مناظره CAPTAIN PILOT و [COLOR=#4f6128]Mohammad 1985 CAPTAIN PILOT: اگر من جای شما بودم استعفا می دادم آقای ممد 1985 ، کودتا، اختلاس پول کاربران سایت و ...
Mohammad 1985: صبرکن حاجی تند نرو ، جناب عالی اگر طبیب بودی سرخود دوا نمودی!.... شما پول برج 60 طبقتون در دبی رو از کجا
آوردید؟ غیر از این هست که بابت هر ارتقای درجه ، هر تشکر کردن میلیونی از کاربرا پول گرفتید!
CAPTAIN PILOT: من نمی خوام از کلمه دروغ استفاده کنم و بگم داری دروغ می گی ! اما آقای 1985 ادب مرد به زدولت اوست..!
Mohammad 1985: ادب شما رو هم ما سال 1967 دیدیم با قفل شدن گسترده تاپیک ها و اخراج کاربران! بله ... من کلی مدرک از شما
دارم! بگم بگم؟!
CAPTAIN PILOT:می دونم که مدرک نداری! بگو !
1985:خوب بفرمایید جواب بدبد این خانوم کنار شما کی هست؟! شما مگه نمیگید دانستن حق مردمه ؛ بگید تا همه بدونن!
[External Link Removed for Guests] یا Mahdi Mahdavi مدیری که دوست شما هم هست ببینید در چه وضعیتیه ؛ تازه ما تحقیق کردیم دیدیم اسم اصلی ایشون باب
اسفنجی است!

یا اصلا مدیر خود شما ؛ ایشون کی هستن کنارشون!
[External Link Removed for Guests] بنده تعجب می کنم ، اصلا این فرزندان و وابستگان شورای نظارت چه کار دارند می کنند تو این سایت ....؟!
یه عده ای هم به من میگن که این حرف هارو نزنم اما من زبان این سایت هستم....!
شما مگه نمیگید دانستن حق طبیعی مردمه! پس ایشون نامزد شماست!
CAPTAIN PILOT: مرد حسابی عکس نامزدم منو از تو آلبوم خونمون چطوری کش رفتی؟! این خانوم نامزدمه ، همون نامزدمه
میخوامش ، دنبالشم می خوامش ، هرچی دارم تو دنیا میخوام بشه به نامش! خوب منم از شما یه عکس دارم نمیشه نشون داد!
بیا پایین میز توی دستمو نگاه کن !
ناگهان 1985 بعد ازرفتن پایین میز با جفت پا به سوی کپتن شیرجه زده و دو مدیر به جان هم می افتند! و بقیه این دو نفر را از هم جدا
می کنند!
CAPTAIN PILOT: تو و طرفدارانت خس و خاشاکید!
1985: فردا که افرادم سایتو بمباران کردند می بینیم! همه انقلاب های منطقه به خاطر این حرکت مردمیه منه! تو مصر و تونس عکس منه که میره بالا بنده خدا!
[HR]
فردای آن روز agenis1 در راس گروهانی متشکل از چندین کاربر با ارسال های مداوم جو سایت رو شلوغ می کند و خود با صدها زامبی به
داخل شهر یورش می برد!
[External Link Removed for Guests] abdolmahdi با شلیک 100 موشک بالستیک مناطق حساس سایت رو هدف قرار می دهد!
زیر دریایی های تایفون با هدایت تایفون ، 17 بخش از سایت رو هدف موشک های هسته ای قرار می دهند !
Shahbaz زامبی ها را تار و مار می کند ،مهدی مهدوی با نفوذ به رایانه های سایت موشکی ، موشک ها را از کار می اندازد ، دو
زیردریایی به مین های دریایی برخورد کرده و زیر دریایی آخری هنگام فرار با اژدر حوت مورد اصابت قرار می گیرد ...!
امیر حسام که خواستار استقلال و جدایی بخشی از سایت شده ؛ فی الفور دستگیر می شود . وی در زندان صاحب بصیرت
شده و سریعا آزاد می شود!