سعی می کنیم اگر تهران اومدیم با چندین دکتر خوب مشورت کنیم همین دکتر امیرغفران که گفتم تو شیراز و ایران معروفه به پنجه طلایی ولی باز هم می خوایم با دکترهای درجه 1 مشورت بیشتری داشته باشیم ولی یک نکته ای که هست اینه که اسم بیمارستانهایی که میارید کمی از لحاظ هزینه ترسناک به نظر می رسند که اگر این جور باشه باید سرمایه تمام خانواده رو بذاریم وسط و دار و ندار رو بفروشیم تا بتونیم تو این بیمارستانها عمل کنیم البته فعلا برای مشورت هست ولی ...
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ... امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
خب بستگی به بیمه تون دارد اگر بیمه مکمل باشید در بیمارستان قلب شریعتی که خیلی هم جای خوبی هست خرجتون زیر صد هزارتومن میشه.مادر من که اونجا خوابید و خیلی راضی بود.همه این دکترها بیمارستانهای دولتی هم هستند اصل دکتره به بیمارستان زیاد فکر نکن حالا شما با چند نفر از اینها مشورت کن ببین چی می گویند.
دکتر جاویدی هزینه عملش 12 تا15 میلیون تومن با هزینه بیمارستان ودستمزد وهمه جیز می باشد فقط به فکر بیمه معتبر باشین مثل شهرداری ها بانک ها نیروهای مسلح وادارات داشته باشین 3 میلیون برای خودتان اب می خوره که اونم بعدا قسطی بلند مدت می کیرن ولی بیشتر به فکر بیمه تکمیلی باشین که کلا 150هزار تومانی بیشتر هزینه نداره البته در استان های غربی هزینه عمل کلا 3میلیون است ولی مشکل اینه که تعداد زیادی تونوبتا وگرنه همه یکار راانجام می دهند فقط تفاوت در دستمزد است همین
که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود یاسرعرفات
این سفر که اومدیم تهران دنبال بیمه شرکت نفت بودیم برای برادرم و 80 در صد درست شده ولی حالا باید ببینیم که طرف قرار داد کدوم یکی از این بیمارستانها هستند . در ضمن قبلا بیمه خدمات درمانی خویش فرما بوده
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ... امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
سلام آقا مرتضا خدا شفا بده برادرتونو ایشالا همون دکتر ماندگار که گفتن منم تعریفشونو شنیدم. یه دکتر قلب پدرمو بیست سال پیش عمل کرده الان سالی سه ماه میاد از کانادا به ایران اسمشو بپرسم از بابام خدمتتون میگم.بسیار با توجه به گفته های بابام دکتر خوبین.
بازگشت همه به سوی اوست نمیدونم چه جوری این پست دارم می نویسم ولی بار دیگر داغ دار شدیم . برادرم که برای کار ایشون این تاپیک رو ایجاد کرده بودم در روز تاسوعای حسینی در حالی که داشت کمک می کرد که یکی از خانم های همسایه که به قول خودش مثل عمه براش بود رو درون آمبولانس بگذاره دار فانی رو وداع گفت . از همه دوستانی که در این تاپیک زحمت کشیدن و در تهران دنبال دکتر برای ما گشتند بار دیگر تشکر می کنم و از همه دوستان خواهش دارم که برای تسلی روح این مرحوم دعا و فاتحه بخونند . اگر عمری بود ...