اين خانواده عيد ندارد ...+ عکس

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

اين خانواده عيد ندارد ...+ عکس

پست توسط كيارش »

در روزهايي كه دلمشغولي ما خريد شب عيد و دلمشغولي هاي معمول ايام آخر سال است و براي نو شدن سال لحظه شماري مي كنيم ، خانواده اي در گوشه اي از پايتخت ، شهر من و شما دغدغه گشنگي دارند و سقفي كه بالاي سرشان نيست. نه از لباس نو خبري هست و نه از شيريني و آجيل ، اين خانوده امسال عيد ندارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي «فردا» ، اين خانوده در حالي به زندگي خود ادامه مي دهند كه در تأمين اوليه ترين نيازهاي خود نيز ناتوان مانده اند و جبر روزگار آنچنان عرصه را بر آنها تنگ كرده كه عيد را هيچ ، زند گي را نيز از ياد برده اند.

پدر خانواده چندي است به علت تصادف رانندگي توان كار كردن را از دست داده و ظاهري آشفته به خود گرفته است و در نهايت ناتواني در پرداخت اجاره منزل موجب شده تا 2 دختر و 2 پسر اين خانواده همراه والدين خود در گوشه اي از خيابان روزگار را سپري كنند . اخيرا دختر كوچك اين خانوده به علت بيماري به بهزيستي منتقل شده و اداره زندگي اين خانواده تنها با كمك اهالي محل و آن هم به سختي ميسر مي شود.تصویر

تنها با لحظاتي معاشرت با اين خانواده مي توان آثار گشنگي و نا اميدي را به سادگي متوجه شد ، بله باورش سخت است كه درست در زير گوشمان خانواده اي در آستانه فرارسيدن عيد دلمشغولي شان فرار از گرسنگي و پيدا كردن سرپناهي باشد.

این خـانواده در خیابان خـاوران روبروی ترمـینال خـاوران انتهای خـیابان میرزاده (8 متری مولا) گوشه اي از دیوار مـدرسه شهید مطهـری پناه گرفته اند و اميد به واجدان من و تو دارند تا قدمي برداريم و سال خود را با احسان به پايان برده و سرمايه اي براي آغاز سال نو فراهم كنيم.

اين قانون هستي است كه هيچ نيكي و احساني بي جواب نمي ماند.

به گزارش «فردا» آقاي جوادي با شماره تلفن 09125083812آماده اطلاع رساني و هماهنگي جهت كمك به اين خانواده نيازمند است.

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain
Captain
نمایه کاربر

Re: اين خانواده عيد ندارد ...+ عکس

پست توسط كيارش »

دوستان اگه پایه باشیم بیاییم دم عیدی هر کس به بنیه خودش یه کمکی بکنیم اگر همه یه همت مشتی کنین راحت می شه یه خونه کوچیک یه جایی رهن کرد !

دوستی تهران پیش قدم بشه,شماره حسابش رو بده,بقیه دوستان بریزن به حسابش تا خودش شخصا بره کمکشون کنه !

من چند ساعته پول رو می ریزم خدا بخواد(مبلغ رو نمی گم ریا نشه ,کسی هم نگه)

خلاصه پشت گوش نندازین

تصویر

بگزارید این سنگ بنایی باشد برای فعالیت های بعدی در انجمن !
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2311 بار

پست توسط achachi98 »

من نمی دونم کمیته امداد چی کار میکنه؟؟؟؟ :-? :-?
این فقط یکی از خانواده هایی هست که دیده شد هزاران خانواده اینجوری هست که به خاطر آبروی خود نه به کمیته مراجعه می کنند(که االبته حقوقی که می دهند برای بعضی خانواده ها هزینه 1 ماهشون هم نیست) نه از کسی کمک مالی می خوان. من بعضی موقع ها که این جور خانواده ها رو می بینم از خودم خجالت می کشم ::sa ...
به امید اینکه عدالت در دنیا رعایت شود و فقیر و غنی در دنیا مفهومی نداشته باشد...

ما هم دوست داریم در این امر خداپسندانه شرکت کنیم. :razz:
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

وزیر رفاه که میگه که هیچکس توی ایران زیرخط فقر نیست پس این چیست حالا این خوبه 2سال پیش روزنامه خراسان یک گزارش تصویری از اطراف بیرجند چاپ کرده بود که فکر می کردی ایم مظلومان توی 2000سال پیش زندگی می کردند
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 3003 بار
سپاس‌های دریافتی: 602 بار

پست توسط chad »

مسولين چشمهاشونو كامل باز كنند.حرف رو همه ميتونند بزنند.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

می خواستم یکی از اعضای انجمن بیاد و شماره حسابش رو بده که به حساب اون بریزیم ولی گویا تهرانی های سایت ناپدید شده اند ! :P

دوستانی که مایل به کمک هستند به ناچار مجبوریم از طریق شماره داده شده کمک کنیم :razz:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

کیارش نمیشه اعتماد کرد به این راحتی کسی برای واریز پول به حسابش باید مطمعن شد پول به دست اونها میرسه .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

مسأله همینه دیگه برادر من ،خواستم یه پولی بچه های انجمن جمع کنند و از طریق یکی از دوستان بدیم که خیال ها راحت باشه ولی وقتی دوستی پا پیش نمی ذاره ....!
اف به کسانی که پشت اعمال خطای دیگران خطای خود را سرپوش می گذارند
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 553 بار
سپاس‌های دریافتی: 153 بار

پست توسط e.g »

من و شما خونهء اینارو جور کنیم,کار چی؟
امرار معاش چی؟
اینا کارشون با یه خونه گرفتن راه نمی اُفته,من حاضرم با اینکه تهرانی نیستم و اونجا سکونت ندارم در حد خودم کمک کنم ولی به نظر من اینارو باید به کمیته امداد معرفی کنیم,من کمیته امدادی نیستم امّا تا اونجایی که میدونم نمیزاره اینا از گشنگی بمیرن و خونه هم واسشون درست میکنه... :P
ممنون از حسّ انسان دوستیتون دوستان :razz: :razz: :razz:
بیش از حد دلم از این خبر گرفت تصویر این چه معرفتی که اون صاحب خونش داشت نامرد :lol:
به امیدی که رسد روزی و در سایه عدل..............

گرگ گوید ندریمو برّه گوید بچریم!!!!! تصویرتصویر تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

پس این دولتمردان ومجلسیان چه کاره هستند
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

كيارش نوشته شده:اف به کسانی که پشت اعمال خطای دیگران خطای خود را سرپوش می گذارند

خطای خودمون ؟؟؟؟ شما کلا عادت به فاز منفی داری هر کی هر چی بگه باید یه چیز مخالف بپرونی !!! کسی که مورد اعتماد باشه شماره نزاشته و نمیشه به حساب افراد ناشناس پول ریخت !
در ضمن توی ایران کم نیست از موارد ! تصویر
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

محمدجان چرا بخودت می گیری عزیز من؟
منظورم دوستانی بودن که می گن چرا من کمک کنم وقتی دیگران هستند.....!
با سرتیم تیم ایران تو
nukezone.nu
صحبت کردم،ایشون انشألله فردا می ره شخصأ از صحت و سقم ماجرا مطمئن بشه .
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”