ابتدا از همهي دوستاني که طي اين چهار سال با ما همراه بودند عميقا و صميمانه سپاسگزارم
ميلاد جان البته قبلا هم به نوعي به اين سوالات پاسخ گفتم، اما به هر حال ...

Mil@d نوشته شده:
حالا چند تا سوال مدل صندلی داغیاز آقا مهدی به مناسبت سالروز ولادت باسعادت سنترال!
اگر هم قبلا جواب دادی اینجا کمی مفصل تر و با حاشیه تر بگو دوستان تازه وارد هم مشتاقند!
1.به ما از اوضاع احوال ساعت 19:51 جمعه 7 بهمن بگو!(خلاصه قبول نیست!)
2. جمع و جور کردن کاربران اولیه که خیلی هاشون الان در جمع ما نیستند و البته بعضی ها هم هنوز هستند و حال و هوای آن روزهای سایت!
هميشه ابتداي هر کاري ميگم خدايا به اميد تو و راضيم به رضاي تو، تا بعد از اون سختي و مشکلات اون رو هم چون خواست خداست راحتتر تحمل کنم، حدود 6 سال پيش انجمني رو شروع کرديم که ختم به خير نشد و جدا شديم، در اون لحظه خيلي ناراحت بودم، اما حال ميبينم که اون رخداد لطف و رحمت خدا بود و باعث شد چند سال بعد به نتيجهي اون افتخار کنم و اگر اتفاق نميافتاد قطعا امروز از باقي موندن در اون وضعيت احساس سرشکستگي و حقارت داشتم ...
اما در اون لحظه حقيقتا ناراحت بود و البته بسيار مصمم و اميدوار به آينده، دوستان زيادي هم در جريان رخدادي که در بالا نوشتم حق رو به من دادند و همراه شدند و حقيقتا همراهان کم نظير و خوبي هم بودند، برخي هنوز هم هستند و برخي به دلايل مختلف حضور ندارند که از همگي اين سروران حاضر يا غايب صميمانه سپاسگزارم![]()
اون زمان دوستان زيادي پيام ميدادند که سايت کي راه ميافته، اونهايي که خبر نداشتند هم بعضا پيشنهاد ميدادند که سايتي رو راه بندازم، برخي هم پيشنهاد کمک مالي ميدادند و ....
اتاق هم سرد بود، چون اتاق خودم بخاري نداشت، اما گرماي محبت اين دوستان سرماي زمستان رو بيمعني و بياثر کرده بود، من هم در سريعترين زمان ممکن سيستم سايت رو در شکل حداقلي اون اماده کردم تا امکان فعاليت داشته باشه، ظاهرش در يکي دو روز اول نه تعريفي بود و نه قابل تحمل، اما دوستان زيادي از بدو شروع به کار سايت شروع به فعاليت و رونق بخشيدن به اون کردند، بدون توجه به ظاهر نامناسب و نيمهکارهي اون.
به هر حال سعي کردم سيستم در کمترين زمان ممکن تکميل و نيازمندهاي داراي اولويت بالا رو در سيستم ايجاد کنم تا به نوعي از اون همه لطف دوستان سپاسگزاري کرده باشم، خيلي از دوستان زحمت کشيدند به هر شکل ممکن سايت رو به ديگران معرفي ميکردند، از طريق ياهو، ارسال ايميل و بعضا ارسال SMS و ...
به مرور که سيستم تکميلتر و سطح فعاليتها بيشتر ميشد، رغبت افراد به عضويت و فعاليت هم بيشتر ميشد، سيستم که کامل شد، با تلاش همهي دوستان، سايت به سرعت در موتورهاي جستجو شناسايي شد و اين روند ادامه داشت تا به اينجايي رسيد که الان هستيم، من فکر ميکنم دليل اصلي رشد CC کار و فعاليت عاشقانه و شايد نوعي تعصب بود که دوستان نسبت به سايت خودشون داشتند که فقط ميتونم بگم ممنونم
