[External Link Removed for Guests]
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

حالا هم نمیدونم یه حس بسیار قوی به من میگه انشاالله یه اتفاقاتی در عربستان می افتد نمی دونم شاید نیمه شعبان اون روز باشه که این خبر رسما اعلام میشه ...یا این که حداقل تا پایان شعبان این شتر در خونه ملک عبدالله را می زنه....از ما گفتن بود...نمی دونم شاید نباید این پست را می زدم ولی خب حداقل دیگه دل را زدیم به دریا ...البته در مورد ۲۲ بهمن هم درست ده یا یازده روز قبل در ایمیلی به برنامه نوبت شما بی بی سی پیش بینی کرده بودم که این این اتفاق می افتد...
نشیم

f14tomcat نوشته شده:ای دوست برجنازه دشمن چومی گذری مخندکه روزی برجنازه تونیزدشمنی خواهدخندید!
گذشته ازاین متن ادبی,دوستان عزیز!مولاعلی درجنگ صفین برجنازه کشتگان سربازان معاویه نمازگذارد!این است منش علی!ماباید شیعه رابااخلاق وفرهنگ آن بشناسانیم.
بدانیم که همین ملک عبدال..جلوی بسیاری ازتندرویهای روحانیون وهابی وسلفی هاوبعضی شاهزادگان نظیرنایف رادرقبال شیعیان وکشورمان ایران گرفت!
به خدازشته دم ازمسلمانی بزنیم وبرمرگ بنده دیگری ازخداهرچندبامااختلاف نظرداشته باشدخشنودشویم.
امیدوارم منظورم رودرک کرده باشید.
البته من هم ازاین خاندان خوشم نمیادامااین گونه حرف زدن ازاخلاق اسلامی وهمچنین فرهنگ ایرانی به دوراست.
موفق باشید.