واکنش به رتبه کشورها در زمینه سرعت اینترنت

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 1385 بار
سپاس‌های دریافتی: 3738 بار
تماس:

واکنش به رتبه کشورها در زمینه سرعت اینترنت

پست توسط sayeh_roshan_1988 »

گزارش خبرنگار مهر، موسسه آکامای در گزارش جدید خود از وضعیت اینترنت جهان، بار دیگر ایران را به عنوان یکی از کم سرعت ترین کشورهای جهان معرفی کرده و رتبه ششم پایین ترین سرعت اتصال به اینترنت را به ایران اختصاص داده است.در این راستا محمود خسروی مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت امروز شنبه در نشست خبری که همزمان با سالگرد تاسیس این شرکت برپا شد در پاسخ به سوال خبرنگار مهر اظهار داشت: سرعت اینترنت بیشتر به اپراتورهایی برمی گردد که این سرویس را ارائه می کنند و این مسئله مربوط به ضوابط و مقرراتی است که در کشور گذاشته شده است.وی با تاکید بر اینکه سرعت 128 کیلوبیت درثانیه که هم اکنون به عنوان حداکثر سرعت دسترسی اینترنت برای کاربران خانگی درنظر گرفته شده است نسبت به دیگر کشورها بسیار پایین است ادامه داد: هم اکنون اتحادیه جهانی مخابرات سرعت کمتر از 512 کیلوبیت در ثانیه را اینترنت پرسرعت نمی داند و برخی کشورها حتی اینترنت کمتر از یک مگابیت و دو مگابیت در ثانیه را اینترنت پرسرعت نمی دانند.خسروی افزود: براین اساس در برنامه پنجم توسعه کشور نیز پیشنهاد شده که حداقل سرعت اینترنت برای استفاده کاربران خانگی 512 کیلوبیت درثانیه باشد اما باید توجه داشت که این موضوع مربوط به شرکت ارتباطات زیرساخت نبوده و این شرکت شبکه داخلی خود را از نظر پهنای باند بسیار بیشتر از آنچه که مورد استفاده قرار می گیرد گسترش داده است.مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت شبکه پهنای باند کشور را در حال حاضر مانند اتوبانی دانست که هیچ ماشینی از آن عبور نمی کند و به مهر گفت: ما این شبکه را ایجاد کرده ایم اما باید لایه های دسترسی و دیتا سنتر و شبکه ملی اطلاعات راه اندازی شود تا بتوان از این بستر استفاده کرد.وی با اشاره به ظرفیت 85 گیگابیتی شبکه داخلی پهنای باند و نیز راه اندازی فاز سوم شبکه IP داخلی که این ظرفیت را به 470 گیگابیت افزایش می دهد ادامه داد: با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و برقراری ارتباط کاربران در داخل کشور، محدودیت 128 کیلوبیت برثانیه برداشته خواهد شد و کاربران به شبکه ملی اینترنت با سرعت بالا دسترسی پیدا خواهند کرد.به گزارش مهر، براساس گزارش موسسه آکامای کشورهای لبنان، ازبکستان، لیبی، بولیوی، نیجریه، ایران، اندونزی، نپال، هند و سوریه در راس کشورهایی هستند که کم سرعت ترین اینترنت را دارند.در میان لیست 100 تایی شهرهایی که پرسرعت ترین اتصال به اینترنت را در جهان به خود اختصاص داده اند نیز 61 شهر به ژاپن، پنج شهر به کره جنوبی و هنگ کنگ اختصاص دارند. همچنین سریعترین شهر اروپایی شهر "لایز" نروژ و پر سرعت ترین شهر آمریکا ریورساید کالیفرنیا است. 
[External Link Removed for Guests]

کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 281 بار
سپاس‌های دریافتی: 407 بار

Re: واکنش به رتبه کشورها در زمینه سرعت اینترنت

پست توسط hadi021 »

حد اقل 6 ساله میگن محدودیت 128 می خواد برداشته شه. کاش اینترنتم مثل بنزین می کردن قیمت های فوق خلیج فارس. فکر نمی کنم تو دنیا کسی برای 128 پولی بده.
خدایا خودت یه اینترنت پرسرعت با پینگ خوب قسمت جونای ایرانی کن.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

ديگه از اين حرفا گذشته برادران عزيز .

