تمجيد دوباره از استاد شجریان در تلویزیون

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: تمجيد دوباره از استاد شجریان در تلویزیون

پست توسط typhoon »

سلام
تا جایی که من یادمه سالها قبل از ماجرای سال ۸۸ ایشون می گفتند که نمی خواهند صداشون از صدا و سیما پخش بشه.بنده هم صدای ایشون رو می پسندم و ربنای ایشون برای من خاطره انگیز است و همچنین آهنگ مرغ سحر.ولی وقتی هر شخصی با هر مقام منزلتی میره و توی بی بی سی با اون سوابق درخشانش درباره ایران و یک سری صحبتها رو می کنه ،من به عنوان یک ایرانی این حرکت رو نمی پسندم. شما ایشون رو از مفاخر می دونید،با کمال احترام بنده نه!!!
جناب gurkha
ابتدا صحیح صحبت کنید و سپس از دم از مفاخر هنری و فرهنگی بزنید.
خاک بر سر شجریان که برای ما می خواند،من علاقه ای به آن سبک موسیقی ندارم.لطفا جمع نبندید.
Old soldiers never die.They just fade away
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

قرآنی که یک وهابی بخوانه قابل قبوله وگوش دادنش مشکلی نداره ولی ربنا استاد شجریان کفر هست درسته
تنها جای که زور بی خود میزنه که شجریان رو از دیدمردم بندازه رجانیوز و هم فکرای اون تو جامعه هست

جناب تایفون چرا به شجریان توهین می کنید خاک برسر یعنی چه بزارین ماه رمضان تمام بشه بعد به ایشان و امثال شما دررجانیوز به او توهین کنید جداقل حرمت رمضان رو نگه دارین
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

جناب علی ۱۳۷۱
یک مقدار دقت چیز بدی نیست.صفحه قبل را بخوانید و متوجه شوید چه کسی گفت خاک بر سر شجریان.جمله من را نمی بینید؟
جناب گورخا در صفحه قبل گفتند که:
خاک بر سر شجریان که برای ما مردم می خواند.
بنده در جواب ایشان گفتم که این جمله شما اولا که از لحاظ ادب و اخلاق صحیح نیست و ثانیا بنده و بسیاری دیگر هم به این سبک علاقه ای ندارند،لطفا جمع نبندید.حالا ممکن است بگویید بنده کجا به آقای شجریان توهین کردم؟
دوست دیگری گفتند ایشان از مفاخر این سرزمین هستند،بنده هم گفتم با کمال احترام من این طور فکر نمی کنم.در ضمن کجای بحث ما ارتباطی با تلاوت قران کریم و یا وهابی ها داشت؟وقتی ایشون علنا در مصاحبه با شبکه های خارجی می گوید که من وقتی صدایم را از صدا و سیما میشنوم تنم میلرزد،خوب چه انتظاری دارید؟درضمن در کل این تاپیک کجا حرفی از رجاء نیوز زده شده بود و یا وهابی ها و در ضمن کی گفته که ربنای جناب شجریان کفر است؟!!!!
کاربر محترم!!!!
آیا اطلاع دارید کفر و یا کافر به چه چیزها و یا چه افرادی اطلاق می شود؟
هیچ کس حتی در همان سایت رجاء نیوز هم هیچ گاه به خود جرات نداده است که کسی را به کفر،دقت کنید کفر،متهم کند.شما ظاهرا از معنای این واژه بی اطلاع هستید.در ضمن در کشور ما و یا دربین برادران اهل سنت مصر قاری خوش صدا به اندازه کافی هست که مجبور نشویم به صوت وهابی ها گوش کنیم.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6415 بار
سپاس‌های دریافتی: 11867 بار

پست توسط رونین »

سلام خدمت دوستان گرامی و ارجمند تصویر تصویر

میبینم بحث شده دوباره از دست شما دوستان خوب و نیک تصویر تصویر

احترام گذاشتن به هنر یک هنرمند امری بسیار نیکو و زیباست حالا هر تفکری داره،

بی احترامی به هر صورت به هرشخص نشان دهنده بزرگی نسیت بلکه نشان دهنده حقیر بودنه، امیدوارم در نظر داشته باشین

تصویر تصویر 
 لطفا از انجمن علوم کشاورزی دیدن فرمایید

با تشکر  تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر  
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم

شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار

زیبنده
یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید
.
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

حناب تایفون شرمندگی من پذیرا باشین حق باشماست ولی رجانیوز دادن لقب دون همچون اوازه خوان دوره گرد به ایشان توهین نیست
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
من می پذیرم.دوست عزیز
من از شما و سایر دوستان خواهش می کنم این چند کلمه رو از من کوچکتر بشنوید و درباره اون خوب تفکر کنید:
اولا از تمام دوستان تقاظا دارم تا اون جایی که میشه از قرار دادن اینگونه تاپیک ها خودداری کنند.
دوم اینکه در زمانی که می خواهید به پست کاربر دیگری پاسخ دهید بسیار دقت کنید.
سوم هم این که به نظر من از زمانی که جناب شجریان در حوادث بعد از انتخابات موضع گیری هایی کردند و ویدئویی از ایشون پخش شد که از پشت فرمان می گویند مرگ بر دیکتاتور یعنی جناح خود را مشخص کردند.خوب از آن سو هم تکلیف رجاء نیوز و یا فارس و یا روزنامه کیهان و امثالهم هم روشن است.این وری ها برای اون وری ها و بالعکس.بعد از اون اتفاقات و موضع گیری های جناب شجریان بود که به نوعی توپخانه جناح اصولگرا هم در پاسخ به ایشان آن بحثها را مطرح کرد.بنده کاری ندارم که کدام طرف حق است و کدام طرف ناحق.بحث من این است که اولا یا ایشان نباید خود را وارد این مسائل می کرد و حالا که وارد شدن باید پای عواقب چه مثبت و یا منفی آن باشند.ثانیا هم این که فضای کشور ما به قدر کافی قبار آلود و درهم شده و هزار و یک جور مشکل و مسئله بسیار مهمتر از جمله مسائل اقتصادی و معیشتی در جامعه ما وجود دارد که این مسئله لااقل دربرابر آنها ناچیز است.دوستان اگر در این زمینه بحث دیگری داشتند بنده در پی ام در خدمتشان هستم.
ارادتمند
تایفون
New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار

پست توسط MARYAM 68 »

اعضای محترم انجمن
آقای شجریان تازه که نیامده . در صدا و سیما مشهور شده باشد قبل از این حرفها ایشون فعالیت داشتند و میخواندند.همانطور که دوست عزیز در پاسخ قبل گفتند.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

درود

typhoon نوشته شده: از تمام دوستان تقاظا دارم تا اون جایی که میشه از قرار دادن اینگونه تاپیک ها خودداری کنند.

جناب تایفون گرامی، این ما هستیم که باید ظرفیت خودمون رو در اینگونه بحث ها بالا ببریم!
اگه مسئله ای حل نشد دلیلی نداره که دیگه صورت مسئله ای مطرح نشه!
تازه خودتون که بیشتر از همه به قضیه آب و تاب دادید!
تصویر
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام بر شما مدیرگرامی
بحثی که جنابعالی مطرح فرمودید مسلما کمال مطلوب بوده و آرزوی بنده نیز می باشد.اما در شرایط فعلی و وضعیتی که من در انجمن مشاهده می کنم ،نه تنها در این گونه تاپیکها بلکه حتی در تاپیکهای تخصصی مثل تاپیکهای نظامی و یا هوا و فضا که بنده و تعدادی از دوستان در آن شرکت می کنیم شاهد این مسائل هستیم.حال و در شرایطی که امکان ف ی ل ت ر شدن انجمن به خاطر این گونه بحثهای غیر علمی وجود دارد آیا بهتر نیست از آغاز این گونه بحثها بپرهیزیم؟
در ضمن در رابطه با خود موضوع تاپیک هم همان گونه که گفتم آماده تبادل نظرات با دوستان از طریق پی ام هستم.
با تشکر از شما مدیر فرهیخته و گرامی
ارادتمند
تایفون
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

برای خارج نکردن موضوع این تاپیک من بحث صورت گرفته رو در این تاپیک دنبال میکنم:

topic-t78782.html
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

ابتدا از دخول به این بحث عجیب و غریب که ته مزه سیاسی هم داراست خودداری کردم اما الان که پیشرفت خوبی داشته بد ندیدم چند نکته را اشاره کنم:

غیر از رجانیوز که شما اشاره کردید، هستند افرادی مثل همایون شجریان که بر این قبیل رفتارهای پدر خرده گیری می کنند!

مروری کنید بر علت دلخوری استاد آواز ایران از جمهوری اسلامی و بحث و جدل بر سر برگزاری کنسرت با کراوات در اوایل انقلاب که شروع ماجراهاست. یادتان باشد، مهارت داشتن قابل ستایش است اما توجیح کننده رفتار ناشایست نیست.

در مقابل خود بنده هم دوست دارم که اگر روزی ندایی از من پخش شد همراه تصویرم باشد نه گل و بلبل جای بنده نشان بدهند. حالا استاد آواز کشور دیگر جای خود را دارد و این گلایه مندی بر حق وی خواهد بود، هر چند ریشه اش همان بحث و جدل اوایل انقلاب بر سر کراوات است که شاید قدری مزحک به نظر برسد.

برخی نیمه پر لیوان را نگاه میکنند و برخی نیمه خالی را، اما اهل اندیشه به کل لیوان نظاره خواهند کرد ...

ما کم از این شجریان ها نداریم، که جای شکوایه بیشتر هم دارند چرا که پا از گلیم خود در خیلی امور فراتر هم نزاشته اند اما به موجب نظرات نسبتاً سوال برانگیز برخی افراد حاکم در کشور نسبت به موسیقی از مسائلی که خود را محق آن میدانند محروم هستند.

اما مهم انیجاست که آیا از این مشکل راه نفوذی در شخصیت ایشان میتوان ایجاد کرده و این افراد را به سمت مورد نظر هدایت کرد یا خیر؟ متاسفانه استاد شجریان را به سادگی با اهرم کردن این مشکلات میتوان هدایت کرد و حضور ایشان در برخی شبکه های ماهواره ای ریشه در همین مسئله و نقطه ضعف دارد.

یادم نیست کدام یک از اساتید موسیقی نقدی بر صحبت شجریان داشت. زمانی که در مورد قابل فهم بودن شعر آوازا ایشان پرسش شده بود پاسخ داده بودند:

" من شعر های معروف را میخوانم که شنونده مشغول درک شعر نشود و از نواخت آواز لذت ببرد "

اون استاد بر این جواب نقد داشتند که اساسا آواز برای انتقال مفهوم شعر است و مبنای دستگاه موسیقی سنتی ما این بوده است و جای تاسف دارد که استادی مثل شجریان اینطور شنونده را به بی توجهی به معنای شعر که شاید پر بارترین قسمت یک موسیقی است فرا میخواند!

البته اون زمان گفتند این استاد خوب جواب شجریان را درک نکرده است، اما بعد ها با برخی جبهه گیری های سیاسی روشن شد شجریان خودش هم چندان به ذات هنر توجه ندارد و ترجیح میدهد در رده یک خواننده قرار بگیرد که موضوعی میخواند تا یک استاد که انتقال مفاهیم میدهد.

در باب اطلاع دوستان که تصور غلط نکنند، بنده تقریبا تمام کارهای استاد شجریان را گوش داده و میدهم و آرشیو کاملی از ایشان دارم. از کلاس های پیش از انقلابش برای پریسا گرفته تا جدیدترین کارهاشون و اگر در مورد ایشان نظر میدهم با زندگینامه چه بسا زندگی شخصی ایشان تا حدودی آشنایی دارم.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”