نفاوت دو کره (+عکس و نقشه)

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

نفاوت دو کره (+عکس و نقشه)

پست توسط A3eman »

مرموزترین کشور جهان، تاریک‌ترین آن‌ها نیز هست. این تصویر ماهواره‌ای از شبانگاه کشور کره‌شمالی، کشوری منزوی را نشان می‌دهد که تحریم‌های سازمان ملل متحد توان تولید برق را نیز از آن گرفته است.

به گزارش نیوساینتیست، در این تصویر، پیونگ‌یانگ، پایتخت کره شمالی را در نزدیکی ساحل غربی این کشور می‌بینید که بزرگ‌ترین نقطه در میان تک‌وتوک منطقه دارای برق در کره شمالی است. در بالای تصویر، شهرهای چین و در پایین-راست تصویر، کیوشو و جزایر جنوبی ژاپن را می‌توانید تشخیص دهید.

خط درخشان وسط شبه‌جزیره کره همان منطقه غیرنظامی حائل بین کره شمالی و جنوبی است و تلألؤ سفیدی که در پایین منطقه حائل می‌بینید، سئول، پایتخت کره جنوبی و پیشرفته‌ترین شهر الکترونیک در سطح جهان است.

تحقیقات بین‌المللی بارها نشان داده است که ارتباطی بین روشنایی شبانگاهی و رونق اقتصادی برقرار است.

[External Link Removed for Guests]
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 257 بار
سپاس‌های دریافتی: 442 بار

Re: نفاوت دو کره (+عکس و نقشه)

پست توسط indistinct »

با این همه من بازم طرفداره کره شمالیم.چون با متحدان آمریکا دشمنه و در صنایع نظامی به ایران کمک کرده.
در کل این کشور رو بیشتر از کره جنوبی میپسندم.
ولی چه خوب میشد این دو با هم یه کشور تشکیل میدادن. :AA:
اخراج شده
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار
تماس:

پست توسط mahdionline71 »

اونوقت با ایران دوست می شدن.پروفسور
كسی كه سلاحهای خود را رها كرده و ناله كنان می گوید نمی توانم، از من ساخته نیست وبدشانسم، ترحم انگیزترین مخلوق دنیاست.((لاواتر))
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 406 بار

پست توسط aliamous »

يه سوالي اين چيني ها كه اينقدر سنگ كره شمالي رو به تنشون ميزنن چرا به كره برق نميدن
هستم اگر نيستم گر نروم ميروم تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”