سلام دوستان با عرض خسته نباشید خدمت کاربران گرامی سنترال بنده ی حقیر یه سوالی داشتم:
اخیر به گوش بنده رسیده که سازمان سربازی کشور معافیت تک فرزندی رو حذف کرده و تک فرزندانی ذکوری که پدرشان به 59 سال تمام رسیده هم نمی تونند از معافیت استفاده کنند.
تازه میگن تایید و تصویب شده.
این خبر چقدر صحت داره؟
حذف معافیت تک فرزندی؟؟؟
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
- سپاسهای ارسالی: 1224 بار
- سپاسهای دریافتی: 1160 بار
- تماس:
حذف معافیت تک فرزندی؟؟؟
خدایا ...!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!

- سپاسهای ارسالی: 407 بار
- سپاسهای دریافتی: 488 بار
Re: حذف معافیت تک فرزندی؟؟؟
سلام big-man عزیز . من هم این خبرها رو از سایت های زیادی شنیدم ولی هیچ کدوم خبرگذاری معتبری نبودن ولی از خبرگذاری "رجا" خبر زیر رو منتشر کرد خیالم راحت شد .
تكذيب معافيت تك پسرها از خدمت سربازي
جانشين اداره منابع انساني ستاد كل نيروهاي مسلح با تكذيب معافيت تك پسرها از خدمت سربازي اظهار كرد: براي معافيت تنها فرزند ذكور ابلاغيه جديدي صادر نشده است.
سردار موسي كمالي در گفتو گو با ايسنا، افزود: در روزهاي گذشته ابلاغ شد كه تنها نوه ذكور بالاي 18 سال جد و جده كه فاقد فرزند ذكور هستند، از خدمت سربازي معاف ميشوند اين درحاليست كه در گذشته اگر جد و جده فرزند دختر هم داشتند، اين مقررات شاملشان نميشد.
وي ادامه داد: در حال حاضر با توجه به ابلاغيه جديد اگر جد و جده فرزند دختر داشته باشند، اما فاقد فرزند پسر باشند، تنها نوه ذكور بالاي 18 سالشان ميتواند از معافيت سربازي استفاده كند.
جانشين اداره منابع انساني ستاد كل نيروهاي مسلح خاطرنشان كرد: مقررات درباره تك پسر خانوادهها همچون گذشته است كه بر اساس آن، اگر پدري بالاي 59 سال سن داشته باشد و داراي فرزند ذكور بالاي 18 سال، وي از خدمت سربازي معاف ميشود، همچنين اگر پدري كه سن كمتر از 59 سال داشته اما به دليل بيماري و نقص عضو نياز به مراقبت داشته باشد، تنها فرزند بالاي 18 سال وي از سربازي معاف خواهد شد
این هم لینکش : [External Link Removed for Guests]
تكذيب معافيت تك پسرها از خدمت سربازي
جانشين اداره منابع انساني ستاد كل نيروهاي مسلح با تكذيب معافيت تك پسرها از خدمت سربازي اظهار كرد: براي معافيت تنها فرزند ذكور ابلاغيه جديدي صادر نشده است.
سردار موسي كمالي در گفتو گو با ايسنا، افزود: در روزهاي گذشته ابلاغ شد كه تنها نوه ذكور بالاي 18 سال جد و جده كه فاقد فرزند ذكور هستند، از خدمت سربازي معاف ميشوند اين درحاليست كه در گذشته اگر جد و جده فرزند دختر هم داشتند، اين مقررات شاملشان نميشد.
وي ادامه داد: در حال حاضر با توجه به ابلاغيه جديد اگر جد و جده فرزند دختر داشته باشند، اما فاقد فرزند پسر باشند، تنها نوه ذكور بالاي 18 سالشان ميتواند از معافيت سربازي استفاده كند.
جانشين اداره منابع انساني ستاد كل نيروهاي مسلح خاطرنشان كرد: مقررات درباره تك پسر خانوادهها همچون گذشته است كه بر اساس آن، اگر پدري بالاي 59 سال سن داشته باشد و داراي فرزند ذكور بالاي 18 سال، وي از خدمت سربازي معاف ميشود، همچنين اگر پدري كه سن كمتر از 59 سال داشته اما به دليل بيماري و نقص عضو نياز به مراقبت داشته باشد، تنها فرزند بالاي 18 سال وي از سربازي معاف خواهد شد
این هم لینکش : [External Link Removed for Guests]

