بود! ببین توده عوام در چه سطحی ازتحلیل به سر میبرند! ولی ایرانیها را بنگر!من یک کلمه گفتم نوروز 7032 ساله آریایی میترایی!دوستانی که در جریان این قدیمی ترین مبدا تاریخی ایران نبودند با علاقه بسیار درباره اش پرسیدند!

این نشان دهنده حساسیت و تیزبینی و علاقه جوانان این کشور به ملیت و ایرانیت خودشونه!چیزی که خیلی از کشورهای دیگه ازش تهی شدند!
رسانه هایی که عبدالمالک ریگی رو حمایت می کنن،
قبول دارم امثال نوری زاده حمایت کردند و بعدش به عل اینکه دیدند هوا پس است حرفاشون را پس گرفتند ولی اگر منظورت مصاحبه معروف صدای امریکا با ریگی است اون فقط یک مصاحبه بود و من کامل دیدمش و اگر اساسنامه صدای امریکا رو خونده باشی از نظر حقوقی اجازه حمایت از حزب یا نهادی نداره!

صرفا یک مصاحبه بود که بعدش هم با آشکار شدن هویت تروریستی این گروهک خودشون فهمیدن دیگه از این کارا نکردند.الجزیره هم با بن لادن مصاحبه کرد! و
کار خبری اش را انجام داد و دهها شبکه دیگر نوار کپی شده الجزیره را پخش کردند!
نیازی نیست که حالا یک عده ای هم از صدا وسیما ایراد بگیرند که بر همه واضح است که کسی نیست که از آن راضی باشد
دو کلمه حرف حساب! همان که گفتم هیچ رسانه ای 100 درصد درست عمل نمیکنه!

خودمون باید با قوه تحلیلمون به درک و نتیجه درست برسیم.
آیا نتوانستند میدان جنگ خودشون رو هرچند برای مدت محدود اما درون مرزهای ما بیاورند یا خیر؟
یک گله دوستانه!

تعبیر این جمله برای بعضی ها اینطور میتونه باشه که کسانی که به خیابانها امدند مزدور یا فریب خورده اسراییلند!در صورتیکه من خودم در آن ایام تهران بودم و چنین نبود! یک خواستی بود که جمعی از ملت که برچسب توهین امیز اقلیت را میخورند داشتند.و ربطی هم به اسراییل نداشت و اگه ازشون سوال میکردی میگفتن اسراییل کیلو چنده بابا حال نداری!

به چه میزان بعد از این وقایع امنیت ملی ما تضعیف شد؟
بستگی داره تعریفت از امنیت ملی چی باشه! چون واژه ها در این چند ماه دچار چندگانگی معانی و تعبیر شده اند.
آیا حملات تروریستی گسترش نداشت
قبول دارم مواردی پیش اومد.
آیا بعد از انقلاب تاکنون سابقه داشته که این مسائل با چنین بهانه هایی بوجود آید؟
آقا یاسر وقتی از خواست های انباشته حرف می زنم منظورم همینه دیگه..خواستهایی که نسل جدید و سوم و چهارم میخوان و اونطوری که باید و شاید بهش نرسیدند.این میشه به قول تو بهانه و به قول من خواست.
ایا راه و روش مطالبه خواسته ها در یک جامعه دموکراتیک این چنین است؟
دمکراسی مفهومی نسبی در جوامع مختلف است و هر کشور تعریفی از ان دارد. دمکراسی حقیقی و تام هیچ جای دنیا وجود ندارد.باید دید دمکراسی که در ایران ازش صحبت میکنی چقدر با دمکراسی ایده آل فاصله داره که ظرفیت اعتراض را بوجود بیاره و مسائلی که در این چند ماه برای کشور پیش اومد.
چگونه می گویید در یک دموکراسی حرف از اقلیت و اکثریت نزنیم
لفظ اقلیت لفظی تحقیری است و حداقل من یکی زیر بار ان نمیرم...اینگونه الفاظ فقط به تجزیه اجتماعی کشورها منتج میشوند.اکثریت هم لفظی نسبی است. و به راحتی قابل ریزش کردن!!
اینکه به دیگران برچسب بزنیم در حالی که خود آنها را متهم به برچسب زدن می کنیم شایسته نیست. این رفتارها باعث می شود که اختلاف ها عمیق تر شده و به راحتی قابل ترمیم نباشد.
خوب باید از یه جایی این تغییر رفتار را شروع کنیم دیگه اخوی! بسم الله از همین الان
دوستان باید سعی کنند در حیطه موضوع مورد نظر صحبت کنند و نه اینکه صحبت های کلی و دردودل های خود را به میان بیاورند
انشالله که دوستان به این نکته توجه میکنند.
اینم یه دسته گل برای همه دوستان عزیز در آستانه سال نو
ای یاسر...خیلی کلکی! با ما هم!

داری مخ میزنی!
برو بچه ها انشالله این تاپیک آبی بشه برای این آتش و دوباره فضای دوستی برگرده...!!