ارتقا درجه کاربران
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 3957 بار
- سپاسهای دریافتی: 4418 بار
SAMAN نوشته شده:ارتقا درجه SadafG , رو به درجه مدیریت در سایت تبریک میگم![]()
زمان ویرایش تموم شده بود
از جنابعالی به خاطر لطفتون و از جناب Mahdi1944 عزیز که من رو لایق دونستن ،متشکرم و براتون آرزوی موفقیت می کنم
از تمامی عزیزانی هم که در این انجمن فعالیت دارن و زحمت می کشن به این وسیله تشکر می کنم

زندگی دیدن یک باغچه از شیشه مسدود هواپیماست
خبر رفتن موشک به فضا
لمس تنهایی ماه
فکر بوییدن گل در کره ای دیگر
[External Link Removed for Guests]
خبر رفتن موشک به فضا
لمس تنهایی ماه
فکر بوییدن گل در کره ای دیگر
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار

- سپاسهای ارسالی: 275 بار
- سپاسهای دریافتی: 1290 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 587 بار
- سپاسهای دریافتی: 777 بار
شايسته است دريافت نشان و درجه Captain II
را خدمت کاربر فعال و خوش ذوق انجمن سرکار خانم MINA _N که در بخش انجمن عكس و نقاشي و ساير بخشها با انتخاب ارسال تصاوير بديع و زيبا و پر مفهوم طرحي نوين در ارايه موضوعات تصويري درانداخته اند تبريک بگويم.
اميد دارم پله هاي ترقي را در زندگي چونان در اين انجمن با سرعت و موفقيت بپيماييد.
فکر ميکنم ساير دوستان عزيز هم در اين انجمن از موضوعات تصويري زيباي ارسال شده توسط شما لذت بردند و استفاده کردند باشد که اين روند رو به رشد ادامه يابد....
سپاس
را خدمت کاربر فعال و خوش ذوق انجمن سرکار خانم MINA _N که در بخش انجمن عكس و نقاشي و ساير بخشها با انتخاب ارسال تصاوير بديع و زيبا و پر مفهوم طرحي نوين در ارايه موضوعات تصويري درانداخته اند تبريک بگويم.
اميد دارم پله هاي ترقي را در زندگي چونان در اين انجمن با سرعت و موفقيت بپيماييد.
فکر ميکنم ساير دوستان عزيز هم در اين انجمن از موضوعات تصويري زيباي ارسال شده توسط شما لذت بردند و استفاده کردند باشد که اين روند رو به رشد ادامه يابد....
سپاس
آسوده بر کنار چو پرگار می شدم
دوران چو نقطه عاقبتم در میان گرفت
دوران چو نقطه عاقبتم در میان گرفت