پیام نوروزی اوباما به ایرانیان...!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.Iran
سپاس‌های ارسالی: 4472 بار
سپاس‌های دریافتی: 2734 بار
تماس:

Re: پیام نوروزی اوباما به ایرانیان...!

پست توسط CentralWeb »

Ruozbeh جان
من اینو میگم باهم قاطی و مخلوط نکنید که این جواب سلام نیست این گرگ هست که داره سلام می کنه و سلام گرگ هم بی طمع نیست!
اینو می گم! :-(

و در مورد اینکه انصاف داشته باشید هم اینو می گم که خودتون قضاوت کنید آیا این گرگ به شما سلام و درود داده یا اینکه هدفی خاص رو در ذهنش داره!
همین و بس! :-)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 559 بار
سپاس‌های دریافتی: 3796 بار

Re: پیام نوروزی اوباما به ایرانیان...!

پست توسط Morteza313 »

راحت باش مرتضی جان! شب عیدی خواهر -مادر اوباما هم در سنترال خیرات شد!! تصویر

ما را حتیم اخوی.....تصویر

بی شوخی داره به اون تاپیک ها تبدیل میشه ، سر عیدی بازهم اعصاب خوردی...

فقط یه جمله به عنوان آخرین جمله به شخص شخیص میلاد عزیز....

داداش گلم، اگر تو از پدرت بدی می بینی دلیل نمیشه دست به دامن همسایه شی... می دونم که نیستی ولی چون از بعضی عقایدت حمایت میکنه، والله دلیل نیست که خیرت رو می خواد، پروندش رو خودت یه بار بخون، ما از این جماعت طلب کاریم میلاد جان ،

اوباما باید از ما عذر خواهی کنه نه نصیحت،
نه از احمدی و کی و کی ....
از من و تو عزیز؛ چون اون کسی که ریگی سر می برید امثال من و تو بودیم نه احمدی و پشمکی...
حالا این یارو نشیته ادای بابا بزرگمون رو در میاره؟ ( به قول بابا بزرگ مانا ... تو روحشتصویر)
اگه یه نفر تو خیابون بهت سیلی بزنه بعد فردا از اینکه بهت سلام داده ذوق کنی، خدایی تمام شرفت رو زیر سوال نبردی...؟

بعضی از ما با هم فرق می کنیم، اما یه نقطه مشترک داریم و اونم اینه که این مرتیکه چاخان ، به خاطر منافعش، تا زمانی که دنبال استقلال پیشرفت، آزادی و کلا ایرانی بودنمون باشیم دلش نمی خواد سر به تن هیچکدوممون باشه،

نکته اینجاست میلاد جان که دشمن دشمن من همیشه دوستم نیست درسته؟

عیدو بچسبید این تاپیکم بی خیال لطفا .....
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”