تاپیک تبریک نوروزی سنترالی ها...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

تاپیک تبریک نوروزی سنترالی ها...!

پست توسط Mil@d »

سلام و عرض تبریک پیشاپیش به مناسبت عید باستانی نوروز و سال نو...چند ساعتی تا تحویل سال نمونده و هرکدام از ما تو یک حال و هوایی هستیم...داریم به اتفاقاتی که تو سال آینده قراره برامون بیفته فکر میکنیم...میریم دانشگاه...میریم خدمت...فارغ التحصیل میشیم...میریم سرکار...ازدواج میکنیم...بچه دار میشیم...و! 
 البته اکثرا چند ساعتی به افکار مرخصی دادیم و داریم از این لحظات قشنگ با شادی و خنده رد میشیم...این تاپیک مخصوص تبریک سال نو دوستان است و آروزوهایشان در سال آینده تصویر

شاد باشید و در این لحظات ما را نیز دعا کنید! دوستانی که سال تحویل در مشهدالرضا و مشهد شهدای شلمچه هستند حال و هوایی دیگر دارندتصویر

فرا رسیدن

سال 14089 اهورایی

7032 میترایی آریایی

6760 آشوری

3748 زرتشتی

2569 هخامنشی

و 1389 خورشیدی به همگی دوستان شادباش میگمتصویر

این لحظه تا سال تحویل کمتر از 33 ساعت مانده! 

یا مقلب القلوب و الابصار  

یا مدبر اللیل و النهار 

یا محول الحول و الاحوال 

حول حالنا الا احسن الحال 
  بی  
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

Re: تاپیک تبریک نوروزی سنترالی ها...!

پست توسط oweiys »

وقتی این هارو ( ....!) دیدیم بدون نگاه کردن به نام نویسنده مشخص بود که نویسنده میلاد هستش.

الان نیمی از بچه های سایت یا در حال سفر هستند یا در حال جمع کردن بقچه و ساک سفر.

آرزوی سلامتی برای همه - اول دیگران بعد خودم

سربلندی و عزت برای همه

آرزوی خودسازی بیشتر در زندگی

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

من هم به نوبه خودم این عید باستانی را به تمامی ایرانیان داخل وخارج از کشور تبریک می گم وامیدوارم که سال89 سال پیشرفت های راهبردی کشور در همه ی زمینه های علمی ونظامی وورزشی باشد
وبه عنوان حسن ختام یک حدیث از امیرالمونین علی {ع}می نویسم

امام علی خطاب به سلمان فارسی:کاش هرروز ما مثل نوروز شما ایرانیان باشد

[SIZE=170]سال 1389برتمام سنترالی ها مبارک  بادتصویر
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

من هم سال نو رو به همه شما دوستان تبریک عرض می کنم. تصویر

توی پرانتز : سال 1389 هجری مبارک باشه، چون فکر می کنم محاسباه ی همه سال های ایرانی خورشیدی هستند. تصویر چون دیدم اکثرا برای تبریک بعد از همه سالهایی که نمی دونم مبناهاش دقیقا چه مواردی هستند، برای تبریک سال بر مبنای هجری از کلمه خورشیدی استفاده می کنند.
در هر صورت هرگونه که محاسبه می کنید فرا رسیدن بهار و سال جدید مبارک باشد. تصویر

[External Link Removed for Guests]

تصویر
آخرین ويرايش توسط 2 on yasermym, ويرايش شده در 0.
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================    
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 734 بار
سپاس‌های دریافتی: 848 بار
تماس:

پست توسط capitan nima »

تبریک، تبریک وتیریک به تمامی ایرانیان داخل وخارج کشور :razz:
تبریک به کسانی که الان در راه سفر هستند و لحظه شماری میکنند هرچه زودتر سال 1389 آغاز شود :razz:
تبریک به تمایمی بچه های سنترال که همیشه با طراوت بودند و هستند :razz:
تبریک به تمامی کسانی که در زمان تحویل سال نو باید به وظیفهی خود برسند از جمله آتشنشانها، پلیس ها، حلال احمریها، خلبانان و....
من خودم رو در تاپیکی که برای معرفی اعضا بود معرفی کردم و فکر کنم بدونید بنده چند سالمه و.....قراره امسال انشالله وارد هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران بشم ، این آرزوی بنده هست که امسال بتونم وارد این مجموعه بشم :)
در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر دیده میشوی
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

چون دیدم اکثرا برای تبریک بعد از همه سالهایی که نمی دونم مبناهاش دقیقا چه مواردی هستند،

