زن و قول چراغ جادو

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 486 بار

Re: زن و قول چراغ جادو

پست توسط metal_korn »

در مورد بچه های نامشروع که خودشون گفتن و در خبرگزاریها ترجمه شده بود تهمت چیه شما چشمهاتونو بستید
شما سیر زندگی زنان در غرب رو نگاه کنید اول به عنوان برده های جنسی بودن حالا خودشون انتخاب میکنن که برده باشن غرب فرهنگ خودشو تبلیغ نمیکنه فرهنگی که میخاد در خودش و جهان باشه تبلیغ میکنه به قول شما اونها دروغ نمیگن چرا هیچ اشاره ای در فیلمها و سریالهاشون از این وجود نداره فقط س ک س و روابط جنسی و خشونت تبلیغ میشه شما ویژگیهای زن عفیفو بهم بگید در میان زنان مسلمان تعداد بیشتری هستن که کارهای خیری کردن که از 100 بار حج رفتن هم با ارزشتر بوده
وقتی از کسایی که دوست دختر دارن و رابطه نامشروع برقرار میکنن می پرسم برنامت برای آینده چیه میگن الان خوش میگزرونیم بعد با یک زن [FONT=Impact] پاک    میکنیم یکی از آیات سوره نور قرآن کریم میگه مرد زناکار زن زناکار گیرش میاد

غرب علیه مردم ایران  بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست
Fast Poster
Fast Poster

پست توسط metal_korn »

40 درصد بارداری ها در آمریکا نامشروع است
جام نیوز- مجله تایم آمریکا در گزارش 5 آگوست (14 مرداد) خود به افزایش ناهنجاری های اجتماعی در آمریکا پرداخت.
تایم ضمن آمار تکان دهنده ای نوشت: «آمارهای جدید نشان می دهد که 40 درصد از حاملگی ها در آمریکا، از طریق نامشروع و خارج از رابطه زناشویی بوده است».

این مجله به مقایسه شرایط کشورهای اسلامی با غرب پرداخته و می نویسد: «قوانین اسلامی باعث شده است که بسیاری از مشکلات حاد اجتماعی که کشورهای غربی با آن دست و پنجه نرم می کنند در منطقه خاورمیانه وجود نداشته باشد».

در ادامه این گزارش با بیان اینکه «در کشورهای اسلامی، کودکان کمتری در یتیم خانه ها نگهداری می شوند» آمده است: «آمار کودکان نامشروع، مادران تنها و بی همسر و سقط جنین در کشورهای اسلامی به مراتب کمتر از کشورهای غربی بوده است».

گفتنی است، جریان های ضد خانواده در غرب از قرن 19 شروع شده است و مارکس و انگلس از مهمترین چهره های این جریان هستند و اوج این جریان ها در قرن 20 بوده که معتقد بودند فرد در ملک دولت و نه خانواده است. خانواده در مقابل دولت قرار می گیرد؛ بنابراین باید خانواده نباشد و همه تحت پوشش دولت قرار بگیرند.

زن در غرب امروز، به جای اینکه الگویی برای فرزندان خود باشد و با حضور در خانواده به این کانون گرمی و آرامش بخشد، به مانکن تبلیغاتی سرمایه داران غربی تبدیل شده است و هر روز نیاز جدیدی را به وسیله مد، برای بشر تبلیغ می کند.

نظریات روشن فکران مادی غرب در مورد خانواده و جامعه، امروزه به یکی از بزرگترین معضلات آمریکا و اروپا تبدیل شده که متلاشی شدن بنیان خانواده و پیامدهای ناشی از آن، مهمترین این مشکلات می باشد.

در ادامه به گوشه ای از آمار و ارقام منتشر شده در این باره توجه فرمایید:

