خرید و فروش وام

در اين بخش مي‌توانيد اجناس و كالا هاي خود را با ذكر مشخصات كامل به معرض ديد بگذاريد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

خرید و فروش وام

پست توسط nozheh »

با عرض سلام خدمت دوستان

اطلاعاتی پیرامون خرید وام میخواستم... توعش مهم نیست... من دانشجو هستم و میخوام یه پول کلی به دستم بیاد... میتونم قسط بدم...

خرید و فروش وام چه شرایطی میخواد؟ به عنوان مثال من میتونم وام 18 میلیون مسکن بخرم اما اون رو در حساب سپرده سرمایه گذاری کنم

یا اینکه باید برای خرید مسکن خرج کنم؟؟؟؟ کسی اطلاعی داره؟؟؟؟؟؟؟؟

تشکر فراوان

سپهر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

Re: خرید و فروش وام

پست توسط SHAHRAM »

, البته من اطلاعات جامعی پیرامون مسائل بانکی ندارم اما:
تا اونجا که بنده خبر دارم بانک ها دیگر مثل گذشته براحتی وام نمیدهند.باید دقیقا در راستای جنس وام باشه:
مثلا:وام خودرو رو قبلا اگر شما یک پیش فاکتور خرید خودرو داشتید میتونستید بگیرید(با پرداخت مبلغی به عنوان شیرینی به یکی از نمایندگی ها خودرو میتونستید راحت بدون خردید خودرو پیش فاکتور بگیرید!) اما الان دیگر به این صورت قابل قبول نیست،شما باید جتما فاکتور اصلی فروش یا پیش فروش ماشین رو داشته باشید که جز با خرید خودرو امکان پذیر نیست.

یا وام مسکن:که باید سند که برای اینکار قرار میدید دارای ویژگی هایی بسیار باشه(نو ساز بودن و...)
اما همچون گذشته مطمئنا خلا قانونی باید راه فراری برای موضوعات بالا ایجاد کنه که دوستان متخصص در این زمینه میتونن نظر بدند :razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
New Member
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

پست توسط nozheh »

مچکرم شهرام

اما هدف من وام گرفتن نیست. بلکه خرید وام هست... مثلا شما وام 18 میلیونی مسکن میگیرید و من اون رو با مبلغی از شما میخرم... حالا دقیق نمیدونم به چه مبلغی به فروش میرسه... اما میخواستم ببینم آیا من باید شرایطی داشته باشم تا وام شما رو بخرم یا نه؟؟؟؟

Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

, دوست عزیز باید دید نوع وام چیست؟..ایا قابل واگذاری است؟...در مورد وام مسکن قابل واگذاری هست
نکات دیگری هم در خرید فروش هست :مثل محدودیت های تعداد دفعات واگذاری و...
به طور کلی مشکلی در واگذاری وام مسکن نیست و شما در صورت داشتن سند با ویژگی که بانک از شما میخواهد میتنونید وام رو بگیرید(البته وام مسکن خودش چند نوع هست...)
:razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
ارسال پست

بازگشت به “خريد و فروش”