- تماس:
سلام دوستان
بنده بازم یه خبرایی در مورد خدمت سربازی و تک فرزندی و اینا شنیدم که نگرانم کرده.
توی سایت sarbazi.us فرموده فرزند ذکوری که پدرش به سن 65 سال رسیده معاف میشه و بقیه تا 4 فروردین فرصت دارند مدارکشون رو به ثبت برسونن البته به شرطی که پدرشون 59 سال شده باشه...
اما توی سایت [External Link Removed for Guests] فرموده این خبرا شایعه ست.
حالا من چیکار کنم.
البته من پدرم تیر 91 میشه 59 سال و خودم 22 سن دارم و از معافیت تحصیلی استفاده میکنم..
یکی از دوستان داهنمایی کنه ممنون میشم
بنده بازم یه خبرایی در مورد خدمت سربازی و تک فرزندی و اینا شنیدم که نگرانم کرده.
توی سایت sarbazi.us فرموده فرزند ذکوری که پدرش به سن 65 سال رسیده معاف میشه و بقیه تا 4 فروردین فرصت دارند مدارکشون رو به ثبت برسونن البته به شرطی که پدرشون 59 سال شده باشه...
اما توی سایت [External Link Removed for Guests] فرموده این خبرا شایعه ست.
حالا من چیکار کنم.
البته من پدرم تیر 91 میشه 59 سال و خودم 22 سن دارم و از معافیت تحصیلی استفاده میکنم..
یکی از دوستان داهنمایی کنه ممنون میشم
خدایا ...!

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
بله خوشبختانه این معافیت حذف شده
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
پس شما هم به جمع مشمولین پیوستی ؟ برو دعاشو به جون نماینده های مجلس کن ما که راه گربه در روش رو در پیش گرفتیم اگر نتیجه داد به بقیه هم می گیم .
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- تماس:
بدبخت شدم به خدا....
کسی از بچه ها اطلاع نداره سربازی چند ماهه؟؟؟
سایت نظام وظیفه چیه؟
کسی از بچه ها اطلاع نداره سربازی چند ماهه؟؟؟
سایت نظام وظیفه چیه؟
خدایا ...!

