آخر سر هم جوابشو پست کنید به تایپیک.
[External Link Removed for Guests]
1.هنگام ورود به سایت زبان انگلیسی رو انتخاب کنید
2.سپس گزینه استارت
3.و باز گزینه استارت
4.شما 40 دقیقه وقت برای 39 سوال دارید
5.در محیطی آرام باشید
6.دوستان با حوصله تست انجام بدهید
7.حواستان جمع باشد
8.سوالات از آسان تا سخت مرتب شده اند.
9.این وقت تستی برای خودتان میباشد.
10.تحت تاثیر جوابش قرار نگیرید این فقط برای تست هوش فضایی فرد و زیاد هم معتبر نیست
11.در ظمن هر فردی هوشی دارد از هوش اعداد و تصویر و موسیقی و ...گرفته تا هوش عملی پس این تست ملاک هوش شما نیست
12.همه ما نابغه هستیم.
در ظمن هوش من 133 بود
بدون شوخی
از اینجا به بعدش طنز دیگه
کسی جدی نگیره
هوش زیر 70 :اگر هوش شما زیر 70 بود حتما اول یه سر برو نوار مغزتو بگیر سر راه هم یه سر برو امام زاده تا شفا نگرفتی هم برنگرد. (میدونم هنوز چیزی نفهمیدی به ننت یا بابات این خط نشون بده بقیه کار حله
) اگر تو ایران نیستی و خارج کشوری(که کدام گاگولی تو رو راه داده) سریعتر برای حفظ جانت پیش خانواده بگرد تا تو رو امام زاده ببرند.
هوش بین 70 تا 90: اگر هوشت اینه لازم نیست بری نوار مغز بگیری فقط هر چه سریعتر برای ادامه تحصیل به هاوایی فرار کن بعدش هم برو ...مالی سفیر ایران برای بازگشت به ایران
هوش بین90 تا 110: به تو میگن آدم معمولی نه به بالا بالایی ها کار داری نه به پایینی های بهترین کار هم اینه که با کسی کاری نداشته باشی.
هوش بین110 تا 130: نه بابا دانشگاهی روووووو از کی حرفهای قلمبه سلمبه یاد گرفتی. اگر این هوشتان است زیاد مغرور نشین باهوشی ولی فکر نکن که آخر کاری و باید فرار مغز رو راه بندازی
130 به بالا: نهههههههههههههههههههههه 8)
اگر این هوش شماست و هنوز تو ایران باقی موندین هر چه سریع تر به ننه باباتون نشون بدین که مقدمات فرار مغزها رو برایت فراهم کند. میتوانید هم عضو منسا هم بشید ولی اگر از من می شنوی بیا بر دل خودم که مثل خودمی. با هم می تونیم دنیا رو فتح یا نابود کنیم

دروغ نمي گم
مي خوام ببينم هوش اين ها چقدره
برات توي حکومت آينده ام جايي پيدا ميکنم
و ترک تحصيل ميکنند. من این سوسول غربی ها رو شناختم
آخه از صبح تا شب تو گوششون گوشی ipod یا موبایل است.