لبیک
در حدیث است که حضرت موسی(ع) در مناجات کوه طور، عرض کرد: « یا اله العالمین » (ای خدای جهانیان)،
جواب شنید: « لبیک »
سپس عرض کرد: « یا اله المحسنین » (ای خدای نیکو کاران)،
سپس عرض کرد: « یا اله المطیعین » (ای خدای اطاعت کنندگان)،
سپس عرض کرد: « یا اله العاصین » (ای خدای گنهکاران)،
جواب شنید: « لبیک،لبیک،لبیک ».
حضرت موسی (ع) تعجب کرد و عرض کرد:خدایا،تو را خدای جهانیان،خدای نیکوکاران،خدای اطاعت کنندگان خواندم یک بار فرمودی « لبیک » ولی تو را خدای گنهکاران خواندم سه بار «لبیک» فرمودی،حکمتش چیست؟
جواب آمد:
مطیعان به اطاعت خود،
نیکوکاران به نیکوکاری خود،
و عارفان به معرفت خود اعتماد دارند،
گنهکاران که جز به فضل من پناهی ندارند
اگراز درگاه من نا امید گردند به درگاه چه کسی پناهنده می شوند؟
لبیک
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
لبیک
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در

- سپاسهای ارسالی: 6415 بار
- سپاسهای دریافتی: 11867 بار
Re: لبیک
سلام خدمت دوستان گرامی

یه بار در یک کتاب خوندم که حضرت موسی(ع) در وقت عذاب قارون به درخواست های او بی توجهی میکرد(طلب بخشش) و قارون در نهایت در زمین فرو رفت با تمامی قصر و
دارایی هایی که داشت، وقتی نزد خدا رفت، خداوند فرمود که ای موسی قارون چند بار از تو طلب عفو و بخشش داشت، موسی (ع) فرمود 500 بار( همین حدود بود فکر کنم)
خداوند فرمود: به جلال و عظمتم قسم اگه [COLOR=#7030a0]همان بار اول از من طلب بخشش میکرد او را مورد بخشش و رحمت خود قرار میدادم
لطفا از انجمن علوم کشاورزی دیدن فرمایید
متشکرم

یه بار در یک کتاب خوندم که حضرت موسی(ع) در وقت عذاب قارون به درخواست های او بی توجهی میکرد(طلب بخشش) و قارون در نهایت در زمین فرو رفت با تمامی قصر و
دارایی هایی که داشت، وقتی نزد خدا رفت، خداوند فرمود که ای موسی قارون چند بار از تو طلب عفو و بخشش داشت، موسی (ع) فرمود 500 بار( همین حدود بود فکر کنم)
خداوند فرمود: به جلال و عظمتم قسم اگه [COLOR=#7030a0]همان بار اول از من طلب بخشش میکرد او را مورد بخشش و رحمت خود قرار میدادم
لطفا از انجمن علوم کشاورزی دیدن فرمایید
متشکرم
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.