مقلب القلوب و
مدبر اللیل و
محول الحول و
حالنا الی احسن

به زیبایی آسمان...روشنایی خورشید...لطافت غنچه گل...سبزی سبزه و سرخی ماهی های زیبا...
به همه دوستان خوبم در سنترال کلابز...
هم پیشاپیش آغاز سال 1389 هجری خورشیدی را در حالی که کمتر از 20 ساعت به شروع آن مانده تبریک می گویم...
خصوص کاربران محترم سی سی و مدیران محترم.
سخت است که انسان بخواهد آرزوهای خود را برای آینده بنویسد...حداقل برای من سخت است...چرا که نمی دانم چه سرنوشتی برایم رقم خواهد خورد...
از قدیم گفته اند که از تو حرکت و از خداوند هم برکت...نشستن و منتظر معجزه ماندن بی فایده است...پس باید تلاش کرد و آنگاه منتظر خواست خدا ماند.
1388 برای من سال جالبی نبود...
بسیاری از عزیزانم و برخی از مشکلات می تواند علت این حس من باشد...
هر چه باشد این سال با تمام خوبی ها و بدی هایش به پایان رسید و تنها یک روز دیگر از آن باقی ایست...باز نخواهد گشت و تنها خاطرات آن باقی خوهد ماند.
این لحظات آخر هر کسی حسی دارد.
نیز حسی ناشناخته را در وجودم احساس می کنم.
از آن می ترسم و هم دوستش دارم.
ترسم و ناراحتم که چرا یک سال از عمر من تمام شد بدون آنکه به هر آنچه می خواستم برسم که البته علت آن را باید در خودم جستجو کنم.
خوشحالم که پا خود را در سال دیگر می گزارم...به امید آنکه با تحول طبیعت و زنده شدن دوباره آن من نیز در خودم تحولی هرچند کوچک را ایجاد کنم و پای به سوی آینده روشن بگزارم و بر دانشم بیافزایم.
باید در نظر داشت که نباید در گذشته ماند و حسرت خورد...باید از آن درس گرفت و با برنامه ریزی خوب به فکر آینده روشن ماند و در زمان حال نیز نهایت تلاش خود را کرد.
همه دوستان می خواهم در این لحظات آخر اگر ناراحتی از یکدیگر دارند (حال در هر جایی) به بزرگی خود ببخشند و با کنار گذاشتن آنها دل هایشان را صاف و نورانی کنند.
که گذشت و بخشش بهترین کار است.
نیز از تمامی عزیزانی که از من ناراحت شده اند عذر خواهی می کنم و همین جا می گویم بهتر است همه چیز را فراموش کنیم.
که دوستی بهترین هدیه است که می توانیم به یکدیگر بدهیم.
از همه از خداوند متعال اعطای صبری بزرگ را به خانواده هایی که عزیزان خود را در چند روز اخیر از دست داده اند می خواهم.
دست دادن عزیز و خالی بودن جای آن در لحظه سال نو بسیار سخت است و متاسفانه همه تجربه تلخ آن را داریم.
توان با سرنوشت جنگید و یا از آن فرار کرد.
چه بهتر است که با تلاش خود آینده زیبا را رقم زد و به خدا توکل کرد.
گویند به هنگام دعا اول دیگران بعد خودت.
من در همین ساعات زیبای مانده به تحویل سال از خداوند متعال می خواهم هرکسی هر آنچه می خواهد و آرزو دارد و در رسیدن به آن تلاش می کند حال هرچیزی هست اعطا فرماید و مشکلات همه بندگان خود را ختم بخیر بنماید.
خداوند متعال همه ما را به بزرگی خود ببخشاید و از گناهانمان در گذرد و همه ما را به راه راست هدایت فرماید.
همه بیماران را شفا و همه درگذشتگان را ببخشاید.
ظهور منجی خود تمام ناپاکی ها را نابود سازد.
در نهایت به این بنده حقیر نیز نگاهی هرچند کوچک بیاندازد که اگر او نخواهد ما لحظه ای نخواهیم بود و من را برای لحظه ای به حال خود نگذارد و در رسیدن به هدف هایم تنها نمانم.
همواره در کنار خانواده خود شاد و تندرست باشید و پل های موفقیت را یکی یکی طی کرده تا به آنچه لایقش هستید برسید.
را نیز در سر سفره زیبای هفت سین دعا کنید.
امید موفقیت و شادی همه مردم کشور زیبایمان ایران و هر که عشق این سرزمین را در دل خود دارد.
.
ضمن به زودی تصاویری به عنوان عیدی تقدیم دوستان می کنم.
امید آنکه لذت ببرند و همین جا می گویم در سال جدید منتظر یک رژه هوایی زیبا و تاریخی باشید.
اگر مشکلی پیش نیاید.
مسافرت می روید مواظب خود و خانواده تان باشید و از تعطیلات خود نهایت لذت را ببرید و برای چند روز تمام بدی ها را فراموش کنید.
آقا مهدی و CentralWeb عزیز هم بابت طراحی زیبای لوگو سایت در مراسم های مختلف به خصوص عید نوروز تشکر می کنم. ممکن است زحمت عزیزی دیگر باشد و من ندانم. به کل دست همه درد نکند و سنترال کلابز نیز همواره پاینده باشد.
سبز و لبانتان به خنده سرخ باشد و همواره شاد باشید.
در نهایت هر روزتان نوروز...نوروزتان پیروز...
.