فارس: حدود 9 ماه از آوارگی یک خانواده 6 نفره در کلان شهر تهران میگذرد و این خانواده در سرما و گرما در حال گذران زندگی در یک کانکس هستند.
در اوایل مهر سال جاری خبری از زندگی خانواده شش نفرهای که در یک کانکس 6 متری در حال گذران زندگی بودند منتشر شد،دلیل آوارگی این خانواده را میتوان از بین رفتن عاطفهها در میان مردم عنوان کرد. صاحبخانهای که داراست ولی مهلتی به این خانوداه که با مشکلات و بیماریهایی که گریبان دو فرزند خردسال و پدر خانواده را گرفته است، نمیدهد و اثاثیه آنها را با حکم قضایی به داخل کوچه میریزد.
در کشور ما مسئولیت ساماندهی افراد محروم به دستگاههای حمایتی مانند بهزیستی و کمیته امداد باز میگردد. ولی تا کنون هیج یک از نهادهای حمایتی برای سروسامان دادن به وضعیت این خانواده اقدام اساسی نکردهاند و هنوز هم این افراد در کانکس 6 متری زندگی میکنند.
علیرغم پیگیریهای صورت گرفته درباره سروسامان دادن به وضعیت زندگی این خانواده ولی هنوز مسئولان ذیربط کاری انجام ندادهاند.
فصل سرما رسید، ولی هنوز این خانواده در کانکسی 6 متری زندگی میکنند که صاحب کانکس نیز اعلام کرده هر چه سریعتر این مکان را تخلیه کنید.
س.رحمتی پدر این خانواده در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی فارس میگوید: 9 ماه است که از آوارگی ما در شهر تهران میگذرد ولی در حد گفتوگوهای تلفنی وعدههایی به ما میدهند.
با 3 میلیون خانه اجاره کن
پدر این خانواده میگوید: پس از دوندگیهای فراوان سازمان بهزیستی وعده 3 میلیون وام را به ما داد تا با این مبلغ یک خانه اجاره کنیم ولی با 3 میلیون تومان نمیشود هیچ خانهای اجاره کرد.
وی ادامه میدهد: دستگاههای دیگر مانند کمیته امداد امام خمینی(ره) و مسکن و شهر سازی نیز وعدههای دادهاند که بعد از گذشت چندین ماه و با ارسال کارشناسهای مختلف هنوز عملی نشده است.
زندگی خانواده بیسرپناه تهرانی زیر برف و باران!
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: البرز
- سپاسهای ارسالی: 5392 بار
- سپاسهای دریافتی: 4116 بار
- تماس:

-
- سپاسهای ارسالی: 253 بار
- سپاسهای دریافتی: 713 بار
Re: زندگی خانواده بیسرپناه تهرانی زیر برف و باران!
باز جای شکرش باقیه که از این موارد تو ایران خیلی کمه که اینطور اخبار و گزارشگرها دارن روی این تمرکز میکنن
ولی در این مورد آمریکا کاملا پیشرفته هستش و چند میلیون نفر در این شرایط که ظاهرا خیلی هم عادی شده دارن زندگی میکنن. هیچکسی هم به دادشون نمیرسه نه وامی در کاره نه هیچی.
واقعا شکر
ولی در این مورد آمریکا کاملا پیشرفته هستش و چند میلیون نفر در این شرایط که ظاهرا خیلی هم عادی شده دارن زندگی میکنن. هیچکسی هم به دادشون نمیرسه نه وامی در کاره نه هیچی.
واقعا شکر

-
- سپاسهای ارسالی: 177 بار
- سپاسهای دریافتی: 89 بار
مشكل اينجاست كه هم در ايران هم در آمريكا سيستم سرمايه داري حكمفرماست در سيستم سرمايه داري موارد اينچنيني زياد ديده مي شود ولي در سيستم سوسيال دموكراسي خبري از بيخانمانان نيست و حكومت يك رفاه نسبي را براي همه مردم فراهم ميكند(بيمه رايگان،تحصيل مجاني و ...)

- سپاسهای ارسالی: 4048 بار
- سپاسهای دریافتی: 2811 بار
باعث تاسفه
من موندم چرا همه جا ما باید با امریکا مورد قیاس قرار بگیریم
امریکا مگر تمدن داره؟؟ امریکا امریکا امریکا دیگه از این کلمه خسته شدم
ما با تمدن چندیدن هزار ساله مون باید با یک کشور تازه به دوران رسیده ی 200 ساله ی امریکا قیاس بشیم
خودمان اتش بیار معرکه شدیم و در نقش کاتالیزگر عمل کردیم
به حاطر همینه بسیاری از مردم فکر میکنن امریکا بهتر از کشور ماست و همه ارزوشو دارن در صورتی که همه ش تبلیغت پوچه
داشتم مستند میدیدم شبکه چهار که خود امریکا کارگرایی که تو جریان یازده سپتامبر بهشون کمک کرده بودن رو حمایت نمیکرد یکیشون میگفت من این جا یک داروی 130 دلاری تهیه و مصرف میکنم در صورتی که همین دارو در کوبا با قیمت نیم دلار یعنی کمتر از یک دلار به مردم ارائه میشه
اگر این حکم یک مشت از یک خربار باشه چی؟؟
هدف من از این همه حرف اینه که ما رو با بهترین ها حداقل بسنجید.
من موندم چرا همه جا ما باید با امریکا مورد قیاس قرار بگیریم
امریکا مگر تمدن داره؟؟ امریکا امریکا امریکا دیگه از این کلمه خسته شدم
ما با تمدن چندیدن هزار ساله مون باید با یک کشور تازه به دوران رسیده ی 200 ساله ی امریکا قیاس بشیم
خودمان اتش بیار معرکه شدیم و در نقش کاتالیزگر عمل کردیم
به حاطر همینه بسیاری از مردم فکر میکنن امریکا بهتر از کشور ماست و همه ارزوشو دارن در صورتی که همه ش تبلیغت پوچه
داشتم مستند میدیدم شبکه چهار که خود امریکا کارگرایی که تو جریان یازده سپتامبر بهشون کمک کرده بودن رو حمایت نمیکرد یکیشون میگفت من این جا یک داروی 130 دلاری تهیه و مصرف میکنم در صورتی که همین دارو در کوبا با قیمت نیم دلار یعنی کمتر از یک دلار به مردم ارائه میشه
اگر این حکم یک مشت از یک خربار باشه چی؟؟
هدف من از این همه حرف اینه که ما رو با بهترین ها حداقل بسنجید.