خطرناک ترین جانور روی زمین ( خیلی وحشتناکه)
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 76 بار
- سپاسهای دریافتی: 192 بار
- تماس:
خطرناک ترین جانور روی زمین ( خیلی وحشتناکه)
[COLOR=#cc0066]1- خداوند از آنکه یهود را به چنین حالی گذاشته است سخت پشیمان است، به طوری که هر روز به صورت خود لطمه می زند و زار زار گریه می کند. گاهی از چشمانش دو قطره اشک به دریا می چکد، و آنچنان صدا می کند که تمام اهل جهان آن را می شنوند و آب های دریا به تلاطم می افتد و زمین به لرزه در می آید
2- هرگز خداوند از کار های ابلهانه و غضب و دروغ برکنار نیست.
۳- ارواح یهود از ارواح دیگران افضل است، زیرا ارواح یهود جزء خداوند است، همچنان که فرزند جزء پدرش می باشد. و روح های یهود نزد خداوند عزیزتر است، زیرا ارواح دیگران شیطانی و مانند ارواح حیوانات است.
۴- بهشت مخصوص یهود است، و هیچ کس به جز آنها داخل آن نمی شود. ولی جهنم جایگاه مسیحیان و مسلمانان است و در آنجا فایده ای جز گریه و زاری عاید آنها نمی گردد، زیرا زمینش از گل و بسیار تاریک و بدبو است.
۵ بر یهودیان لازم است که املاک دیگران را خریداری کنند تا آنها صاحب مِلک نباشند و همیشه سلطه اقتصادی برای یهود باشد.
۶- پیش از آنکه یهود نفوذ و سلطه کامل خود را به دست آورد لازم است جنگ جهانی بر پا شود، دو ثلث بشر نابود شوند. در این وقت، مدت هفت سال یهود اسلحه های جنگ را خواهند سوزانید و در این وقت است که دندان های دشمنان بنی اسرائیل بیست و دو ذرع خارج از دهانشان بیرون خواهد آمد.
۷- هنگامی که مسیح حقیقی پا به عرصه وجود گذارد، یهود آنقدر ثروت و مال خواهد داشت که کلید صندوق هایشان را سیصد الاغ نمی تواند حمل کند.
۸-کشتن مسیحی از واجبات مذهبی ما است و پیمان بستن با او، یهودی را ملتزم به اداء نمی کند.
۹- اگر یک نفر غیر یهودی، یک یهودی را بزند مثل آن است که به عزت الهیه جسارت کرده است، و جزای چنین شخصی جز مرگ چیز دیگری نیست و باید او را کشت.
۱۰- اگر یهودیان نبودند، برکت از روی زمین برداشته می شد و آفتاب ظاهر نمی شد و باران نمی بارید.
۱۱- سگ افضل از غیر یهودی است زیرا در اعیاد باید به سگ نان و گوشت داد ولی نان دادن به اجنبی و غیر یهودی حرام است.
۱۲ غیر یهودی هر چند نیکوکار و صالح باشد باید او را به قتل رساند و حرام است غیر یهودی را نجات بدهید.
سلام این ها قسمتی از تلمود یهوده که بهش اعتقاد دارن و فکر کنم همه بنداش رو حفظ اند تلمود هم قضیه اش اینه که خاخامهاي يهودي طي سالهاي متمادي شرحها و تفسيرهاي خود سرانه و گوناگوني برتورات نوشته اند كه همه آنها را خاخام « يوخاس » درسال1500 م جمع آوري نموده و به اضافه چند كتاب ديگر كه در سالهاي 230 و 500 م نوشته شده بودند, به نام « تلمود » يعني تعليم ديانت وآداب يهود, جمع آوري كرد. خیلی بده که یه قوم تو جهان امروز این طرز تفکر رو داشته باشه فکر کنم می خواد همه رو بترکونه و خودش تنها تو دنیا و اخرت حال کنه ولی اینا کار امروزشون که نیست۱۴۰۰ سال بیش قران هم راجع به شون گفته
«لتجدن اشد الناس عداوة للذين آمنوا اليهود و الذين اشركوا». «به تحقيق دشمنترين انسانها نسبت به مؤمنان را, يهود و مشركان مييابي»(سوره مائده، آيه 82)
[COLOR=#cc0066]
دونم اجمالا راجع به تلمود و یهود اطلاعاتی دارید ولی این پست رو گذاشتم که یادمون باشه اسلام که نه جهان یه دشمن بد داره که تا همه رو به کشتن نده دلش خنک نمیشه واقعا تا جایی که می تونید با هاشون دشمن باشید از ته دل اصلا نگاه به تبلیغات و فیلم ها و نمی دونم هزار تا جلوه ظاهر فریبش نکنید که پشت اون همین یهود خائن داره رهبری می کنه اونا از اون چیزی که ما فکر می کنیم خیلی بدترن خیلی !!!!! پس یادمون باشه که یه وقت با عمل و کاری اونا ها رو شاد نکنیم چون مطمئن باشید اونا هر طوری که شده می خوان ریشه اسلام رو بزنن و دارن همه سعی شون رو هم می کنن !!!!!!!!
[FONT=Arial,sans-serif]من ترک عشق شاهد و ساغر نمی کنم صد بار توبه کردم و دیگر نمی کنم
[FONT=Arial,sans-serif]باغ بهشت و سایه طوبی و قصر حور با خاک کوی دوست برابر نمی کنم
[FONT=Arial,sans-serif]باغ بهشت و سایه طوبی و قصر حور با خاک کوی دوست برابر نمی کنم

- محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
- سپاسهای ارسالی: 1224 بار
- سپاسهای دریافتی: 1160 بار
- تماس:
Re: خطرناک ترین جانور روی زمین ( خیلی وحشتناکه)
با تشکر از پست مفید شما...
در آینده همگی شاهد نابودی یهودیان بدست مسلمین خواهیم بود....در بخش تاریخ و فرهنگ و تمدن پستهای کاملی راجع به یهود و ... نوشتم
در آینده همگی شاهد نابودی یهودیان بدست مسلمین خواهیم بود....در بخش تاریخ و فرهنگ و تمدن پستهای کاملی راجع به یهود و ... نوشتم
خدایا ...!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!

- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
Re: خطرناک ترین جانور روی زمین ( خیلی وحشتناکه)
دوستان کابالا عرفان ایلومیناتی یهود داره یه جورهایی دنیا رو رو انگشتاش می چرخونه.
برای اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کنید
[External Link Removed for Guests]
برای اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کنید
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت