بزرگترین مستند درباره جنگ جهانی سوم که با حمله رژیم صهیونیستی به ایران آغاز و با نابودی رژیم صهیونیستی و پایگاههای آمریکا در منطقه پایان مییابد روز یکشنبه از شبکه تلویزیونی "المیادین" لبنان پخش میشود.
"علی شهاب" یکی از سناریستهای این مستند جنجالی که خبر ساخت آن بازتاب گستردهای در محافل آمریکایی و صهیونیستی داشته است در گفتوگو با خبرنگار گروه بین الملل مشرق با اعلام این خبر، تصریح کرد: این مستند که "حافة الهاویة" (پرتگاه دوزخ) نام دارد و توسط "حسین سماحه" کارگردانی شده است، حمله احتمالی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران و واکنشهای جمهوری اسلامی ایران به این حمله احتمالی را در سطح منطقه به تصویر کشیده است.
وی با بیان اینکه طرح اولیه، سناریونویسی و کارگردانی این مستند در شرکت نانومدیا (NanoMedia) انجام شده است، افزود: بخش نخست این مستند که 55 دقیقه است شامل سکانسهای سهبعدی، نقشههایی از اهداف زیربنایی و تأسیسات مهم در ایران، سرزمینهای اشغالی و کل منطقه است.
این تحلیلگر برجسته علوم نظامی لبنان که چند سال پیش از سوی رژیم صهیونیستی تهدید به ترور شده است، تصریح کرد: بخش اول این مستند که "حنجره عمیق" نام دارد شامل مصاحبههایی با تحلیلگران برجسته نظامی و امنیتی آمریکا، رژیم صهیونیستی، ایران، روسیه، لبنان، سوریه و مصر است، گفت: این مستند به امید خدا رأس ساعت ساعت 23:30 روز یکشنبه از شبکه تلویزیونی المیادین پخش میشود.
تکرار این مستند جنجالی نیز روز دوشنبه آینده ساعت 10 صبح و باز دیگر ساعت 16 همان روز و همچنین روزهای سهشنبه ساعت 12:30 ظهر و چهارشنبه ساعت 2 صبح به وقت تهران از شبکه المیادین پخش میشود.
"غسان بنجدو" مدیر شبکه المیادین، چندی پیش با نمایش بخشهایی از این مستند، آن را بزرگترین و حرفهای ترین مستند در نوع خود اعلام کرد و گفت: من با این مستند در مقابل دیگر شبکههای تلویزیونی تحدی میکنم و آنان را به رقابت فرامیخوانم و ادعا میکنم که تا کنون کاری به این قدرت و قوت در این عرصه ساخته نشده است و پخش آن، بسیاری را شوکه خواهد کرد.
"حسن عبدالساتر" نیز دیگر سناریست این مستند است که از تحلیلگران برجسته لبنانی در حوزه استراتژی و رسانه است.
بخشهایی از این مستند را میتوانید در زیر مشاهده کنید:
[External Link Removed for Guests]
منبع : مشرق
واکنش ایران به حمله رژیم اسرائیل چه خواهد بود؟ + فیلم
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
واکنش ایران به حمله رژیم اسرائیل چه خواهد بود؟ + فیلم
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در

- سپاسهای ارسالی: 1360 بار
- سپاسهای دریافتی: 1358 بار
Re: واکنش ایران به حمله رژیم اسرائیل چه خواهد بود؟ + فیلم
با سلام
چه مستندی کلا" توهمه جنگ اسراییل به ایران تبدیل میشه به جنگ جهانی سوم
اصلا" اسراییل هیچ وقت به تنهایی ایران حمله نمیکنه.
بعئشم تازه که حمله کنه چه ربطی داره به جنگ جهانی سوم یعنی روسیه و چین با غرب بخاطر ایران وارد جنگ میشن
end توهمه
چه مستندی کلا" توهمه جنگ اسراییل به ایران تبدیل میشه به جنگ جهانی سوم
اصلا" اسراییل هیچ وقت به تنهایی ایران حمله نمیکنه.
بعئشم تازه که حمله کنه چه ربطی داره به جنگ جهانی سوم یعنی روسیه و چین با غرب بخاطر ایران وارد جنگ میشن
end توهمه
چه خوب خوند حرف دلمو
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

-
- سپاسهای ارسالی: 445 بار
- سپاسهای دریافتی: 39 بار
Re: واکنش ایران به حمله رژیم اسرائیل چه خواهد بود؟ + فیلم
با سلام
لینک مستند بصورت کامل
فقط عربی هستش دیگه
لینک مستند بصورت کامل
فقط عربی هستش دیگه
>هر دم چو تاک بار درختي نمي کنيم // چون سرو بسته ايم به دل بار خويش را