تاباندن لوگوی پپسی بر روی کره ماه در ۱۶ خرداد امسال!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1589 بار
سپاس‌های دریافتی: 1992 بار

Re: تاباندن لوگوی پپسی بر روی کره ماه در ۱۶ خرداد امسال!

پست توسط دموکراسی »

وقتی خبر رو میگن که فقط تو خاورمیانه قابل رویته پس نتیجه میگیریم که خبر دروغه!

چون فقط مردم خاورمیانه اینجوری رو دس میخورن! :-P
توبه برلب سبحه برکف دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می اید ز استغفار ما
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2116 بار
سپاس‌های دریافتی: 5462 بار

پست توسط anybody »

از اولشم این خبر نه پایه عقلی داشت نه علمی...فقط یه مشت ساده لوح و غرب زده که هر اتفاقی و هر ادعایی توسط غرب بشه براشون حجته منتظر دیدن چنین پدیده ای بودن!
برام جالب بود یه کسی که ارسال ماهواره توسط ایران به فضا رو که همه مراجع علمی جهان و سایت های رصد تاییدش کردن رو قبول نداره، چنان این خبر رو با آب تاب به دیگران میگفت و تشویق میکرد که تماشا کنن که آدم فکر میکرد خودش میخواد چنین کاری کنه!
خواب دیدم قیامت شده است .

هرقومی را داخل چاله‏ای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله‏ ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگمارده‏اند؟»
گفت:«می‌دانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

anybody نوشته شده:از اولشم این خبر نه پایه عقلی داشت نه علمی...فقط یه مشت ساده لوح و غرب زده که هر اتفاقی و هر ادعایی توسط غرب بشه براشون حجته منتظر دیدن چنین پدیده ای بودن!
برام جالب بود یه کسی که ارسال ماهواره توسط ایران به فضا رو که همه مراجع علمی جهان و سایت های رصد تاییدش کردن رو قبول نداره، چنان این خبر رو با آب تاب به دیگران میگفت و تشویق میکرد که تماشا کنن که آدم فکر میکرد خودش میخواد چنین کاری کنه!

البته اینطور که شما میگید هم نیست و با متن شما یه جورایی الان داره تر و خشک با هم میسوزه!
برای مثال برای من که پیگیر اخبار تکنولوژی هستم و دارم پیشرفت علم با سرعت وحشتناک رو میبینم قابل باور بود که همچین اتفاقی بیوفته.

مثلا تا یک سال پیش اگر گفته میشد به زودی میشه از سرعت نور فیلم تهیه کرد و یا اینکه میشه با یه پرینتر اشکال سه بعدی رو چاپ کرد کسی باور میکرد؟
حالا میبینیم که هر دو به واقعیت پیوست
Please Login or Register to see this code
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

پست توسط A3eman »

به گزارش گروه خواندنی های مشرق، ارسال هزاران ایمیل به کاربران ایرانی مبنی بر امکان مشاهده تبلیغ شرکت پپسی کولا بر روی ماه باعث شد تا بسیاری از مردم ایران ساعتی را به رصد شبانه ماه مشغول باشند.

اگرچه این موضوع از ابتدا و با سرچی ساده متوجه فارسی بودن این شایعه شوند اما انتشار این خبر در برخی رسانه های معتبر کشور که عنوان دانشجویان را یدک می کشند باعث شد تا این گمانه در بین مردم بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.

این رسانه رسمی کشور حتی پا را از این فراتر گذاشته و با برخی متخصصان درباره این رویداد مهم (!) مصاحبه نیز کرده بود.

هرچه هست، شایعه تبلیغ پپسی روی ماه نشان داد هنوز هم جامعه ایران مستعد باور کردن دروغ های بزرگ و با جزئیات زیاد است و اطلاع رسانی این تبلیغ دروغین حتی در بین اقشار تحصیل کرده کشور نیز رواج زیادی پیدا کرده بود.

اگرچه این اتفاق باعث شد تا مردم ایران ساعتی به مشاهده ماه بپردازند و حتی ساعت ها خود را بارها با 119 چک کنند اما در نهایت این پیامک کار را به پایان رساند: " ایرانیهای عزیز شما مقابل دوربین مخفی بودید. دستی برای ماه تکان دهید و با آرامش بخوابید"

از امروز باید منتظر شایعه های جدید بود، زلزله چطور است؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

, از اون حرفها زدیها !!!! نصف مردم باور کرده بودن همه غرب زدن ؟! من که در ارسالهای قبلی گفته بودم این مورد به احتمال قوی دروغ هست !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

پست توسط A3eman »

مساحت کل ماه حدود 38 ميليون کيلومتر مربعه که نصفشو ميبينيم. اگه بخوايم فقط نصف اين نصف رو روشن کنيم ميشه حدود 10 ميليون کيلومتر مربع يعني دقيقاً يک ميليارد زمين فوتبال.
هر زمين فوتبال براي اينکه فقط تا حد معمولي روشن بشه که از ماه پيدا باشه حدود دويست کيلووات نور (ليزر يا هر نور ديگه که تا اونجا برسه) ميخواد. بهينه ترين لامپ ليزري که بازدهيش چهل درصد باشه حدود پونصد کيلووات مصرف برقش ميشه براي يک زمين فوتبال. کل اون مساحتي که گفتم (فقط نصف نصف ماه) ميشه پونصد ميليارد کيلو وات يا پونصد ميليون مگا وات. الآن توليد کل نيروگاه‌هاي برق دنيا فقط 300 ميليون مگاواته يعني يک و نيم برابر اون فقط ميتونه تازه نصف قرص ماه رو که ميبينيم يه کمي روشن کنه.
تازه ميزان نور خورشيد که از اون سطح تو شب چهارده ميتابه به ازاي هر زمين فوتبالش حدود 12 هزار کيلو واته يعني بيش از بيست برابر اون برقي که حساب کرديم. يعني نور ليزري که گفتم با اين مصرفش تازه به يک بيستم نور خود ماه هم نميرسه. پس با اين همه زور هم اصلاً چيزي معلوم نميشه.

