Mahdi Mahdavi,
بنده هم نگفتم مواردشون غیر منطقی است. تیزرها مفید هستند اما نه به تنهایی ...
میدانید چرا به قول دوست گرامی " الان افراد قبل از اینکه اینترنت رو یاد بگیرند راه های دور زدن چیلتر رو یاد میگیرند!" ؟
چون همه جا فقط از قسمت منفی اینترنت گفته شده است و اساسا ذهن افراد درگیر این قسمتش است. اگر چهار تا سایت جالب در شبکه های ما معرفی بشوند یا حداقل اجازه معرفی داده شود و محدودیت های تبلیغات در حوزه فناوری اطلاعات برداشته شود، آن وقت خواهید دید ملت اول از تلوزیون درباره کارهای مفید در اینترنت چیز یاد می گیرند و بعد از آن نیز در مورد خطرات آن آگاه می شوند. سپس با دانش کافی پای اینترنت خواهند نشست.
اما وقتی فقط از معایب اینترنت و ظرفیت های منفی اون گفته می شود، ما خودمان داریم به ذهن جویای جوانان زمینه انحراف می دهیم.
بزارید من هم از یک دوست (تیمساری در نیروی دریایی) نقلی کنم:
چهارشنبه سوری طرف آمده در شبکه استان تهران و در برنامه ویژه این شب گفت بچه ها این ایرانت که در آتیش بندازید هر چند صدا میدهد اما خطرناک است !
بعد رو به من کرد و گفت میلاد باورت میشه من تو این 60 سال زندگیم اینو نمی دونستم و اون شب از این برنامه فهمیدم اینم یه راه تولید صداست! عجب برنامه مفیدی ...
حکایت این تیزر ها هم مهدی جان اینطوریاست .. بزارید ساده تر بگم. اگر یک نفر که راننده نیست بخواهد فرمان ماشینی که از کنترل خارج شده است را کنترل کند خیلی خطرناک تر از همان حالت رها بودنش است
کنترل اینترنت این روزها در دست کسانی است که معتقدند 80% بار ترافیک اینترنت کشور مربوط به سایت های مستهجن، 10% مربوط به سای های سیاسی و چیزی کمتر از 5% اون مربوط به فعالیت های علمی است. آمار گوگل و الکسا و ... را هم ارائه می کنیم اصلا سر در نمیارن از آمار این دست که بفهمند آقا مثلا واژه فلان رتبه 2 رقمی در فهرست جستار های فارسی گوگل دارد و حتی جزو 10 موضوع برتر جستجو شده هم نیست!
خوب حالا اینها آمده اند کنترل کنند اینترنت را ... من و شما این میان تکاوریم ... فکر باقی سرنشینان این خودرو باش داداش . یک جور شده که ملت به اینترنت مثل مشروب خوری نگاه می کنند! پای اینترنت بودن را = ارتکاب گناه دانسته تا آنجا که کم و بیش هر چند نگذاشتند چندان صداش در بیاد به طور علنی برخی افراد اعلام کردند استفاده از اینترنت حرام است. این بنده خدا ها گناه نداشته اند، چون هر چه از اینترنت شنیده اند از زبان کسانی بوده که آنطور از اینترنت تحلیل داشتند. یاد حسنی اون امام جمعه افتادم که می گفت شما میدانید همین کلید های صفحه کلید کامپیوتر که فشار میدهید چقدر برق مصرف میکنه و ما چند روستای بی برق داریم !
باید باور داشت اینترنت و فناوری اطلاعات یک تکنولوژی معمولی نیست، عصر ما عصر فناوری اطلاعات است! اگر مردم خود را ازش بترسانیم و عقب نگه داریم دیگر مثلا در فلان حوزه از دیگر کشورها عقب نخواهیم ماند بلکه یک صده از جهان عقب تر خواهیم افتاد . . .