افغانستان از ايران زد بالا كجايه كارين

فكر نون باشين كه خربزه آب ه .

اگه نشستين به هواي سرعت اينترنت بهتون توصيه ميكنم بيخيال شيدد.
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

حد اقل 6 ساله میگن محدودیت 128 می خواد برداشته شه. کاش اینترنتم مثل بنزین می کردن قیمت های فوق خلیج فارس. فکر نمی کنم تو دنیا کسی برای 128 پولی بده.

محدودیت 128 ؟

والله من 2 سال پیش سرعت 2 مگ را به صورت خانگی تجربه کردم، حالا محدودیت 128 منظورتون را نفهمیدم چیه؟
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

MiimA نوشته شده:

محدودیت 128 ؟

والله من 2 سال پیش سرعت 2 مگ را به صورت خانگی تجربه کردم، حالا محدودیت 128 منظورتون را نفهمیدم چیه؟

در اکثر شهرستان ها و حتی مراکز استان ها اینترنت بالای 128 فقط در صورت ارائه یکی از موارد:

گواهی دانشجویی یا کارت هیئت علمی و یا کارت هایی کارمندان و موارد از این دست که الان به خاطر ندارم
داداه میشه.
این قانون تا انجا که بنده خبر دارم به صورت سراسری در تمام Isp ها هست اما بعضی از انها رعایت نمیکنند.
البته قبلا بحث بیشتر در سنترال شده،میتونید پیدا ش کنید.من الان به خاطر نداشتم چه تاپیکی بود.

ویرایش پست:
متن زیر از سایت شاتل گرفته شده و مرتبط با موضوع است.
تصویر
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 281 بار
سپاس‌های دریافتی: 407 بار

پست توسط hadi021 »

MiimA نوشته شده:

محدودیت 128 ؟

مرکز مخابرات تند گویان اگه شانس بیاری بهت 128 میده، تازه به خیلی خطوط هم نمیده میگه فیبر نوریه. فرقیم نداره حقیقی باشی یا حقوقی. شما این دو مگ بگو ما از کجا با قیمت مناسب
تهیه کنیم، تا آخر عمر سپاسگزاریم.
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: بندر گامبرون
سپاس‌های ارسالی: 1083 بار
سپاس‌های دریافتی: 3502 بار
تماس:

پست توسط Beni_TOMCAT »

تا چند ماه پیش در بندرعباس می شد اینترنت را تا 2 مگابیت به صورت نامحدود و با پرداخت هزینه سه دوره (هر دوره 2 ماه) به صورت یکجا از مخابرات نه از شرکت ها بدون محدودیت های ذکر شده توسط دوستان تهیه کرد ولی اکنون به هیچ وجه اینترنت نا محدود ارایه نمی گردد.
ولی شنیده شده که اکنون فقط شرکت ها و ISP ها اینترنت نامحدود ارایه می دهند.
به یاد ابراهیم منصفی (رامی) و ناصر عبداللهی

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 239 بار
سپاس‌های دریافتی: 214 بار

پست توسط raamin9 »

سلام
دوستان یه نگاهی به این عکس بندازید .

با قرارداد اینترنت 128 چه کارا که نمیشه کرد .
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]به امید روزی که متن تمام اس ام اس ها یک جمله باشد و آن :     [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]      
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]مهدی آمد...     
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

raamin9 نوشته شده:سلام
دوستان یه نگاهی به این عکس بندازید .

با قرارداد اینترنت 128 چه کارا که نمیشه کرد .

با تشکر از عکس شما.چند مورد رو توضیح بدم:
معمولا شرکت های isp میزان خاصی پهنای باند رو خریداری میکنند و توسط نرم افزار های خاصی که معروف به مدیریت یوزر ها(accounting) هست این میزان پهنای باند رو بین یوزرهای خودشون تقسیم میکنند.مثلا کاربر 1 با پهنای باند 128 و ترافیک 3 گیگ در ماه که کاملا قابل تفکیک است.
در مواردی که پهنای باند کلی خریداری شده توسط isp از مخابرات به دلیل عدم استقبال و یا هر دلیل دیگری بلا استفاده باشد ،این امکان هست که پهنای باند اضافی بین کاربران به اشتراک گذاشته شود (تا حد ممکن) مه باعث میشود یوزر مانند شما از این پهنای باند استفاده کند و به سرعت 2 مگ برسد.در ضمن سرعت بالا باعث استفاده بیشتر کاربر از ترافیک واجبار خرید ترافیک اضافی میشود که خود درامدزایی دارد.

