اخباری مبنی برمرگ پادشاه عربستان در برخی سایت های عربی

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

اخباری مبنی برمرگ پادشاه عربستان در برخی سایت های عربی

پست توسط anga2009 »

nv [img]http://[/img]تصویر

[External Link Removed for Guests]
آخرین ويرايش توسط 3 on anga2009, ويرايش شده در 0.
وب سایت روستای گندشمین
خدایا من را ببخش...
Major II
Major II

Re: اخباری مبنی برمرگ پادشاه عربستان مرد برخی سایت های عربی

پست توسط anga2009 »

به گزارش مشرق به نقل از مهر، خبر های غیر رسمی حاکیست پادشاه عربستان امروز در محل استراحتگاه خود در مغرب فوت کرد.

سایت های عربی الراصد ، تاپ نیوزو الوحدوی نت با انتشار خبر مرگ پادشاه عربستان تاکید کردند که دربار سعودی معمولا در چنین مواقعی تا اتخاذ تدابیر لازم واعلام آماده باش کامل در دستگاه های امنیتی ونظامی سکوت اختیارمی کند.

نیروهای مسلح عربستان روز گذشته بحالت آماده باش کامل در آمدند اما رژیم آل سعود این آماده باش را در چارچوب بحران های منطقه واحتمال بسته شدن تنگه هرمزدانست.

هنوز هیچ منبع رسمی خبر مرگ پادشاه عربستان را تایید نکرده است
وب سایت روستای گندشمین
خدایا من را ببخش...
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

Re: اخباری مبنی برمرگ پادشاه عربستان در برخی سایت های عربی

پست توسط FREE MAN »

با اقتباس از یه جمله توی تاپیک حرفای خودمونی :

وقتـــــی به عقب بر میگردی متوجه میشی که جــای بعضیا
تو دنیا خالــی که نیست هیـــــچ ،اون موقشم که بودن زیــادی بودن … !
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4791 بار
سپاس‌های دریافتی: 1452 بار
تماس:

پست توسط MISSILE »

امام صادق (ع) فرمودند: 

«

هر کس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، من ظهور قائم را برای او تضمین می کنم. سپس فرمود: وقتی عبدالله بمیرد، مردم برای حکومت با کسی توافق نکنند و این اختلاف و درگیری به خواست خدا تا ظهور صاحب الامر (عج) ادامه یابد. حکومت های چند ساله پایان یافته و تبدیل به حکومت چند ماهه و چند روزه شود. راوی می گوید: سئوال کردم: آیا این ماجرا به طول می انجامد؟ فرمود: هرگز. » [1] 

امام صادق (ع) فرمودند: 

«   که مرگ عبد الله فرا رسد، مردم در جانشینى او نسبت به هیچکس به توافق نمى رسند و این جریان تا ظهور حضرت صاحب الامر همچنان ادامه مى یابد، عمر سلطنت هاى چندین ساله بسر آمده ، نوبت پادشاهى چند ماهه و چندین روزه فرا مى رسد. ابوبصیر مى گوید: پرسیدم : آیا این وضع به طول مى انجامد؟ فرمود: هرگز.و این درگیرى بعد از کشته شدن این پادشاه (عبدالله ) منجر به کشمکش بین قبیله هاى حجاز مى شود.» [2] 

منابع :

[1] – غیبت شیخ طوسی ص 271

[2] –
بحار الانوار جلد 52 ص 210 و 240

۩   اللهم عجل لوليک الفرج   ۩   

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1016 بار
سپاس‌های دریافتی: 483 بار
تماس:

پست توسط malmal1369 »

انشالله که اینبار دیگه صحت داره!
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: tehran
سپاس‌های ارسالی: 245 بار
سپاس‌های دریافتی: 588 بار

پست توسط kdf »

مرگ ملك عبدالله تایید نشد !

دیوان پادشاهی عربستان با صدور بیانیه ای بر انجام یك عمل جراحی موفقیت آمیز بر روی مهره سوم ستون فقرات ملك عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان در روز دوشنبه در شهرك پزشكی ملك عبدالعزیز ریاض تاكید كرد.به گزارش فرهنگ به نقل از ایرنا: بخش عربی پایگاه اطلاع رسانی شبكه تلویزیونی 'سی ان ان' به نقل از خبرگزاری عربستان نوشت:
دیوان پادشاهی عربستان با صدور بیانیه ای بر انجام یك عمل جراحی موفقیت آمیز بر روی مهره سوم ستون فقرات ملك عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان در روز دوشنبه در شهرك پزشكی ملك عبدالعزیز ریاض تاكید كرد. این گزارش می افزاید: این سومین عمل جراحی بر روی ستون فقرات ملك عبدالله در كمتر از یك سال است. او دو عمل جراحی گذشته را در اواخر سال گذشته در آمریكا انجام داد.
برخی منابع خبری پیش از این از مرگ پادشاه عربستان خبر داده بودند
ما یه مشت سربازیم جون به کف
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

انشاا... عمل بعدیش کی است؟
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط FREE MAN »

کلی خوشحال شده بودم ها ، به هر صورت از قدیم گفتن : وصف العیش ،نصف العیش

حیف شد که سَقَط نشده :sad: :sad: :sad:
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Major II
Major II

پست توسط anga2009 »

با توجه به این که من یه حس ششم بسیار قوی دارم و این که سه روز بعد از اغاز اعتراضات مردم مصر ضد مبارک یک الهام قوی بر من نازل شد که این اعتراضات در روز ۲۲ بهمن به پیروزی مرسه :ch:
از قضا درست زدیم وسط خال و این اعتراضات درست ۲۲بهمن نتیجه داد :-O حالا هم نمیدونم یه حس بسیار قوی به من میگه انشاالله یه اتفاقاتی در عربستان می افتد نمی دونم شاید نیمه شعبان اون روز باشه که این خبر رسما اعلام میشه ...یا این که حداقل تا پایان شعبان این شتر در خونه ملک عبدالله را می زنه....از ما گفتن بود...نمی دونم شاید نباید این پست را می زدم ولی خب حداقل دیگه دل را زدیم به دریا ...البته در مورد ۲۲ بهمن هم درست ده یا یازده روز قبل در ایمیلی به برنامه نوبت شما بی بی سی پیش بینی کرده بودم که این این اتفاق می افتد...
ما یه تاریخی برای مرگ ایشان پیش بینی کردیم امیدوارم ایشان هم روی ما رو زمین نذار در همون تاریخ بمیرد...تا ما هم پیش دوستان تصویر نشیم
شما هم نظریات خود را بگویید شاید یکی درست امد اون شخص شد نتراداموس انجمن.... :grin:
وب سایت روستای گندشمین
خدایا من را ببخش...
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 343 بار
سپاس‌های دریافتی: 478 بار

پست توسط f14tomcat »

ای دوست برجنازه دشمن چومی گذری مخندکه روزی برجنازه تونیزدشمنی خواهدخندید!
گذشته ازاین متن ادبی,دوستان عزیز!مولاعلی درجنگ صفین برجنازه کشتگان سربازان معاویه نمازگذارد!این است منش علی!ماباید شیعه رابااخلاق وفرهنگ آن بشناسانیم.
بدانیم که همین ملک عبدال..جلوی بسیاری ازتندرویهای روحانیون وهابی وسلفی هاوبعضی شاهزادگان نظیرنایف رادرقبال شیعیان وکشورمان ایران گرفت!
به خدازشته دم ازمسلمانی بزنیم وبرمرگ بنده دیگری ازخداهرچندبامااختلاف نظرداشته باشدخشنودشویم.
امیدوارم منظورم رودرک کرده باشید.
البته من هم ازاین خاندان خوشم نمیادامااین گونه حرف زدن ازاخلاق اسلامی وهمچنین فرهنگ ایرانی به دوراست.
موفق باشید.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط FREE MAN »

f14tomcat عزیز
هنوز خون شیعیان کشته شده توی بحرین خشک نشده هنوز تکلیف اوضاع سوریه مشخص نشده هنوز یادمون نرفته توی جنگهای 33 روزه و غزه چه کسانی سوخت جنگنده های اسراییل رو تامین میکردن .کشته شدن حاجی ها رو توی جمعه سیاه یادمون نرفته . هنوز مثل اینکه متوجه نشدی که عربستان برای ضربه زدن به ما تولید نفتش رو افزایش داده . اگه فردا بگن با عربستان می خواهیم بجنگیم ،من اولین نفری هستم که داوطلب میشم تا این لکه های ننگ اسلام رو از زمین پاک کنم ... :-? :-? :-?
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1016 بار
سپاس‌های دریافتی: 483 بار
تماس:

پست توسط malmal1369 »

f14tomcat نوشته شده:ای دوست برجنازه دشمن چومی گذری مخندکه روزی برجنازه تونیزدشمنی خواهدخندید!
گذشته ازاین متن ادبی,دوستان عزیز!مولاعلی درجنگ صفین برجنازه کشتگان سربازان معاویه نمازگذارد!این است منش علی!ماباید شیعه رابااخلاق وفرهنگ آن بشناسانیم.
بدانیم که همین ملک عبدال..جلوی بسیاری ازتندرویهای روحانیون وهابی وسلفی هاوبعضی شاهزادگان نظیرنایف رادرقبال شیعیان وکشورمان ایران گرفت!
به خدازشته دم ازمسلمانی بزنیم وبرمرگ بنده دیگری ازخداهرچندبامااختلاف نظرداشته باشدخشنودشویم.
امیدوارم منظورم رودرک کرده باشید.
البته من هم ازاین خاندان خوشم نمیادامااین گونه حرف زدن ازاخلاق اسلامی وهمچنین فرهنگ ایرانی به دوراست.
موفق باشید.

امام خمینی در جایی فرمودند اگر روزی که ما از این صدام بگذریم از ال سعود نمیگذریم
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”