مرغ همان پرنده ای است که نا فرمانی حضرت نوح پیامبر خدا را کرد که خدا بال پرواز کردن را از او گرفت،
به نظر من خوردن گوشت مرغ مکروه می باشد. مخصوصا زمانی که دین اسلام با خطر کفار مواجه شود!
که دیگر حرام بودن ان قطعی است.
========================================== ========================================== [HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست . [HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] [HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)
یاد ماجرای قند و چای و قند فروشی و قلیان افتادم البته اون زمان بهانه اینگلیس و روس بود ولی در کل باز هم منافع دنیوی بعضی آقایان در خطر افتاد . چطور قند رو با فرو کردن در چای حلال کردیم مرغ رو هم یه مدلی بعدا حلال میکنیم .
airplane نوشته شده:دوستان من معذرت میخوام اما لینکی هم برای منبع خبر و صدق بودن اون وجود داره.
اگه داشته باشه که واقعا...
شاید ایرنا باشه
========================================== ========================================== [HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست . [HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] [HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)
دوستان این بحث مربوط به مرغ هست این پست رو میدم چون به نظر من زیاد هم دور از موضوع نیست الان در یک سایتی عکسی رو دیدم از صف خرید مرغ آیا اینقدر مصرف گوشت مرغ برای ما اهمیت پیدا کرده؟ من با یک حساب سر انگشتی به این نتیجه رسیدم با جایگزین بخش بزرگی از مصرف خانواده خودم با ماهی به جای مرغ و کم کردن مصرف گوشت قرمز هم از نظر اقتصادی برای من صرفه داره هم از نظر سلامتی و تنوع غذایی حالا هر کس میخواد مرغ رو حلال حرام مکروه یا کلا مرتد هم اعلام کنه من به مقدار نیازم میخرم و حتی با خرید صرفا ران و بال برای چند هفته مشکل غذای خانواده رو حل میکنم در ضمن شما با خرید تقریبا 2 کیلو ماهی که تعدا 3 عدد ماهی قزل الای تازه و بزرگ میشه پول یک مرغ که نصف بیشترش هم استوحانهای غیر قابل استفاده هست رو میدید و هر ماهی برای یک خانواده 4 نفره در یک وعده کافی هست بیشتر این اوضاع که موجب شده بعضی از آقایان به خود جرات اظهار نظر های بی پروا رو بدن مقصر خودمون هستیم مرغ گرون شده به قول استاد عزیز ما که میگفت : اگر چیزی کمیاب یا گران شده کمتر مصرف کنید یا اصلا مصرف نکنید ، بهانه رو خودمون دست دولت و حامیانش و رانت خوراش میدیم . مقصر اصلی خودمونیم فقط این دسته ها که دستی هم متاسفانه در دولت دارند بهانه دستشون میاد . بحث رو ببندید بهتره . چون حرفهای من به مذاق دوستان مخالف منش و تفکر من خوش نمیاد و همیشه دولت مکرمه رو منزه از هر اشتباهی میدونند در حالی که یکی از پر اشتباهترین دولتهای بوده .