دلیل دیگر این پهنای باند اضافی علاوه بر مورد بالا معمولا isp ها در شهر های مختلف با استفاده از این روش کاربران رو در ابتدا به سمت خودشون میکشند و بعد از ارائه چند ماهه اینترنت با سرعت بالا کاربر رو مشتاق به استفاده از اون شرکت میکنند و بعد مدتی سرعت به حالت عادی بر خواهد گشت و با توجه به این که تعویض شرکت ارائه کننده دردسر ساز و مدتی طول خواهد کشید معمولا افراد شرکت خود رو عوض نمیکنند و قرارداد ها خودشون رو تمدید میکنند(شیوه ای که شرکت شاتل در حال استفاده در بعضی از شهر ها هست)

در حالت دیگر که به ندرت اتفاق میفتد اشتباهات در سیستم اکانتینگ هست که باعث ارائه سرعت بالاتر از حد مجاز قرارداد یوزر میشود که بسیار به ندرت اتفاق میفتد.

موفق باشید تصویر
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

شرکت شهراد نت اینترنت 2.5 مگ ارائه میده و پس از گذشت مدتی هم سرعتش کم نمیشه.با قیمت همون 128.ببخشید که ذکر میکنم.ولی ترافیک 5 گیگ ماهی 30 هزار تومن.گرچه 5 گیگ دو روزه تمومه :grin:
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

سلام.
الان شرکت ها سر ارائه بیشتر از 128 خیلی سخت نمیگیرند.
تا وقتی که بحث هزینه ها و تعرفه ها پیش نیاد من هم با یه مدرک به راحتی میتونم تا 2 مگ رو هم بگیرم.
مسئله سر همین قیمت های نجومی اون هست.
این قیمت ها برای اینترنت دو مگ که گاهی تا ماهانه 80 تومان هم میرسه "تازه با ترافیک ماهانه" بسیار زیاده.
اینترنت نا محدود که دیگه در قیمت کمر فیل رو هم میشکنه.
بیشتر شرکت ها "مثل شاتل.صبانت و مخابرات استان اصفهان " اونهایی که من امتحان کردم و جواب گرفتم" در ساعاتی که شبکه خلوت هست "معمولا در تمام طول روز.چون دانلود رایگان نیست" و بار زیادی روش نیست برای رضایت مشتری تا 2 مگ رو روی سروریس مثلا 256 در اختیار مشتری قرار میدهند.اما همین سرعت هم برخی اوقات کمه.
به امید روزی که کف سرعت ما یک مگ باشه.البته با قیمت های مناسب

ویرایش شد: با تشکر از شهرام عزیز. شباهت برخی قسمت های پست بنده با ایشان به علت همزمانی ارسال پست ها بود.پس از ارسال از پست ایشان مطلع شدم.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

بله، محدودیت از نظر قانونی وجود دارد، اما از نظر حقیقی !

در مورد این موضوع پیش تر بارها بحث شده است، مقایسه با ترکیه را به خاطر دارید، همانطور که پیش تر اشاره کردم اگر کشور ما نخواهد به گستردگی خدمات دهی داشته باشد و فقط در شهرهای خاص متمرکز فعالیت کند، قطعا هزینه اتصال به شبکه اینترنت بسیار کاهش خواهد یافت و سرعت های بالا با مبالغ کمی در دسترس خواهند بود.

البته مشکل اساسی خود گسترده شدن اینترنت در سرتاسر کشور نیست، بلکه مشکل اساسی کهنگی تجیهیزات مخابراتی و هزینه بر بودن توسعه دسترسی به اینترنت است که این هزینه ها سرشکن میشود روی کل کاربران کشور که متعاقبا موجب گلایه کاربران شهرنشین خواهد شد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”