منشور حقوق بشر کورش وارد کشور شد

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: مرکز انجمنهاي تخصصي
سپاس‌های ارسالی: 415 بار
سپاس‌های دریافتی: 344 بار

Re: منشور حقوق بشر کورش وارد کشور شد

پست توسط kimia 55 »

رونمایی منشور کوروش

تصویر تصویر تصویر تصویر
بهترین سخنان را به گوش هوش بشنوید و با اندیشه روشن و ژرف بینی آنها را بررسی کنید. هر مرد و زن راه نیک و بد را شخصاً برگزینید تصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

Mohammad 1985 نوشته شده:غرور ملی ؟ وقتی ما خودمون برای آثار باستانیمون ارزش قائل نیستیم چه فرقی داره اینجا باشه یا اونجا ! نمونه های نابودی و در خطر قرار گرفتن آثار باستانی کشور کم نیستند !!!
شما به هالیوود پول بده یه فیلم میسازن که چنان ایرانی رو برات درست کنن حال کنی ! از شکست های روم از ایران یه فیلمی بسازن که که کف کنی ! برای اونها پول در درجه اوله مهمه ! هر چند سیاست هم قاطیش می کنن ( خود ما هم چنین کاری در فیلمها می کنیم ! )

دوست من مسئله ساخت فیلم از روی واقیعت با از روی سیاست خیلی فرق میکنه.میشه بگید تو فیلم 300 کدوم جنبه تاریخی لحاظ شده.اگر زکان خشایارشا شاه بود که ایران اتن رو فتح کرد.و اون 300 نفر هم در ابتدا7000 هزار نفر بودن.کاری به بحث تاریخیش ندارم اما تو اون فیلم کاملا قصد داشتن ایرانی ها رو متوحش نشون بدن همین.
و در اخر این حق هر ملتیست که اثار باستانی خودش رو که حاصل دسترنج پدرانش هست خودش در اختیار داشته باشه.چطوریه برای تبلیغات موزشون منشور رو اولین کتیبه ی خقوق بشر معرفی میکنن اما در فیلم هاشون مارو وحشی و غیر متمدن.
دوست من مسئله این دوپهلو بودن هست.اونها اگر در موزه هاشون این منشور رو نگه میدارن باید در رسانه هاشون هم ایران رو اولین کشور صاحب ازادی و حقوق بشر معرفی بکنن که برعکس همیشه تصویر های منفی از ایران القا میکنن.
اینو هر خارجی که به ایران میاد میگه که من در مورد ایران تصورات منفی دیگه ای داشتم که حالا عوض شد.پس کشور هایی که مدام در حال خراب کردن ما هستند حق ندارند چنین اثار گرانبهایی رو داشته باشن.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 203 بار
سپاس‌های دریافتی: 427 بار

پست توسط azarbod »

جناب میهن پرست حرف شما درست ولی وقتی شیخ صادق خلخالی به عنوان یک فرد ایرانی (نه ترک نه عرب نه انگلیسی نه مغول)میاد با بیشرمی تمام از کورش بزرگوار به عنوان کورش دروغین وجنایتکار نام میبره حتی در برخی موارد برای تحقیر این ابرپادشاه لفظ بسیار زشت کیروش استفاده میکنه شما ازخارجی جماعت چه انتظاری دارید. پیشنهاد میکنم حتما فحش نامه این شیخ روحتما مطالعه بفرمایید تا جایی که بسیاری از گروههای ضدملی وتجزیه طلب برای توجیح توهین هاشون به کتاب این شیخ مراجعه میکنند.
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

به نظرمن باید فقط تو ایران نگه داشته شود والبته از یک نظر تو انگلیس باشد بهتره که سراسر دنیا ان را به اسم ایران می بیینند وباعث تبلیغ ایران میشه ولی اگر توایران باشه خداوکیلی کدام توریست خارجی در سال می اد که ان راببیند ها؟

[External Link Removed for Guests]
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”