سئوال در مورد شبکه های جدید ماهواره

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 331 بار
سپاس‌های دریافتی: 150 بار

سئوال در مورد شبکه های جدید ماهواره

پست توسط omidzare »

[FONT=Times New Roman]با سلام به تمامی دوستان و هم وطنان<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>  
 <o:p>[FONT=Times New Roman]  </o:p> 
 [FONT=Times New Roman]دوستان امروز مجبور شدم رسیور منزل رو ریست کنم و دوباره تمامی کانال ها رو سرچ کنم که توجه من به یک چیز جلب شد:<o:p></o:p>  
 [FONT=Times New Roman]چندین شبکه به اصطلاح غیر اخلاقی جدید دیدم که فارسی صحبت می  تصویرتصویر 
 [FONT=Times New Roman]قبل از اینکه حذفشون کنم دیدم با یک لحجه تهوه آوری میگه به این شماره ها تماس بگیرید............. تصویرتصویر 
 [FONT=Times New Roman]حالا چند تا سئوال برام پیش اومده امیدوارم دوستانی که اطلاعاتی در این باره دارند کمک کنند تا این جوان گمراه(خودم)جوابی برای سئوالات خویشتن بیابد.<o:p></o:p>  
 [FONT=Times New Roman]1-
آقا من دیدم شماره تلفن ها هرکدوم با یک کد شروع می شد یعنی اینکه برای چندین کشور بودن کسی میدونه چرا و ازکدوم کشورها <o:p></o:p>

[FONT=Times New Roman]2-
هدف از این کارشون چیه؟ و در واقع سود اونها از راه انداختن این جور شبکه ها حالا به هر زبونی از جه راهی است؟ و حالا که پرشن لنگویج راه انداختن چه در آمدی براشون داره؟
<o:p></o:p>

[FONT=Times New Roman]لطفا دوستان سریعا به اسرائیل و آمریکا وصهیونیزم و لابی و از این حرفا گیر ندن چون از قدیم به زبونهای دیگه بود الان نوبت ما شده.<o:p></o:p>  
 [FONT=Times New Roman]با تشکر از همه<o:p></o:p>  
 [FONT=Times New Roman]امید جون از  تصویر 
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 331 بار
سپاس‌های دریافتی: 150 بار

Re: سئوال در مورد شبکه های جدید ماهواره

پست توسط omidzare »

سلام
کسی نبود جواب ما رو بده :lol: :lol: :lol: :lol:
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های ارسالی: 326 بار
سپاس‌های دریافتی: 1085 بار

Re: سئوال در مورد شبکه های جدید ماهواره

پست توسط HITMAN_KU »

دوست عزیز همه این شبکه ها متعلق به اعراب جنوب خلیج فارس میباشد.البته برای سود بیشتر از دختران نگو بخت افغانی-ایرانی هم جدیدا استفاده میکنند.در مورد لهجه تهوع آور اون مردک بیغیرت و شرف هم با شما موافقم.تو این شبکه ها اکثرا دختران پاکستانی و جدیدا ایرانی عرضه میشوند.امیدوارم این شبکه ها طوری مورد حمله ایران قرار گیرند تا زبون فارسی ازشون حذف شه همونطور که سایتهای غیر اخلاقی ایرانی ازبین رفتند.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”