روشن کردن فقط نصف سطح ماه به گونه‌اي که از زمين قابل رؤيت باشد، به برقي معادل يک و نيم برابر کل توليد فعلي برق جهان که از تمام نيروگاه‌هاي برق دنيا توليد مي‌شود نياز دارد. اين کار نه تنها الآن بلکه حدأقل در عمر ما انجام شدني نيست.

هزينه‌ي فقط 15 دقيقه انجام چنين کاري معادل حدود 250 ميليارد دلار ميشه که از کل ثروت پپسي هم بيشتره.
آخرین ويرايش توسط 1 on A3eman, ويرايش شده در 0.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

پست توسط mj_piremard »

anybody نوشته شده:از اولشم این خبر نه پایه عقلی داشت نه علمی...فقط یه مشت ساده لوح و غرب زده که هر اتفاقی و هر ادعایی توسط غرب بشه براشون حجته منتظر دیدن چنین پدیده ای بودن!

با سلام
دوست عزیز فکر نمیکنید با این نوع حرف زدنتون دارید به بقیه توهین میکنید.
اولا" خیلی از کاربرای سایت باور نکردن دوما" باقی جواب شما رو باب اسفنجی عزیز داد.
 چه خوب خوند حرف دلمو 

[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1282 بار
سپاس‌های دریافتی: 1825 بار

پست توسط m-sajedy »

anbody جان ای کاش با لحن آروم تری انتقاد می کردی
....
این خبر هم از اون دسته اداعاهایی بود که اصلا" اساس علمی نداشت .... از همون اول هم باور نکردم
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ

و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، می‌گویند : ما فقط اصلاح‌ کننده‌ایم!

سوره مبارکه البقرة
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2116 بار
سپاس‌های دریافتی: 5462 بار

پست توسط anybody »

اونچه من گفتم بیان تجربه شخصی ام از اطرافیانم بود که نمونه اش رو هم ذکر کردم...حال اینکه برخی هم بودن که شامل این گروه نمیشدن اما بازهم فریب این دروغ بزرگ رو خوردن حسابشون جداست و بجای اینکه از من ایراد بگیرید که چرا به همه گفتی ساده لوح و غربر زده از خودتون بپرسید که بر چه مبنایی چنین قمپزی رو باور کردید و منتظر رویتش بودید؟
البته اینکه خوب بود و لااقل برای فریب خوردگانش ضرری نداشت و ساعتی رو به تماشای جلوه زیبایی از قدرت و نظم پروردگار کردن..
اما آیا همین افراد نیستن که فریب شایعاتی رو میخورن که نتیجه اش میشه حمله کردن به فروشگاه ها و خریدن دلار و طلا و ...
بازم بگید تند میری لابد افراطی ام...؟ باشه...من افراطی ... شما چی؟
خواب دیدم قیامت شده است .

هرقومی را داخل چاله‏ای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله‏ ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگمارده‏اند؟»
گفت:«می‌دانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

هر کسی اینکارو کرده فکر کنم 2هدف داشته:

1_ سنجش میزان شایعه پذیری جامعه

2_ سرعت پخش شایعه و گستردگی پخش شایعه
[External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

هرچه هست، شایعه تبلیغ پپسی روی ماه نشان داد هنوز هم جامعه ایران مستعد باور کردن دروغ های بزرگ و با جزئیات زیاد است و اطلاع رسانی این تبلیغ دروغین حتی در بین اقشار تحصیل کرده کشور نیز رواج زیادی پیدا کرده بود.

این خاص مردم ایران نیست. در تمام دنیا شایعاتی از این دست وجود داشته و ایشان باور پذیرند.

غرب زده !

حداقل یک نگاه به جمع می انداختین بعد برچسب میزدین بابا، لابد بنده هم این وسط غرب زده شدم :-)

من که در جمع دوستان سنترال هر چند از تفکرات متفاوت و گاه متمایل به غرب مشاهده کردم اما به ندرت با جبهه گیری های غیر منطقی و صرفا از روی میل به غرب یا شرق مشاهده کردم. خصوصا در مورد چنین موضوعی ...

بد نیست بگم، من با وجود اینکه به اکثر افراد که در موردش صحبت می کردند می گفتم بعید میدونم چنین چیزی باشد (چون هیچ منبع معتبری براش ندیده بودم و خود موضوع هم باور پذیریش سخت بود) اما اون شب از ساعت 11 خودم را آماده رسد و عکس برداری از ماه کرده بودم !

من نیز مانند دوستان معتقد هستم باور ناپذیر ترین چیزها نیز ارزش این را دارند که انسان شانس حادث شدن را براشون قائل شود. اینطور خواهد بود که شما در جمع افراد آگاه وارد خواهید شد. قصد تقسیم بندی افراد را ندارم، اما اینطور بگم که این را شاید در برخی افراد ساده لوحی بشود خواند اما مطمئناً افراد زیادی هم هستند که با این نگاه چشم به ماه دوخته بودند.

من از این که این اتفاق نیوفتاد بسیار ناراحت شدم، نه چون سر کار رفتم، چون متوجه شدم چنین پیشرفتی اتفاق نیوفتاده است هنوز!
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6716 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

البته فکر نکنم کار پپسی بوده این کار چون هیچ منبع انگلیسی زبان در موردش ندیدم ! کار بچه های داخلی بوده !!!
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”