1- در انگلستان در هر سال، 500.000کودک نامشروع به دنیا می آید.
2- طبق گزارشی که از طرف اداره تحقیقات اجتماعی آمریکا انتشار یافته، تعداد نوزادان غیرقانونی نسبت به ده سال قبل47 درصد افزایش یافته است.
3- امروز در جهان 90.000.000 جوان زیر 20 سال از خانواده ها طرد شده و بدون خانه و کاشانه، حیران وسرگردان در خیابان ها زنندگی می کنند.
4- سالانه 27.000 کودک نامشروع در سوئد 7 میلیونی تحویل جامعه داده می شود.70 درصد دختران قبل از ازدواج به طور نا مشروع در این کشور باردار می شوند.
5- تحقیقات کالج سلطنتی مسائل مربوط به امور زایمان انگلیس نشان می دهدکه در طی 20 سال گذشته، میزان سقط جنین توسط دختران نوجوان 13 تا 19 ساله در انگلیس چهار برابر افزایش یافته است. روزنامه تایمز می نویسد: «بر اساس تحقیقات در سال گذشته، در انگلستان و ویلز 173.900 مورد سقط جنین به طور قانونی صورت گرفته است، که تقریباً 1.3 این رقم متعلق به دختران نوجوان زیر 20 سال بوده است».
این روزنامه افزود که در سال 1969 تعداد زنان 15 تا 19 ساله که سقط جنین کرده اند از 11.200 نفر تجاوز نمی کرد، این رقم تا سال 1988 به 37.000 نفر افزایش یافت.
6- میزان کورتاژهای یک ساله‏ ایالات متحده آمریکا بالغ بر 1.000.000فقره است، 50 درصد آن مربوط به دختران شوهر نکرده می باشد.
بر طبق محاسبه فوق در عرض 10 سال 1960-1970 ده میلیون کودک زنده به وسیله کورتاژ کشته شده اند.
7- در مدارس آمریکا سالانه 500.00 کورتاژ انجام می گیرد.
8- آمار نشان می دهد سالانه تنها در لندن 50.000 کورتاژ جنایی انجام می گیرد که 50 درصد آن مربوط به دوشیزگان و 40 درصد آن مربوط به داشتن روابط آزاد و نامشروع است.
وقتی از کسایی که دوست دختر دارن و رابطه نامشروع برقرار میکنن می پرسم برنامت برای آینده چیه میگن الان خوش میگزرونیم بعد با یک زن [FONT=Impact] پاک    میکنیم یکی از آیات سوره نور قرآن کریم میگه مرد زناکار زن زناکار گیرش میاد

غرب علیه مردم ایران  بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

لابد زنهای اونا عفیف و پاک و ... هستند ولی زنهای ما هرزه و بد کاره و ... هستند ؟ اینجوری که دوستان از زنهای غربی و آمریکایی دفاع می کنند لابد آنها مسلمان هستند و زنهای ما کافر؟
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

بگذارید حرفم را با یک هشدار تکمیل کنم
من گفتم فرهنگ هر کسی برای خودش
ولی همه می دانیم که اقشار مختلف مردم ما ماشاءالله چقدر علاقه دارند مطابق فرهنگهای شرق و غرب و جنوب و شمال و... باشند
بنابراین اگر قرار باشه ما اینهمه تبلیغ علیه فرضا فرهنگ غرب انجام بدهیم که مثلا در آنجا یک خانوم برای 30 40 تا آقا و لابد 30 40 تا خانوم برای یک آقا
بعدا اگر کسی در داخل کشور علی رغم تبلیغاتی که علیه فرهنگ غربی میشه علاقه مند به فرهنگ غربی بشه فکر می کنه باید مطابق اون جمله بالا زندگی کنه و....
و دیگه خودتون احتمالا حدس می زنید که مشکلات کشور ما همینه

در ضمن شما که می گویید 40 درصد
به فرض هم که درست باشه که هیچ وقت نیست

یعنی با وجود آزادی ، 60 درصد دیگه هستند که هرگز حتی تو این فکرها هم نیستند
به 60 درصد دیگه چرا تهمت می زنید؟
Fast Poster
Fast Poster

پست توسط metal_korn »

من نمیدونم شما از کجا میدونید 40 درصد اشتباه هست حرف رسانه های داخلی که غلطه حرف خودشون هم غلطه؟؟؟؟
چند بار خودشون گفتن در آمریکا به 80 درصد زنان حد اقل یک بار تجاوز میشه؟
من نمیدونم زن ایده آل از دیدگاه شما چیه بگید تا من هم بفهمم
40 درصد که الکی با اینهمه وسایل جلوگیری درست نمیشه باید عمده زنان رابطه های نامشروع داشته باشن تا بشه 40%

Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: teh
سپاس‌های ارسالی: 32 بار
سپاس‌های دریافتی: 248 بار

پست توسط راشا »

