بابا خدایش من چند بار اومدم به اینا کمک کنم ولی آدم رو الاغ حساب می کنند ، فکر می کنند یا ما تو شهر زندگی نمی کنیم یا از پشت کوه آمدیم . یک روز یکی از این بچه ها اومد به رفیق ما گفت تو را به خدا ازم "بسکویت رنگارنگ " که قیمتش 50 تومان بخر ، چهر تا گرفته بود تو دستش و التماس ، رفیقمون دلش براش سوخت گفت همین چهرتا رو بده و یک هزاری بهش داد حالا که میگه بقیه پول رو پس بده میگه درسته همین میشه . رفیقمون هم که بهش بر خورده بود تو رودربایستی با ما گیر کرد و به طرف چیزی نگفت ، خیلی ناراحت شدم خواستم برم به زور بسکویت ها رو بهش پس بدم و پولو ازش بگیرم ولی خودش نذاشت . خلاصه کلی بهش بد و بی راه گفتم که چرا این قدر ساده بازی در میاری . لاقل نیاز داری و در حال فروشندگی هستی کلاه بردار نباش . من که بکشیم به حرف این افراد اعتماد ندارم .آیا 3 تا شاخه گل نرگس 3 هزار تومانه ؟ یا یک شیشه پاک کردن 1000 تومانه ؟ از نظر من اینا یک اکیپ هستند که اکثرا پدر و مادرهاشون اونا رو کرایه میدن به افراد خاصی تا مشکلاتشون رو حل کنند شما برای مثال یک روز بچه خودت رو تنهایی بفرست همون جایی که اینا حضور دارند اگر بچه ات رو کتک نزدند و ... (البته اگر به حرف من شک داری )
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ... امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !