به نام خداوند بخشاینده مهربان

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: یک روز خبرنگار بیبیسی از من پرسید چگونه با یک صیغه و گفتن قَبِلتُ کار تمام میشود که به او
گفتم همانگونه که در جامعه شما بدون گفتن قبلت کار تمام میشود ...!
گزارش شبکه ایران، بیژن نوباوه نماینده مردم تهران که شب گذشته در جلسههفتگی انصار حزب الله سخن میگفت، طی سخنانی
داشت: موضوع حجاب و عفاف را در جامعه اسلامی اصلاً نمیتوان با جامعه غربی قیاس کرد چرا که آن چیزی که برای ما ارزش
، برای آنها بیاهمیت است. آنچه که غرب خودش خواسته است و هدایت کرده بیبند و باری حساب شده است.
افزود: در آمریکا شاید حدود 30-20 درصد جامعه کاملاً مذهبی هستند و به روابط سالم اجتماعی بین زن و مرد معتقدند ولی با حجاب
و آنچه که در شرق است تفاوت دارند. ولی اینکه در پرتو شعار لیبرال دمکراسی به کجا رسیدهاند، محل تأمل است. آنها به جایی
اند که امروز همین جامعه آمریکا که ادعا میکند، خانواده به عنوان یک رکن به حساب میآید، آمارها نشان میدهد که 60 درصد از
متأهل آمریکایی دارای دوست دختر هستند و 40 درصد از زنان متأهل آنها دارای دوست پسر هستند؛ یعنی به طور کلی در این
خانواده خودبهخود متلاشی شده است.
گزارش فارس، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: یک روز خبرنگار بیبیسی از من پرسید چگونه با یک
و گفتن قَبِلتُ کار تمام میشود؟ به او گفتم همانگونه که در جامعه شما بدون گفتن قبلت کار تمام میشود.مونتسکیو در
روحالقوانین اشاره خوبی به قوانین و ضدقانون دارد و میگوید هر قانونی بهتر از بیقانونی است حتی اگر ضعیف باشد. در قاعده نکاح
که میافتد این است که انسان احساس میکند براساس یک نظم و مقررات یک عملی را انجام میدهد. مونتسکیو میگوید: اگر
متابعت و تبعیت قانونی نداشته باشد، روح بیقانونی او را فاسد خواهد کرد، پس برای انسانها در هر شرایطی قانون بهتر از
قانونی است.
منبع : ایرنا