من وقتی این پست رو گذاشتم فکر نمی کردم اینقدر به حاشیه بکشونید بحث رو تا جایی که به قول یکی از دوستامون حرفامون باعث بسته شدن تاپیک بشه متاسفانه ما ایرانیا یک بدی که داریم اینکه عقیده و نظرمون با هیچ حرف و بحثی نمی خوایم تغییر بدیم حتی خوب گوش دادن به حرفهای دیگران رو هم بلد نیستیم هر کی می خواد حرف خودشو رو به دیگران تحمیل کنه حرفهایی که در نتیجه یک مشت آمار و اطلاعاتی که شاید خیلیاشون هم درست نباشه و فقط برای اینکه به ما بگن فرهنگ غرب بده و اونا همه فاسد هستند و قدر خودتون و کشور تون رو بدونید که به هیچ گناهی از نوع غربی آلوده نیستید نمیدونم چرا همیشه می خوایم پا روی حقیقت بزاریم و در بعضی موارد خودمون رو گول بزنیم اصلاً این حرف درسته که ما بیایم تمام زنان جوامع غربی رو با هم جمع ببندیم و بگیم همشون به عنوان ابزار در دست مردا هستند یا همشون دنبال شوهر و دوست پسر می گردند!!!!!!!! یا تمام زندگیشون فقط در یک چیز خلاصه می شه و ......... خیلی بحث های دیگه و حرفهای دیگه که هرکدوم از بچه ها گفتن و جواب دادن به تک تک اونا از حوصله خارجه و با یک صفحه و دو صفحه هم نمی شه نوشت ولی این سوال ذهن من رو درگیر کرد بعد از خوندن جوابهای دوستان به همدیگه چرا غرب میاد یک سری فیلم می سازه فقط و فقط برای جهان سومی های که ماهم متاسفانه جزش هستیم و فقط برای منحرف کردن ذهن جوانای ما و عقب مونده کردن جوانای ما در خیلی مسائل و یک سری از آدمای ماهم فکر می کنند خود فرهنگ غرب کامل اینه که ما داریم می بینم تو اون فیلما خلاصه می شه در صورتی که می دونید دیدن یک سری فیلم ها در اونجا هم محدودیت سنی داره چرا تمام فرهنگ ما داره می شه تقلید از غرب چرا هیچ تحقیقی جوانای ما ندارند در مورد فرهنگ ایرانی که یک زمانی غنی بود والگو همونایی که الان ما داریم از شون بهره می گیریم، چرا زنان و دخترای ما به خاطر خیلی مسائل خودفروشی می کنند اگه می گید دخترا و زنان ما با اونا قابل قیاس نیستند، چرا یک نفر که بعد از 30 سال از اون ور بر می گرده ایران وقتی می ره توی خیابونا می بینه دخترایی رو با آرایش های که برگرفته از تقلیدهای غربی باید بگه چرا اینقدر دختر و زنهای که اونجا با این نوع آرایش خاص توی غرب که اسم خاصی هم دارن برگرده بگه دخترای ایرانم تبدیل به اون زنانی شدند که در غرب هستند البته اونا جای مشخص دارند و می دونید که عام دختران غرب آرایش کردن رو کار پست می دوند و فقط مخصوص عده خاصی که جای خاصی برای کار خود دارند محسوب می شه ولی ما ملتی که ادعای مسلمانیم هم می شه بیایم بگیم تمام ملت غرب این طوری هستند و دخترای ما هم همشون عفیف نه یک بعدی به این مسئله نگاه نکینم همه ابعاد رو در نظر بگیریم بعد بسنجیم که البته بحث در این موردا بیشنر موقع ها بی فایده است و به حاشیه و مغلطه کشیده می شه ولی بعد نیست که یک خورده واقع بینانه صحبت کنیم یک خورده از اونایی که یک چند سال هم اونجا زندگی کردن و با فرهنگ اونا بیشتر آشنایی دارن صحبت کنیم اینقدر به تبلیغات و فیلم هایی که بیشتر هدفشون انحراف ذهن جوانای ماست گوش ندیم و اکتفا نکنیم و اینو بدونیم همون ملت هایی که ما داریم بهشون می گیم فاسد دنیا رو دارن فتح می کنند.......
به نظرم این بحثم دیگه اینقدر کشششششششششش ندیم که قول چراغ جادو بسته نشه
جهنم زماني است که شما داراي: اتومبيل آمريکايي، زن بريتانيايي، خانه چيني، غذاي آلماني و حقوق ايراني باشيد.
بهشت زماني است که شما داراي:حقوق آمريکايي، خانه بريتانيايي، غذاي چيني،اتومبيل آلماني،و زن ايراني باشي.
Fast Poster
Fast Poster

پست توسط metal_korn »

