نوری مالکی و فریبرز عرب نیا در یک قاب!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3805
تاریخ عضویت: شنبه ۷ شهریور ۱۳۸۸, ۳:۲۶ ق.ظ
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

نوری مالکی و فریبرز عرب نیا در یک قاب!

پست توسط Sami 1993 »

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
جالب است که پدر مقتدی صدر رهبر جریان صدر دوم در عراق یعنی سید محمد محمد صادق صدر را با عبارت «المولی المقدس» مولای مقدس یاد می کنند همچنین خانواده بزرگ و علمائی صدر را با تعبیر «آل الصدر الاطهار» توصیف می کنند.



به گزارش مشرق به نقل از پیشینه، در حال حاضر بازار تشبیه سیاست مداران عراقی به برخی قهرمانان تاریخی و دینی و استفاده از عبارت های دینی برای توصیف ایشان بسیار داغ شده است.

در این بین شاید مقتدی صدر یک شاخص باشد. جالب است که پدر مقتدی صدر رهبر جریان صدر دوم در عراق یعنی سید محمد محمد صادق صدر را با عبارت «المولی المقدس» مولای مقدس یاد می کنند همچنین خانواده بزرگ و علمائی صدر را با تعبیر «آل الصدر الاطهار» توصیف می کنند. این در حالی است که استفاده از تعبیر الاطهار به جز بر اهل بیت سلام الله علیهم آن هم به استناد آیه تطهیر امری معمول و متداول نمی باشد.

تصویر

چند سال پیش و در ابتدای دوره نخست وزیری نوری المالکی در عراق در برخی تراکت های از عبارات دینی در توصیف وی استفاده می شد. به عنوان نمونه در یکی از این تراکت ها عبارت «اللهم وال من والاه و انصر من نصره» (با دوستان او دوست و با دشمنانش دشمن باش) که از تعابیر روایت شده از پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله پیرامون امیر المومنین علی علیه السلام و در واقعه غدیر خم می باشد استفاده شده است.

تصویر

اما پس از پخش سریال مختارنامه از سوی بسیاری از شبکه های عراقی و اقبال بسیار بالای مردم عراق از این سریال، اخیرا برخی از طرفداران مالکی او را «مختار العصر» مختار زمانه تلقی کرده و با چاپ پلاکاردها و بنرهایی که فریبرز عرب نیا در هیبت مختار مختارنامه را در کنار نوری المالکی نشان می دهد به تبلیغ وی می پردازند.
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 1212
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲ اسفند ۱۳۸۸, ۱۰:۵۳ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2116 بار
سپاس‌های دریافتی: 5462 بار

Re: نوری مالکی و فریبرز عرب نیا در یک قاب!

پست توسط anybody »

نه نمیشه...این بابا کراواتیه!!
خواب دیدم قیامت شده است .

هرقومی را داخل چاله‏ای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله‏ ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگمارده‏اند؟»
گفت:«می‌دانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”