پارسال هم همین مدل پست رو زدی یاسر و تو این یکسال نرفتی چند مطلب تاریخی بخونی تا به جوابت برسی!! :m:a شیطونی نکن و حساسیت های ملی بچه ها رو هم تحریک نکن ها! :grin: تقویم های اهورایی- میترایی آریایی-آشوری-زردشتی-و هخامنشی همگی مبنا دارند و من در آوردی از جیب شلوارم نیستند! :P تعطیلات که به پایان رسید و سفر کوتاهم را هم که انجام دادم .در غیاب استاد مردوایز محمدیان :razz: مطالبی مستند و متقن پیرامون این تقویم ها که قبلا خوانده ام را از کتب تاریخی موجود در کتابخانه مرکزی شهر استخراج کرده و تایپ میکنم و در سنترال قرار میدم.با جستجویی کوتاه در همین گوگل هم به اطلاعاتی سطحی میرسی :-) .مفصلش انشالله در تاپیکی مجزا در آینده. :razz:

بهتره تاپیک به این بحث کشیده نشه :D و خط تبریک سال نو آروزهای سال اینده رو پیش ببره...قصد خاصی هم از قید ان سالها نداشتم..سنتی سالانه است که نوروز را همراه با کلیه تقویم های شناخته شده و عرف ایرانی در مطالب مکتوب یکجا تبریک میگویند.

حالا برای اینکه زیاد ناراحت نشی 1389 رو هم در این پست به تنهایی تبریک میگم :grin:
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

منظور اصلی من این بود که بقیه سال هایی که می گید هم، خورشیدی هستند و فقط مبناهاشون فرق دارن که من هم نمی دونم مبناشون چیه، اما سال 1389 هجری خورشیدی هست نه خورشیدی خالی.
خوب صداتو درآوردما تصویر نه؟ تصویر

تصویر
تصویر
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================    
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 553 بار
سپاس‌های دریافتی: 153 بار

پست توسط e.g »

با سلام خدمت همهء دوستان گل و خوب که تو این ایام به یاد دوستاشون هستن تصویر

آقایون و خانوما هرکی این تایپکو میخونه: مخلصیم تصویر

سال نو رو که دم در خونه هامونه و منتظر وارد شدن به قلب و روح و جسممون هست تبریک میگم و با اجازتون میخوام چندتا دعا بکنم:

الهی: در سال جدید سلامتی روح و جسم و عقلانی به تمام بندگانت عطا کن تصویر

الهی: در سال جدید ارادهء هرچه بیشتر به تو نزدیکتر شدن را به تمام بندگانت عطا کن تصویر

الهی: در سال جدید ظهور آقامونو برسان و دنیا را از بدیها و شیطان و شیاطین پاک کن تصویر

الهی: به تمام جوانان سیرهء پیغمبری و عدل امیرالمئمنین عطا کن تصویر

الهی: در سال جدید گذشت و مرحمت را برای بندگانت فزونی دار و از بلایا در امانشان دار و در سایهء مهربانیت پناهشان ده تصویر

و در آخر:

الهی تو آن ده که آن به
  تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
به امیدی که رسد روزی و در سایه عدل..............

گرگ گوید ندریمو برّه گوید بچریم!!!!! تصویرتصویر تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

انشاع الله در کشور کسی به دیگری تهمت نزه وخداوند گذشت رو در وجود ما قرار بده
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

مقلب القلوب و  
  مدبر اللیل و  
  محول الحول و  
  حالنا الی احسن  

تصویرتصویرتصویرتصویرتصویر 

به زیبایی آسمان...روشنایی خورشید...لطافت غنچه گل...سبزی سبزه و سرخی ماهی های زیبا... 
  به همه دوستان خوبم در سنترال کلابز... 