تصویر
راشا نوشته شده:من وقتی این پست رو گذاشتم فکر نمی کردم اینقدر به حاشیه بکشونید بحث رو تا جایی که به قول یکی از دوستامون حرفامون باعث بسته شدن تاپیک بشه متاسفانه ما ایرانیا یک بدی که داریم اینکه عقیده و نظرمون با هیچ حرف و بحثی نمی خوایم تغییر بدیم حتی خوب گوش دادن به حرفهای دیگران رو هم بلد نیستیم هر کی می خواد حرف خودشو رو به دیگران تحمیل کنه حرفهایی که در نتیجه یک مشت آمار و اطلاعاتی که شاید خیلیاشون هم درست نباشه و فقط برای اینکه به ما بگن فرهنگ غرب بده و اونا همه فاسد هستند و قدر خودتون و کشور تون رو بدونید که به هیچ گناهی از نوع غربی آلوده نیستید نمیدونم چرا همیشه می خوایم پا روی حقیقت بزاریم و در بعضی موارد خودمون رو گول بزنیم اصلاً این حرف درسته که ما بیایم تمام زنان جوامع غربی رو با هم جمع ببندیم و بگیم همشون به عنوان ابزار در دست مردا هستند یا همشون دنبال شوهر و دوست پسر می گردند!!!!!!!! یا تمام زندگیشون فقط در یک چیز خلاصه می شه و ......... خیلی بحث های دیگه و حرفهای دیگه که هرکدوم از بچه ها گفتن و جواب دادن به تک تک اونا از حوصله خارجه و با یک صفحه و دو صفحه هم نمی شه نوشت ولی این سوال ذهن من رو درگیر کرد بعد از خوندن جوابهای دوستان به همدیگه چرا غرب میاد یک سری فیلم می سازه فقط و فقط برای جهان سومی های که ماهم متاسفانه جزش هستیم و فقط برای منحرف کردن ذهن جوانای ما و عقب مونده کردن جوانای ما در خیلی مسائل و یک سری از آدمای ماهم فکر می کنند خود فرهنگ غرب کامل اینه که ما داریم می بینم تو اون فیلما خلاصه می شه در صورتی که می دونید دیدن یک سری فیلم ها در اونجا هم محدودیت سنی داره چرا تمام فرهنگ ما داره می شه تقلید از غرب چرا هیچ تحقیقی جوانای ما ندارند در مورد فرهنگ ایرانی که یک زمانی غنی بود والگو همونایی که الان ما داریم از شون بهره می گیریم، چرا زنان و دخترای ما به خاطر خیلی مسائل خودفروشی می کنند اگه می گید دخترا و زنان ما با اونا قابل قیاس نیستند، چرا یک نفر که بعد از 30 سال از اون ور بر می گرده ایران وقتی می ره توی خیابونا می بینه دخترایی رو با آرایش های که برگرفته از تقلیدهای غربی باید بگه چرا اینقدر دختر و زنهای که اونجا با این نوع آرایش خاص توی غرب که اسم خاصی هم دارن برگرده بگه دخترای ایرانم تبدیل به اون زنانی شدند که در غرب هستند البته اونا جای مشخص دارند و می دونید که عام دختران غرب آرایش کردن رو کار پست می دوند و فقط مخصوص عده خاصی که جای خاصی برای کار خود دارند محسوب می شه ولی ما ملتی که ادعای مسلمانیم هم می شه بیایم بگیم تمام ملت غرب این طوری هستند و دخترای ما هم همشون عفیف نه یک بعدی به این مسئله نگاه نکینم همه ابعاد رو در نظر بگیریم بعد بسنجیم که البته بحث در این موردا بیشنر موقع ها بی فایده است و به حاشیه و مغلطه کشیده می شه ولی بعد نیست که یک خورده واقع بینانه صحبت کنیم یک خورده از اونایی که یک چند سال هم اونجا زندگی کردن و با فرهنگ اونا بیشتر آشنایی دارن صحبت کنیم اینقدر به تبلیغات و فیلم هایی که بیشتر هدفشون انحراف ذهن جوانای ماست گوش ندیم و اکتفا نکنیم و اینو بدونیم همون ملت هایی که ما داریم بهشون می گیم فاسد دنیا رو دارن فتح می کنند.......
به نظرم این بحثم دیگه اینقدر کشششششششششش ندیم که قول چراغ جادو بسته نشه

حرفای غیر منطقی رو چجور قبول کنیم
وقتی شما آماری که خودشون دادن رو قبول ندارید من چکار کنم
من کی گفتم فیلمها برای ما هست فیلمها برای کل دنیا هست جهان اولی دومی سومی مسلمون و غیر مسلمون اگه دخترای ما با لباسهای غربی نیان با چی بیان مگه لباسی به جر این لباسها تو کشور هست عمده خودفروشیها در کشور به خاطر مسایل اقتصادیه نه اعتقادی
من کجا گفتم همه دختران ما عفیف و همه اونها کار پست میکنن با شایعه سازی کاری به جایی نمیبرید
متاسفانه کشور ما و رسانه های ما و وزارت مسخره فرهنگ ما اون قدر داغون هستن که کسی از برده داری مدرن چیزی نمیدونه

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”