نفت سوز شدن اتومبیل های بنزینی ( دوگانه سوز بنزین - نفت )
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 3447 بار
- سپاسهای دریافتی: 5880 بار
نفت سوز شدن اتومبیل های بنزینی ( دوگانه سوز بنزین - نفت )
امروز در اخبار شنیدم که یک شرکت با ساخت سیستمی قابل نصب در اتومبیل هایبنزینی قرار است ان ها را نبدیل به اتومبیل های نفتی کند کار این شرکتتا انجا پیشرفته که تعداد 500 هزار از دستگاه ها را هم ساخته و اماده نصبکرده و در بعض استان هایی که قرار است ان دستگاهها برای اولین بار رویاتومبیل ها نصب شود نیروهای متخصص لازم برای نصب را هم اموزش داده وحتی قیمت ان هم تعیین شده من از این موضوع تعجب کردم زیرا در باره اتومکانیک کمابیش اطلاعی دارم. نفت یک هیدروکربن سنگین نزدیک به گازییل است ونسبت به بنزین که از مشتقات سبک نفت است دیر اشتعال تر و دارای کربن بیشتراست . البته قبلا شنیده بودم که رانندگان ماشین های دیزلی می توانند درمواقع ضروری بجای گازوییل از نفت سفید استفاده کنند اما بنا به دلائل فنیکه حالا از بیان ان معذورم موتور دیزل با بنزینی خیلی فرق دارد نفت سفیدعلاوه بر اشتعال پذیری کمتر نسبت به بنزین دارای دوده زیادتری است من نمیخواهم درمورد مسائل فنی اتومبیل های بنزینی و استفاده نفت به عنوان سوختدرانها بیشتر ازاین حرفی بزنم چون از ان سیستم ساخته شده خبر ندارم و ممکناست ایرادهایی را بیان کنم که بنا بر بی اطلاعی من ذهن استفاده کنندگاناتی چنین سیستمی مکدر شود که دربرابر شرع و شرکتی که اقدام به طراحی وساخت ان نموده مسئول واقع شوم اما اگر دوستانی از این سیستم خبری دارند واینکه بواقع می شود از ان در اتومبیل های بنزینی استفاده کنند لطف نمودهشرح دهند

- محل اقامت: کهکشان راه شیری پلاک 12
- سپاسهای ارسالی: 650 بار
- سپاسهای دریافتی: 1785 بار
- تماس:
Re: نفت سوز شدن اتومبیل های بنزینی ( دوگانه سوز بنزین - نف
چقدر خوب . خدا کنه یه موتوری بسازن که با چوب و کاغذ و کارتن هم کار کنه . آلودگی هوا هم که مهم نیست . ... هوای پاک 

آدمهای بزرگ، کسانیکه خود بسیارند، نیازی به هموطن ندارند.
کسانیکه خود آزادند از زندان به ستوه نمیآیند.
آدمهای حقیرند که به ازدحام محتاجند.
دکتر علی شریعتی
کسانیکه خود آزادند از زندان به ستوه نمیآیند.
آدمهای حقیرند که به ازدحام محتاجند.
دکتر علی شریعتی

-
- محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
- سپاسهای ارسالی: 159 بار
- سپاسهای دریافتی: 377 بار
- تماس:
خوب حالا که قراره نفت استفاده عمومی پیدا کنه 100 درصد با دید کاسب کارانه آقایون قیمت اون از اینی که هست بالاتر میره
بابا بیخیال قیمت همه این چیزایی که گفتی هم میره بالا یه هویی ، کاغذ رو بگو وای وای وای دیگه کی میره مدرسه همه مجبورن بی سواد بمونن
kalafe2006 نوشته شده:چقدر خوب . خدا کنه یه موتوری بسازن که با چوب و کاغذ و کارتن هم کار کنه . آلودگی هوا هم که مهم نیست . ... هوای پاک
بابا بیخیال قیمت همه این چیزایی که گفتی هم میره بالا یه هویی ، کاغذ رو بگو وای وای وای دیگه کی میره مدرسه همه مجبورن بی سواد بمونن

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
حتی اگه خودروی کاملا خورشیدی بسازن باید مالیات خورشید رو بپردازیم !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
امروز در اخبار شنیدم که یک شرکت با ساخت سیستمی قابل نصب در اتومبیل هایبنزینی قرار است ان ها را نبدیل به اتومبیل های نفتی کند کار این شرکتتا انجا پیشرفته که تعداد 500 هزار از دستگاه ها را هم ساخته و اماده نصبکرده و در بعض استان هایی که قرار است ان دستگاهها برای اولین بار رویاتومبیل ها نصب شود نیروهای متخصص لازم برای نصب را هم اموزش داده وحتی قیمت ان هم تعیین شده من از این موضوع تعجب کردم زیرا در باره اتومکانیک کمابیش اطلاعی دارم. نفت یک هیدروکربن سنگین نزدیک به گازییل است ونسبت به بنزین که از مشتقات سبک نفت است دیر اشتعال تر و دارای کربن بیشتراست . البته قبلا شنیده بودم که رانندگان ماشین های دیزلی می توانند درمواقع ضروری بجای گازوییل از نفت سفید استفاده کنند اما بنا به دلائل فنیکه حالا از بیان ان معذورم موتور دیزل با بنزینی خیلی فرق دارد نفت سفیدعلاوه بر اشتعال پذیری کمتر نسبت به بنزین دارای دوده زیادتری است من نمیخواهم درمورد مسائل فنی اتومبیل های بنزینی و استفاده نفت به عنوان سوختدرانها بیشتر ازاین حرفی بزنم چون از ان سیستم ساخته شده خبر ندارم و ممکناست ایرادهایی را بیان کنم که بنا بر بی اطلاعی من ذهن استفاده کنندگاناتی چنین سیستمی مکدر شود که دربرابر شرع و شرکتی که اقدام به طراحی وساخت ان نموده مسئول واقع شوم اما اگر دوستانی از این سیستم خبری دارند واینکه بواقع می شود از ان در اتومبیل های بنزینی استفاده کنند لطف نمودهشرح دهند
بعید میدونم از نظر فنی هم امکان پذیر باشه،نفت کجا و بنزین کجا!
خوب حالا که قراره نفت استفاده عمومی پیدا کنه 100 درصد با دید کاسب کارانه آقایون قیمت اون از اینی که هست بالاتر میره
البته بهتر بگی مردم عزیز ایران با دید کاسب کارانه سریعا به افزایش قیمت تمامی محصولات و خدمات بصورت خودسر اقدام میکنند!
حتی اگه خودروی کاملا خورشیدی بسازن باید مالیات خورشید رو بپردازیم !
ما ایرانی ها عادت جالبی داریم،زندگی را اروپایی و امریکایی دوست داریم،اما اگر از ما مالیات از نوع اروپایی و امریکایی اون بگیرن زمین و زمان را یکی میکنیم! غربی زندگی کردن هزینه دارد ،مالیات گرفتن سریع ترین راه رسیدن به درامد است...
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
هر وقت بقیه چیزها مون هم مثل اروپا و آمریکای جهان خوار شد مالیات دادنمون هم مثل اونا میشه !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

-
- محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
- سپاسهای ارسالی: 159 بار
- سپاسهای دریافتی: 377 بار
- تماس:
مالیات اگر درست و به جا خرج بشه از پرداختش باکی نیست ولی کو این مالیات با هدف خرج شده (لطفا پای یارانه ها رو نکشین وسط
)
)