: دیروز مجلس شورای اسلامی در اقدامی تحسین برانگیز یکی از بزرگترین مشکلات مردم را حل کرد!
گفتم: هزاران آفرین، صد بارک الله. خب! حالا کدام مشکل بزرگ مردم را حل کرده اند؟
گفت: دیروز تصویب کردند که یک دوره ناتمام نمایندگی هم یک مقطع تحصیلی حساب می شود و تمام نمایندگان دوره کنونی مجلس قبل از پایان دوره نیز فوق لیسانس تلقی شده و می توانند در انتخابات دور بعد نامزد شوند!
گفتم: اولا مطابق نص صریح اصل ۶۳ قانون اساسی یک دوره نمایندگی ۴ سال است، نه ۳ سال و چند ماه، ثانیا مطابق اصل ۹۸، تفسیر قانون اساسی برعهده شورای نگهبان است، نه مجلس و ثالثا؛ اصل ۶۳ کمترین ابهامی ندارد که نیاز به تفسیر داشته باشد.
گفت: چه عرض کنم؟! مجلس هشتم روی دست دانشگاه تقلبی «هاوایی» بلند شده. بدون تحصیل مدرک تحصیلی می دهد! تازه، دوره همین مدرک تحصیلی غیرعلمی و عجیب و غریب را هم برای رقابت با کسانی که مدرک تحصیلی واقعی دارند، دستکاری می کند و کاهش می دهد و…
گفتم: یارو برای رقابت با مسجد محل، یک مسجد ساخته بود و بالای سردر مسجد پلاکارد بزرگی نصب کرده و روی آن نوشته بود؛ مژده! مژده! نماز صبح، یک رکعت، بدون وضو، بعد از طلوع آفتاب! و برای رعایت حال متقاضیان نماز با لباس غصبی هم اشکالی ندارد!
[External Link Removed for Guests]
مژده! مژده! نماز صبح، یک رکعت، بدون وضو
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 1385 بار
- سپاسهای دریافتی: 3738 بار
- تماس:
مژده! مژده! نماز صبح، یک رکعت، بدون وضو
کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
کارت پستال درخواستی اعضای سنترال

-
- سپاسهای ارسالی: 822 بار
- سپاسهای دریافتی: 1585 بار
Re: مژده! مژده! نماز صبح، یک رکعت، بدون وضو
آخه ممکن این ترکیب بی مثال به هم بخوره ،
بزار کارشون رو بکنن
بزار کارشون رو بکنن

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن
چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد

-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 138 بار
خودشون وضع کردن خودشون هم راه حل پیدا کردن ....شرط میبندم آخر این دوره هم دکترا شرط میشه بعدش هم به هشت سالها دکترا میدن

- سپاسهای ارسالی: 694 بار
- سپاسهای دریافتی: 1535 بار
حیف شد اگه الان نماینده مجلس بودیم 3 الی 4 ساله فوق لیسانس میگرفتیم و بعد از اونم میرفتیم تو کنکور دکترا شرکت میکردیم بعد میرفتیم یه مطب میزدیم دکتری میکردیم!

حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس ميخواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا