فن فرنگي احمدي نژاد به دوربين آل سعود + تصاوير عربستان
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 14938 بار
- سپاسهای دریافتی: 14993 بار
فن فرنگي احمدي نژاد به دوربين آل سعود + تصاوير عربستان
بسم الله الرحمان الرحيم
پادشاه عبد الله و رئيس جمهور احمدي نژاد يكديگر را ماچ مي كند
[External Link Removed for Guests]
عبدالله با محمود صحبت مي كند در حالي كه در كنارش مترجم ايستاده ،زيرا او آيت الله هاشمي نيست كه احتياج به مترجم نداشته باشد و به زبان عربي مسلط باشد
خادم الحرمين الشرفين به عمو محمود : حاجي بيا كنار خودم بشين!
عبدالله بن عبدالعزيز ، احمدي نژاد را در سمت چپ خود مي نشاند
محمود احمدي نژاد نيك مي داند كه اگر جنگي شود ، احتمالا تمامي اين افراد به غير از مرسي با دشمن همكاري خواهند كرد ، و حتي
شايد قسمتي از مدعووين و احتمالا شبكه هاي خبري BBC ، CNN ، VOA و غيره با دشمن خواهند بود. اما محمود احمدي نژاد هم با
لبخند با تمامي افراد بالا دست مي دهد و هم صحبت هاي تقريبا بي پرده اي ايراد مي كند و هم با خنده به دوربين العربيه
علامت پيروزي نشان مي دهد و از فيلم بردار مي پرسد ؛ آيا ضبط شد ؟!
آخرین ويرايش توسط 3 on oweiys, ويرايش شده در 0.

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
Re: فن فرنگي احمدي نژاد به دوربين آل صعود + تصاوير عربستان
ایران و ایرانی همیشه پیروز است...
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
"

- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
سلام عرض میکنم خدمت همگی ؛
اون عکس آخری خیلی خنده داره، کودک درون آقای احمدی نژاد فعال شده

* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
Re: فن فرنگي احمدي نژاد به دوربين آل سعود + تصاوير عربستان
KH.I.A.2500, کوذک درون؟!
کاش معنای این حرکت رو بیشتر درک میکردید...
کاش معنای این حرکت رو بیشتر درک میکردید...
زنده باد بهار...
"
"

- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
این بود فن فرنگی؟
یاد دوران دانشجویی افتادم، یکی از هم خونه ای هام بین بچه ها میگفت این صاب خونه خیلی عوضی این سری بیاد حالشو میگرم فلان میکنم بهمان میکنم بعد صاب خونه که میومد هیچکی تحویلش نمیگرفت آدم بسیار مرد رندی بود و آوازه بدی هم تو شهر داشت، بعد این دوستمون پا میشد براش چایی میریخت ، بعد چایی صاب خونه که تموم میشد پا میشد میرفت یه چایی دیگم براش میریخت بدون این که اون آقا بخواد آخر سر هم که یارو میرفت میگفت دیدی چجوری حالشو گرفتم!!!
کلا الان من اینطوری بودم وقتی حرف میزد

یاد دوران دانشجویی افتادم، یکی از هم خونه ای هام بین بچه ها میگفت این صاب خونه خیلی عوضی این سری بیاد حالشو میگرم فلان میکنم بهمان میکنم بعد صاب خونه که میومد هیچکی تحویلش نمیگرفت آدم بسیار مرد رندی بود و آوازه بدی هم تو شهر داشت، بعد این دوستمون پا میشد براش چایی میریخت ، بعد چایی صاب خونه که تموم میشد پا میشد میرفت یه چایی دیگم براش میریخت بدون این که اون آقا بخواد آخر سر هم که یارو میرفت میگفت دیدی چجوری حالشو گرفتم!!!
کلا الان من اینطوری بودم وقتی حرف میزد

-
- محل اقامت: No Where
- سپاسهای ارسالی: 2010 بار
- سپاسهای دریافتی: 837 بار
- تماس:
KH.I.A.2500 نوشته شده:سلام عرض میکنم خدمت همگی ؛
سلام خسته نباشید دوستان.
ببخشید جناب KH.I.A.2500.
میترسم اگر عکس چرچیل را در جنگ جهانی دوم ببینید که علامت پیروزی رو نشون میده نگید کودک درونش فعال شده.بگید داره با تمام قدرت اعلام میکنه که پیروز خواهد شد ! این جور حرف هارو که فقط و فقط باعث درگیری میشه رو بذارید کنار و با کمال احترام مسخره بازی در نیارید.

- محل اقامت: برج عاج
- سپاسهای ارسالی: 228 بار
- سپاسهای دریافتی: 363 بار
باور کنید من چند بار متن رو خوندم ولی متوجه نشدم منظور چیست!
ایا حرکت رندانه v نشان دادن به دوربین العربیه بود؟! خوب اگر برنامه نود رو نگاه کنید موقع مصاحبه دوربین با هواداران تراکتور سازی هم زیاد این حرکت رو میبینید
ایا حرکت رندانه v نشان دادن به دوربین العربیه بود؟! خوب اگر برنامه نود رو نگاه کنید موقع مصاحبه دوربین با هواداران تراکتور سازی هم زیاد این حرکت رو میبینید

ابلها مردا! من عدوی تو نیستم من انکار توام

-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار
...محمود احمدي نژاد نيك مي داند كه اگر جنگي شود ، احتمالا تمامي اين افراد به غير از مرسي با دشمن همكاري خواهند كرد ...
كجا معلوم؟
اون هم يكي مثل ياسر عرفات!

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 163 بار
با اجازتون این ماهستیم که فن عربستانی خوردیم.وقتی رئیس جمهور کشورمون در اجلاسی شرکت میکنه که موضوعش سوریه مظلوم هست انهم برای سرنگونی اسد که کمک ما در مقاومت است تازه این سفر درشرایطی صورت میگیره که عربستان 25 ایرانی را ذبح میکنند.انهم عربستانی که در جبهه کفر قرارداره ودشمن باطنی ودوست ظاهری ماست
درضمن وقتی بحث شیعه سنی وایرانی عربی باشه هیچ عربی(کفار ومشرکین)بامانخواهند بود حتی مرسی.حتی یک ذره شک نکنید
به نظر من این سفر ان اقا به خاطر اینه که فردا عربستانیها در اجلاس عدم تعهد حظور داشته باشند تا در پایان باعث پیروزی احمدی نژاد در عرصه داخلی وخارجی بشه ودلیلی برای بدست اوردن وجه بیشتر
یعنی اون اقا حاظره منافع ملی واسلامی وفوق استراتژیک ما را فدای اهداف احمقانه خودش بکنه.درآخر هم بگه دیدید من همه کار انجام دادم
حضرت علی ع میفرماید 4مساله باعث فروپاشی یک حکومت خواهد شد1 2 3 و4تقدم الاراذل و تاخرالفواضل .یعنی بکار گرفتن افرادنادان وبی سواد وبی عقل وبیش از حدعقل شجاع به جای افراد باسواد دانا وبه حد عقل شجاع.چون در حدیث دیگر امام صادق یا امام باقر (حافظه ام یاری نمیکنه)میفرماید شجاعت که ازحد بگذرد حماقت است واحتیاط که از حد گذشت ترس است
حالا با این شرایط احدی نزاد وجمهوری اسلامی فن خورده یا انها؟
درضمن وقتی بحث شیعه سنی وایرانی عربی باشه هیچ عربی(کفار ومشرکین)بامانخواهند بود حتی مرسی.حتی یک ذره شک نکنید
به نظر من این سفر ان اقا به خاطر اینه که فردا عربستانیها در اجلاس عدم تعهد حظور داشته باشند تا در پایان باعث پیروزی احمدی نژاد در عرصه داخلی وخارجی بشه ودلیلی برای بدست اوردن وجه بیشتر
یعنی اون اقا حاظره منافع ملی واسلامی وفوق استراتژیک ما را فدای اهداف احمقانه خودش بکنه.درآخر هم بگه دیدید من همه کار انجام دادم
حضرت علی ع میفرماید 4مساله باعث فروپاشی یک حکومت خواهد شد1 2 3 و4تقدم الاراذل و تاخرالفواضل .یعنی بکار گرفتن افرادنادان وبی سواد وبی عقل وبیش از حدعقل شجاع به جای افراد باسواد دانا وبه حد عقل شجاع.چون در حدیث دیگر امام صادق یا امام باقر (حافظه ام یاری نمیکنه)میفرماید شجاعت که ازحد بگذرد حماقت است واحتیاط که از حد گذشت ترس است

- سپاسهای ارسالی: 1589 بار
- سپاسهای دریافتی: 1992 بار
عکس ها دیده نمیشه
کاش سنترال یک سیستم آپلود داشت
کاش سنترال یک سیستم آپلود داشت

توبه برلب سبحه برکف دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می اید ز استغفار ما

-
- سپاسهای ارسالی: 822 بار
- سپاسهای دریافتی: 1585 بار
josniper64 نوشته شده:با اجازتون این ماهستیم که فن عربستانی خوردیم.وقتی رئیس جمهور کشورمون در اجلاسی شرکت میکنه که موضوعش سوریه مظلوم هست انهم برای سرنگونی اسد که کمک ما در مقاومت است تازه این سفر درشرایطی صورت میگیره که عربستان 25 ایرانی را ذبح میکنند.انهم عربستانی که در جبهه کفر قرارداره ودشمن باطنی ودوست ظاهری ماست
ولی نظر من 100٪ مخالف نظر شماست
اگر اشتباه نکنم این اولین اجلاس کشورهای اسلامی بود که سوریه دعوت نشده بود تا فشارهای سیاسی بیش از قبل شامل حال محور مقاومت بشه
در حقیقت احمدی نژاد نماینده دو کشور در این اجلاس بود ; هم ایران و هم سوریه
البته اخبار خاصی از این نشست درز نکرد ولی شاید احمدی نژاد توانسته باشه تصمیمات احتمالی بر ضد سوریه رو "وتو" کنه یا حد اقل از بار تبلیغاتی این همایش بر علیه سوریه کم کنه
همچنین عدم حضور رئیس جمهور در این اجلاس میتونست بدترین تصمیم انفعالی ایران در قبال این همایش بین المللی باشه و نشان از گوشه گیری ایران باشه بخصوص حالا که در آستانه میزبانی کشورهای عدم تعهد هستیم و دیپلماسی کشور نیاز به جنبش بیشتری داره...
عربستان هم اگر در اجلاس NAM در تهران شرکت نکنه به وجهه سیاسی خودش لطمه میخوره ، هر چند بعید میدونم این سعودیها تصمیم بچه گانهای بگیرن
حالا این ماییم که فن فرنگی خوردیم یا سعودیها؟!
موفق باشید

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن
چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 163 بار
ولی نظر من 100٪ مخالف نظر شماست
اگر اشتباه نکنم این اولین اجلاس کشورهای اسلامی بود که سوریه دعوت نشده بود تا فشارهای سیاسی بیش از قبل شامل حال محور مقاومت بشه
البته اخبار خاصی از این نشست درز نکرد ولی شاید احمدی نژاد توانسته باشه تصمیمات احتمالی بر ضد سوریه رو "وتو" کنه یا حد اقل از بار تبلیغاتی این همایش بر علیه سوریه کم کنه
همچنین عدم حضور رئیس جمهور در این اجلاس میتونست بدترین تصمیم انفعالی ایران در قبال این همایش بین المللی باشه و نشان از گوشه گیری ایران باشه بخصوص حالا که در آستانه میزبانی کشورهای عدم تعهد هستیم و دیپلماسی کشور نیاز به جنبش بیشتری داره...
عربستان هم اگر در اجلاس NAM در تهران شرکت نکنه به وجهه سیاسی خودش لطمه میخوره ، هر چند بعید میدونم این سعودیها تصمیم بچه گانهای بگیرن
موفق باشید[/quote]
شما احتمالا زیاد کیهان میخونید

از کی تا حالا یک دکتر نماینده دوکشور شده.کسی که در مدیریت دانه مرغ ارز طلا و....مونده چطور میتونه نماینده کشور دیگری هم باشه .ان اقا که دم از مشارکت در مدیریت بین المل داره
اما در کشور خودش اسارر داره تمام مدیریتها را خود به دست بگیره از جمله داستان مصلحی ووزارت اطلاعات. تازه خیلیها دکتر را نماینده خودمون هم نمیدونند
"وتو"؟؟؟؟؟؟؟

اونها حرف تنها کسی را که قبول میکنند اقای هاشمی هست نه دکتر ماموت
متاسفانه این روزها در داخل حتی رهبری هم به حرف هاشمی گوش نمیده
اما عواقب حضور در اجلاس خیلی بیشتر از حضور نداشتنه.چون حضور ما نشان دهنده پذیرش استبداد در سوریه از طرف ایرانه.تازه از موضوع سوریه صرفنظرکنیم مسائل بین ما وسعودی هم اجازه این حظور را نمیداد.در مساله اعدام ان 25 ایرانی اقای دگتر انگار نه انگار که 25 هموطنش را بیگناه یا با گناه اعدام کردند.در دوران بعد از انتخابات 88 وقتی خبرنگار فرانسوی را دستگیر کردیم رئیس فرانسه اسد را برای ازادی ان خبرنگار فرستاد.ولی ما رئیس جمهورمون به اندازه یک انسان هم برای هموطنانش ارزش قائل نبود وگرنه باید همانجا اعتراز شدیدالحن خود را ابراز میکرد ولی دیدیم ان خوش وبش با شاه مشرکین را که خویی خون بیگناه هموطنی ریخته نشده
درمورد گوشه گیری باید گفت که مگر همه انها زمان جنگ علیه مانبودند؟ایا ما منزوی شدیم ؟به قولی کفابالله
درضمن سعودیها شرکت میکنند چون موضوع نم با اجلاس سران اسلامی فرق میکنه
موضوع نم در مورد کشورها اسلامی وغیر اسلامی هست ولی اجلاس سران اسلامی درمورد سوریه بود
خلاصه به قول بعضی از کارشناسان سیاسی (خدا به داد رئیس جمهور اینده برسه با این همه گند بالا امده
من یک اصولگرا هستم ولی اینرا از من بشنوید که اگر یکی از ده ها خیانتی که دگتر محمود احمدی نزاد انجام داد را یکی از منتسبین اصلاحات ناخواسته ونادانسته انجام میداد افرادی چون شما کفن پوش میشدید وباید حمام خون راه می انداختین.
مقاومتی را که دگتر محمود احمدی نزاد در موضوع مصلحی در برابر رهبری از خود نشان داد اگر خاتمی نشان میداد افرادی چون شما حاظر میشدید خون خاتمی را بریزید
موفق باشید[/quote]
شما احتمالا زیاد کیهان میخونید

از کی تا حالا یک دکتر نماینده دوکشور شده.کسی که در مدیریت دانه مرغ ارز طلا و....مونده چطور میتونه نماینده کشور دیگری هم باشه .ان اقا که دم از مشارکت در مدیریت بین المل داره
اما در کشور خودش اسارر داره تمام مدیریتها را خود به دست بگیره از جمله داستان مصلحی ووزارت اطلاعات. تازه خیلیها دکتر را نماینده خودمون هم نمیدونند
"وتو"؟؟؟؟؟؟؟

اونها حرف تنها کسی را که قبول میکنند اقای هاشمی هست نه دکتر ماموت
متاسفانه این روزها در داخل حتی رهبری هم به حرف هاشمی گوش نمیده
اما عواقب حضور در اجلاس خیلی بیشتر از حضور نداشتنه.چون حضور ما نشان دهنده پذیرش استبداد در سوریه از طرف ایرانه.تازه از موضوع سوریه صرفنظرکنیم مسائل بین ما وسعودی هم اجازه این حظور را نمیداد.در مساله اعدام ان 25 ایرانی اقای دگتر انگار نه انگار که 25 هموطنش را بیگناه یا با گناه اعدام کردند.در دوران بعد از انتخابات 88 وقتی خبرنگار فرانسوی را دستگیر کردیم رئیس فرانسه اسد را برای ازادی ان خبرنگار فرستاد.ولی ما رئیس جمهورمون به اندازه یک انسان هم برای هموطنانش ارزش قائل نبود وگرنه باید همانجا اعتراز شدیدالحن خود را ابراز میکرد ولی دیدیم ان خوش وبش با شاه مشرکین را که خویی خون بیگناه هموطنی ریخته نشده
درمورد گوشه گیری باید گفت که مگر همه انها زمان جنگ علیه مانبودند؟ایا ما منزوی شدیم ؟به قولی کفابالله
درضمن سعودیها شرکت میکنند چون موضوع نم با اجلاس سران اسلامی فرق میکنه
موضوع نم در مورد کشورها اسلامی وغیر اسلامی هست ولی اجلاس سران اسلامی درمورد سوریه بود
خلاصه به قول بعضی از کارشناسان سیاسی (خدا به داد رئیس جمهور اینده برسه با این همه گند بالا امده
من یک اصولگرا هستم ولی اینرا از من بشنوید که اگر یکی از ده ها خیانتی که دگتر محمود احمدی نزاد انجام داد را یکی از منتسبین اصلاحات ناخواسته ونادانسته انجام میداد افرادی چون شما کفن پوش میشدید وباید حمام خون راه می انداختین.
مقاومتی را که دگتر محمود احمدی نزاد در موضوع مصلحی در برابر رهبری از خود نشان داد اگر خاتمی نشان میداد افرادی چون شما حاظر میشدید خون خاتمی را بریزید