منظورم از سپاس های زیرش برای کسانی است که ادعا می کنند دارن مدیریت میکنند در حالی که هر پستی که چه حق و چه ناحق به مزاقشون خوش نمی یاد رو حذف میکنند و بعد یه اخطار و بعد هم یه اخراجی 2-3 ماهه از سنترال

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

arash128 نوشته شده:آقا مجتبی درست میگه سپاس ها نشون دهنده خط فکری و علایق و خدای نکرده کینه های افراد نسبت به بعضی از موضوعات و یا حتی نسبت به بعضی از اعضا هست،خیلی کم پیدا میشن کسایی که عدالت رو همه جا رعایت کنند
اگر کمی به پست های ارسالی دقت کنید و به سپاس های اونها هم توجه کنید متوجه خواهید شد
به طور مثال من یه تایپیک در مورد رقصیدن و مصرف الکل توسط وزیر خارجه آمریکا گذاشتم،با اینکه منبع رو هم ذکر کردم اما خیلی از افراد آنچنان موضعی گرفتند که نگو و نپرس،خیلی ها هم با استفاده از سپاس یه جورایی نظرات اونها رو تأیید کردن
اصلاً من میخوام بزنم به سیم آخر
این حرف دل خیلی از بچه های سنترال هست
متأسفانه سنترال شده محلی برای دفاع از حقوق غرب(البته توسط تعدادی از افراد)
هر چیزی غربیش خوبه و ایرانیش بد
هر کاری غرب میکنه درسته و ایران هرکاری انجام میده اشتباه
مسئولین ما همه متوهم و خیال پردازند!!!
همه مسئولین دروغ میگن...
و ....
اصلاً بی خیال،خدا آخرت همه ما رو ختم به خیر کند،انشا الله
فن حزب الله هم الغالبون...

بعد یه اخطار و بعد هم یه اخراجی 2-3 ماهه از سنترال
برای کسانی است که ادعا می کنند دارن مدیریت میکنند

mojtabba نوشته شده:یادم میاد یه زمانی تو سنترال بعضی ها یه حرف هایی زدند و بعضی ها هم زیرش سپاس زدن اما نمی دونم چرا وضع عوض شدسنترال کلاب محلی برای یاد دادن و یاد گرفتن است. مکانی برای بحث و رو به رو شدن با نظرات مخالف.
topic-t87614-60.html
تو این تایپیک پست اول
به سپاس های زیرش هم توجه کنید

mojtabba نوشته شده:
اگر بنا بر توهین باشه که بعضی کاربران باید چند سالی اخراج بشوند چون به یه قشر زحمت کشو عزیز نظامی توهین کردن اما این عزیزان الان دارند در سایت گردش میکنند و ریش من و .... میخندند در حالی که افرادی مثل لیلاس دارند دوره اخراجی رو میگزرونند در حالی که پست توهین و..... نداشتن

HORLIKAN نوشته شده:mojtabba نوشته شده:
اگر بنا بر توهین باشه که بعضی کاربران باید چند سالی اخراج بشوند چون به یه قشر زحمت کشو عزیز نظامی توهین کردن اما این عزیزان الان دارند در سایت گردش میکنند و ریش من و .... میخندند در حالی که افرادی مثل لیلاس دارند دوره اخراجی رو میگزرونند در حالی که پست توهین و..... نداشتن
دوستان سعي كنن يك كلاغ چل كلاغ نكنن. ناوچه رو ناوشكن نگن. فشنگ كلاش و با تام هاگ اشتباه نگيرند.
تانك t 72 رو مركاوا و لئوپارد نبينن. موشك 200 كيلومتري رو موشك توپل قلمداد نكنند هيچ كس به نظامي مملكت توهين نميكنه
اگر هم بكنه صدردصد و يقينا و بلاشك محكومه.
نظامي يا انتظامي كسيه كه جونشو كفه دستش گرفته و داره به مردم خدمت ميكنه . البته اگر تند روهايي اين وجه موجه نظاميان محترم رو تخريب نكنه با نظرات فضايي و ماورايي خودشون
محض اطلاع من هم پدر نظامي بود و هم دوتا برادرام نظامي هستن. پس لطف كنين كاسه داغ تر از آش نشين.

دلبندم ما کاسه ی داغ تر از آش نیستیم ما خودمون آش این کاسه هستیم
اما کسی که بیاد و به یکی از فرماندهان این مملکت توهین کنه و در سایت بدون محدودیت رژه بره آدم هیچ فکری نمی کنه مگر اینکه با بعضی اشخاص دست در دست دارند دلبندم