البته قطعا مانند تمام قوانين حاکم بر اين جهان هيچ پديده يا رخدادي بدون مانع و مشکل نيست و همه چيز سراسر خوبي و کاميابي نبود، برخي هم بودند که اونچه لايق خودشون بود رو نثار ما و کاربران انجمن ميکردند، به اشکال مختلف تهمت ميزدند، کاربراني که در اين انجمن نو پا فعاليت ميکردند رو تمسخر ميکردند و يا از سايتهاي خودشون اخراج ميکردند، متاسفانه در اون زمان ادبيات و سطح فکري حاکم بر برخي انجمنها مناسب نبود و هر فردي که در سايت ديگري فعاليت ميکرد رو تحت فشار قرار ميدادند که البته نتيجهي اين رفتار خودشون رو هم خيلي زود ديدند و الان مدتهاست که محو و نابود شدهاند، عدهاي هم به خود من ميگفتند ادم به خوش خيالي تو نديدم، يعني جدي جدي فکر کردي انجمنت سرپا ميمونه!؟ فکر ميکني ميتوني ادامه بدي؟!! يا نکنه فکر ميکني موفق هم ميشي؟ مگه با وجود اين همه انجمن بزرگ کسي عقلش کم شده بياد توي اين دخمه فعاليت کنه و مواردي امثال اين که ديگه جاي اون اينجا نيست، برخي از دوستاني که در اينترنت ميشناختم هم در موفقيت انجمن ابراز ترديد ميکردند و به همين دليل در ابتداي کار دعوت ما رو قبول نکردند، بعضي از اين دوستان کمي که انجمن جلو رفت تغيير عقيده دادند و اومدند و در پيشرفت انجمن سهيم شدند، به هر حال هر چه بود گذشت و انجمن کار خودش رو ادامه داد و روز به روز بالندهتر شد، در ابتدا اکثر دوستان حاضر همديگه رو ميشناختيم و از قبل دوست بوديم، اما کم کم تعداد کاربران بيشتر شد و ديگه کمي سايت حالت جديتر و رسميتر به خود گرفت که البته طبيعي بود، افراد تازه وارد تا به محيط عادت ميکردند کمي زمان لازم بود، اما خيلي زود صميميت دوستان در اونها هم اثر ميکرد و صميمي ميشدند، اين روال با پستي و بلنديهاي اون طي شد تا به اينجا رسيديم که امروز به عضويت در اون افتخار ميکنم![]()
3.روزی که فیل شدیم در لحظات اول حالت ناامیدی و شوک بهت دست داد یا خونسرد بودی؟
هيچ وقت احساس نااميدي نکردم، در اون لحظه صرفا متعجب بودم و دنبال علت ميگشتم، شايد هم کمي چشمام خيس شده بود
4.یک تصویر گویا از این 4 سال که گذشت و همین الان و نگاهت به آینده!
در بالا در مورد گذشته و حال نوشتم، به آينده هم بسيار اميدوارتر از 4 سال پيش هستم و انشاالله که خداوند هم مانند گذشته، در آينده هم لطف خودش رو شامل حال ما خواهد کرد![]()
5.شاد زی مهر افزون!
ممنون از شما، انشاالله در پناه خالق يکتا، شادي، گرما بخش دلهاي تک تک دوستان عزيزم هست و همواره خواهد بود![]()
![]()

از آقا مهدی به مناسبت سالروز ولادت باسعادت سنترال!

، داشتن دوست هاي خوبي كه شايد تو يه فضاي مجازي ديگه يا حتي توي دنياي واقعي، هيچ وقت نمي تونستم با هاشون آشنا بشم! كساني كه بدون هيچ دين و منتي به ديگران كمك مي كنن! و آيين عشق ورزيدنه بي چون و چرا را ترويج مي كنن !، از خيلي از اين عزيزان از جمله خود شما برادر بزرگوار( مديريت محترم)، خيلي چيزها رو ياد گرفتم . فهميدم كه هنوز خوبي به معناي واقعيش وجود داره و هنوزم انسانهاي خوب هستن و اينكه ما اونها نمي بينيم به اين معني نيست كه وجود ندارن !