هم پیشاپیش آغاز سال 1389 هجری خورشیدی را در حالی که کمتر از 20 ساعت به شروع آن مانده تبریک می گویم... 
  خصوص کاربران محترم سی سی و مدیران محترم. 
  سخت است که انسان بخواهد آرزوهای خود را برای آینده بنویسد...حداقل برای من سخت است...چرا که نمی دانم چه سرنوشتی برایم رقم خواهد خورد... 
  از قدیم گفته اند که از تو حرکت و از خداوند هم برکت...نشستن و منتظر معجزه ماندن بی فایده است...پس باید تلاش کرد و آنگاه منتظر خواست خدا ماند. 
  1388 برای من سال جالبی نبود... 
  بسیاری از عزیزانم و برخی از مشکلات می تواند علت این حس من باشد... 
  هر چه باشد این سال با تمام خوبی ها و بدی هایش به پایان رسید و تنها یک روز دیگر از آن باقی ایست...باز نخواهد گشت و تنها خاطرات آن باقی خوهد ماند. 
  این لحظات آخر هر کسی حسی دارد. 
  نیز حسی ناشناخته را در وجودم احساس می کنم. 
  از آن می ترسم و هم دوستش دارم. 
  ترسم و ناراحتم که چرا یک سال از عمر من تمام شد بدون آنکه به هر آنچه می خواستم برسم که البته علت آن را باید در خودم جستجو کنم. 
  خوشحالم که پا خود را در سال دیگر می گزارم...به امید آنکه با تحول طبیعت و زنده شدن دوباره آن من نیز در خودم تحولی هرچند کوچک را ایجاد کنم و پای به سوی آینده روشن بگزارم و بر دانشم بیافزایم. 
  باید در نظر داشت که نباید در گذشته ماند و حسرت خورد...باید از آن درس گرفت و با برنامه ریزی خوب به فکر آینده روشن ماند و در زمان حال نیز نهایت تلاش خود را کرد. 
  همه دوستان می خواهم در این لحظات آخر اگر ناراحتی از یکدیگر دارند (حال در هر جایی) به بزرگی خود ببخشند و با کنار گذاشتن آنها دل هایشان را صاف و نورانی کنند. 
  که گذشت و بخشش بهترین کار است. 
  نیز از تمامی عزیزانی که از من ناراحت شده اند عذر خواهی می کنم و همین جا می گویم بهتر است همه چیز را فراموش کنیم. 
  که دوستی بهترین هدیه است که می توانیم به یکدیگر بدهیم. 

از همه از خداوند متعال اعطای صبری بزرگ را به خانواده هایی که عزیزان خود را در چند روز اخیر از دست داده اند می خواهم. 
  دست دادن عزیز و خالی بودن جای آن در لحظه سال نو بسیار سخت است و متاسفانه همه تجربه تلخ آن را داریم. 
  توان با سرنوشت جنگید و یا از آن فرار کرد. 
  چه بهتر است که با تلاش خود آینده زیبا را رقم زد و به خدا توکل کرد. 
  گویند به هنگام دعا اول دیگران بعد خودت. 
  من در همین ساعات زیبای مانده به تحویل سال از خداوند متعال می خواهم هرکسی هر آنچه می خواهد و آرزو دارد و در رسیدن به آن تلاش می کند حال هرچیزی هست اعطا فرماید و مشکلات همه بندگان خود را ختم بخیر بنماید. 
  خداوند متعال همه ما را به بزرگی خود ببخشاید و از گناهانمان در گذرد و همه ما را به راه راست هدایت فرماید. 
  همه بیماران را شفا و همه درگذشتگان را ببخشاید. 
  ظهور منجی خود تمام ناپاکی ها را نابود سازد. 
  در نهایت به این بنده حقیر نیز نگاهی هرچند کوچک بیاندازد که اگر او نخواهد ما لحظه ای نخواهیم بود و من را برای لحظه ای به حال خود نگذارد و در رسیدن به هدف هایم تنها نمانم. 
  همواره در کنار خانواده خود شاد و تندرست باشید و پل های موفقیت را یکی یکی طی کرده تا به آنچه لایقش هستید برسید. 
  را نیز در سر سفره زیبای هفت سین دعا کنید. 
  امید موفقیت و شادی همه مردم کشور زیبایمان ایران و هر که عشق این سرزمین را در دل خود دارد. 
 . 
  ضمن به زودی تصاویری به عنوان عیدی تقدیم دوستان می کنم. 
  امید آنکه لذت ببرند و همین جا می گویم در سال جدید منتظر یک رژه هوایی زیبا و تاریخی باشید. 
  اگر مشکلی پیش نیاید. 
  مسافرت می روید مواظب خود و خانواده تان باشید و از تعطیلات خود نهایت لذت را ببرید و برای چند روز تمام بدی ها را فراموش کنید. 
  آقا مهدی و CentralWeb عزیز هم بابت طراحی زیبای لوگو سایت در مراسم های مختلف به خصوص عید نوروز تشکر می کنم.   ممکن است زحمت عزیزی دیگر باشد و من ندانم.   به کل دست همه درد نکند و سنترال کلابز نیز همواره پاینده باشد. 

سبز و لبانتان به خنده سرخ باشد و همواره شاد باشید. 
  در نهایت هر روزتان نوروز...نوروزتان پیروز... 

.  تصویرتصویرتصویرتصویرتصویر  تصویرتصویرتصویر  تصویرتصویر  تصویر 

تصویر 
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

بهار بهترین بهانه برای اغاز و اغاز بهترین بهانه برای زیستن، اغاز بهار بر همه ی کاربران سنترال مبارک باد
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”