اين تايپيك رو باز كردم تا دوستان اگه تمايل دارند كاري رو كه به اشتباه انجام دادن و اين اشتباه شايد به نوعي زندگي يا روش زندگي رو براي اونا عوض كرده رو بيان كنن يا اشتباهي كه هنوز هم به خاطره انجام اون خودشون رو سرزنش مي كنن اميدوارم براي ديگران تجربه باشه
پيشاپيش از همه ي عزيزان سپاسگزارم

خيلي بد بود پيش خانواده هم خيلي شرمنده شدم اين حركت در سراشيبي سقوط هم چنان ادامه داشت ترم 2 هم اين جوري شد البته دور بودن از محيط مدرسه منو تنبل كرده بود به جاي درس خوندن با play station سرگرم ميشدم حتي بعضي وقت ها كه از حانواده خجالت مي كشيدم يواشكي بازي مي كردم همش امروز و فردا مي كردم كه درس مي خونم اما نخوندم كه نخوندم 3 بار كنكور دادم هر 3 بار هم خراب كردم اخرش رفتم دانشگاه ازاد البته 2 بار قبل رو ازاد شركت نكرده بودم 2 سال از همه چي جا موندم خيلي تاسف ميخورم بابت اين موضوع(البته من هر 3 سال دبيرستان شاگرد ممتاز مدرسه بودم توي المپياد فيزيك مرحله ي اول قبول هم شدم اما به دلايلي نشد ادامه بدم )اما هر چي كه بود تموم شد ولي اثرات اين چند سال خيلي روي من تاثير گذاشت هنوز هم ادامه داره ............................موفق باشيد

؛ بعد ديگه کار خراب شده بود چون هم من ضايع شده بودم و هم دختره که پيش دوستهاش يک پسر به صورت ضايع نامه بهش داده بود و ديگه من هر َکاري ميکردم فايده اي نداشت چون من ترسيده بودم و ناسنجيده عمل کرده بودم و عجله کرده بودم