اولین تلوزیون رنگی در جهان

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: کرمان/رفسنجان
سپاس‌های ارسالی: 10774 بار
سپاس‌های دریافتی: 12391 بار
تماس:

اولین تلوزیون رنگی در جهان

پست توسط AGeNiS1 »

تصویر
در سال 1960 شرکت Panasonic اولین تلویزیون رنگی خودش را به بازار معرفی کرد. این تلویزیون هم مانند اغلب محصولات این شرکت با برند National به بازار معرفی شد.

این تلویزیون جدید که با مدل 10 K21- روانه بازار شده بود، نمایشگری با اندازه بزرگ 21 اینچ داشت و قابلیت نمایش سه رنگ اصلی و مختلف را به کاربرانش می‌داد.

سال 1962 هم زمانی بود که دستگاه فکس این شرکت برای کاربری اداری به بازار معرفی شد. این محصول که اولین دستگاه فاکس شرکت Panasonic به حساب می‌آمد، از سری محصولات SD/LD بود که SD به معنای نوع کاغذی و LD به معنای دریافت‌کننده بود.

در سال 1966 هم اولین دستگاه مایکروویو این شرکت روانه بازار شد. این دستگاه طراحی عمودی شکل و بزرگ داشت و مصرف برقی بالا و برابر 700 وات داشت. این محصول ابتدا مورد توجه مدیران رستوران‌ها و مراکز خدماتی قرار گرفت و مدتی بعد جایگاه خوبی هم در بازار مصرف‌کنندگان پیدا کرد.

منبع :asriran .ir
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

Re: اولین تلوزیون رنگی در جهان

پست توسط Mohammad 1985 »

فکر کنم اولین تلوزیون رنگی ساخت آلمانی ها بود ! در ضمن شرکت پاناسونیک اون زمان وجود نداشت ناسیونال بود اسمش که بعدها به ناسیونال پاناسونیک و بعد از اون به پاناسونیک تغییر نام داد .
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: کرمان/رفسنجان
سپاس‌های ارسالی: 10774 بار
سپاس‌های دریافتی: 12391 بار
تماس:

Re: اولین تلوزیون رنگی در جهان

پست توسط AGeNiS1 »

سلام اقا محمد