5- Mr.azeRilA :تعداد بسیار زیادی عکس غیر قانونی از جنگنده های برزیلی همراه با ریجسترآنها - اسناد مربوط به تعمیر و نگهداری EP-IAM - چندین لنز غیر قانونیدوربین با قابلیت زوم 1265X - سه عدد پره توربین F-4 و یک جعبه مداد رنگی!!
با سلام خدمت همـــــــــه ی دوستان!
تو راه برگشت که همه خواب بودن رفتم تو کاکپیت به آقای رامین خان گفتم مسائل من رو در انجمن بیان نکنین!تو ایران کم بود که به عنوان جاسوس دنبالم میگردن حالا برزیل هم اضافه شد!

اونجا هم که با میلاد خان زمانی که میرفتیم سمبوسه بفروشیم همش میبردمش جایی که هواپیما رد بشه یا هواپیما داشته باشه یا خلاصه یه ربطی به هواپیما داشته باشه!
آقای محمد1985 رو ملاحضه میکنین که دارن برای من لنزی که خریدند رو تست میکنن!

عکس زیر رو یکی از دوستان(رامین میشناستش اسمش استفان هست)گرفته و با نام مستعار آپلود کرده.میبینین که آقا رامین قوانین رو زیر پا گذاشتن و دائما" با حالت پس سوز پرواز های شبانه میرفتیم چند نفری!
[External Link Removed for Guests] ***********************************************************
[External Link Removed for Guests] هم که علیرضا روزبه(ملقب به ناهار گیمه داریم)در حال اسکیت بر روی اعصاب خلبان تکخال ما آقا رامین بودن که لاستیک چرخ های Main عمرشون رو دادن به شما!
[External Link Removed for Guests]سامان و رامین و محمد1985(همونی که خوابیده!) در حال چک های قبل از پرواز!
[External Link Removed for Guests]میلاد و اویــــــس!
و در پایان هم لحظه ی وداع...
[External Link Removed for Guests]
در پایان جا داره از زحمات میلاد،محمد1985،رامین و همه ی همسفران(هم آقایون و هم بانوان)تشکر کنم و انشاالله در سفر بعدی دوستان بیشتری همراه ما بیان.خوش میگذره!