- تماس:
اعلام شرايط جديد معافيت يگانه فرزند مراقب يا نگهدارنده پدر نيازمند مراقبت
گروه ناجا- درمقررات جديد خدمت وظيفه عمومي در معافيت كفالت يگانه فرزند مراقب يا نگهدارنده پدر نيازمند مراقبت ، سن پدراز 59 سال تمام به 65 سال تمام تغيير يافت.
به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا "سرهنگ محمد رضا اكبرحلوايي" معاون مشمولان و امورمعافيت هاي اين سازمان بااشاره به اجرايي شدن شرايط جديد مربوط به معافيت يگانه فرزند مراقب يا نگهدارنده پدر نيازمندمراقبت گفت :برابر قانون خدمت وظيفه عمومي ، شرط بهره مندي مشمولان غير غايبي كه يگانه مراقب و نگهدارنده پدر مي باشند ، نيازمندي پدر به مراقبت است كه بايد از سوي شوراي پزشكي احراز گردد و اشخاصي كه داراي كهولت سن باشند نيازي به طرح پرونده آنان در شوراي پزشكي نمي باشد.
سرهنگ محمدرضا اكبر حلوايي افزود: برابر بررسي هاي صورت گرفته توسط ستادكل نيروهاي مسلح اتمام 65 سالگي بعنوان كبر سن تعيين گرديده و در نتيحه از پنجم فروردين ماه سال 91 مشمولان غير غايبي كه پدر آنان وارد 66 سالگي شود بدون طرح پرونده در شوراي پزشكي ، مورد رسيدگي قرار خواهندگرفت و درخصوص پدران كمتراز 65 سال تمام ، اعطاي معافيت منوط به تعيين نيازمندي پدر مشمول به مراقبت توسط شوراي پزشكي مي باشد.
وي درخصوص رسيدگي به درخواست هايي كه مربوط به مقررات سابق يگانه مراقب پدر بالاي 59سال بوده اعلام داشت : افرادي كه درخواست خود را تا پايان روزچهارم فروردين ماه سال91دردفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس +10) به ثبت رسانيده باشند مشروط به اينكه هنگام ثبت در خواست در سن مشموليت بوده و واجد شرايط معافيت بوده باشند رسيدگي به درخواست آنان برابر مقررات سابق يعني سن 59 سال تمام پدر بلامانع است.
پدرم متولد 5.4.1332 است
خدا پدربزرگم رو نیامرزه ، می مرد اگه 4 ماه زودتر فیلش هوای هندستون میکرد؟
گروه ناجا- درمقررات جديد خدمت وظيفه عمومي در معافيت كفالت يگانه فرزند مراقب يا نگهدارنده پدر نيازمند مراقبت ، سن پدراز 59 سال تمام به 65 سال تمام تغيير يافت.
به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا "سرهنگ محمد رضا اكبرحلوايي" معاون مشمولان و امورمعافيت هاي اين سازمان بااشاره به اجرايي شدن شرايط جديد مربوط به معافيت يگانه فرزند مراقب يا نگهدارنده پدر نيازمندمراقبت گفت :برابر قانون خدمت وظيفه عمومي ، شرط بهره مندي مشمولان غير غايبي كه يگانه مراقب و نگهدارنده پدر مي باشند ، نيازمندي پدر به مراقبت است كه بايد از سوي شوراي پزشكي احراز گردد و اشخاصي كه داراي كهولت سن باشند نيازي به طرح پرونده آنان در شوراي پزشكي نمي باشد.
سرهنگ محمدرضا اكبر حلوايي افزود: برابر بررسي هاي صورت گرفته توسط ستادكل نيروهاي مسلح اتمام 65 سالگي بعنوان كبر سن تعيين گرديده و در نتيحه از پنجم فروردين ماه سال 91 مشمولان غير غايبي كه پدر آنان وارد 66 سالگي شود بدون طرح پرونده در شوراي پزشكي ، مورد رسيدگي قرار خواهندگرفت و درخصوص پدران كمتراز 65 سال تمام ، اعطاي معافيت منوط به تعيين نيازمندي پدر مشمول به مراقبت توسط شوراي پزشكي مي باشد.
وي درخصوص رسيدگي به درخواست هايي كه مربوط به مقررات سابق يگانه مراقب پدر بالاي 59سال بوده اعلام داشت : افرادي كه درخواست خود را تا پايان روزچهارم فروردين ماه سال91دردفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس +10) به ثبت رسانيده باشند مشروط به اينكه هنگام ثبت در خواست در سن مشموليت بوده و واجد شرايط معافيت بوده باشند رسيدگي به درخواست آنان برابر مقررات سابق يعني سن 59 سال تمام پدر بلامانع است.
پدرم متولد 5.4.1332 است
خدا پدربزرگم رو نیامرزه ، می مرد اگه 4 ماه زودتر فیلش هوای هندستون میکرد؟
خدایا ...!

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6716 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
البته من خالی بستم !!! خواستم حالتو بگیرم !!! خبر ندارم حذف شده یا نه ! 

به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

- تماس:
والله من که نمیدونم چه خبره....امروز رفتم نظام وظیفه ی شهرمون گفتند فعلا هیچ خبری نیست و همون قانون 59 سال تمام پابرجاست....
حالا نمیدونم حرف کی رو باور کنم؟
_________
پدر باید چه مریضی داشته باشه که شرایط مراقبت پزشکی رو کسب کنه؟
حالا نمیدونم حرف کی رو باور کنم؟
_________
پدر باید چه مریضی داشته باشه که شرایط مراقبت پزشکی رو کسب کنه؟
خدایا ...!