با تشکر از دوست عزیز آقا محمد حسین... خیلی ممنون از لطفتون نسبت به بنده, امیدوارم که بتونم خیلی بهتر از قبل به کارم توی سنترال ادامه بدم و چیزای بیشتری یاد بگیرم...! شب خوش
ای آنکه دیده دوخته ای بر خلیج فارس این لقمه با شکمبه ی توسازگار نیست زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست
درود بر اهالی سنترال خب!طبق راپورتی که رسیده جنابان گرامی،javadfakoori،ghzizoo،hamed_713 وvictory67 عزیز ارتقای درجه ی کاربری یافته اند. برای همه ی این بزرگواران آرزوی سرافرازی و سربلندی دارم. با تشکر کوچکترین عضو سنترال نادر 70
[COLOR=#366092]پشتیبان [COLOR=#c00000]ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد. امام روح الله (ره)
با سلام sokuteasemuni عزیز با تشکر از شما دوست گرامی.راستش من در این انجمن هر چیزی از الکترونیک آموختم مدیون دوست عزیزم سامان هستم و جا دارد از ایشون تشکر کنم . امیدوارم بتوانم در بخش الکترونیک صوتی و بخش شیمی تا جایی که امکان دارد بتوانم در خدمت دوستانم باشم
ای خدای مهربان .... تو چه گسترده و بی صدا می بخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح می گوئیم
درود بر دوستان جناب mohammad1365 من هم به نوبه ی خودم ارتقای درجه ی کاربریتان را به شما تبریک می گویم. امیدوارم در سایه ی الطاف حسینی پیروز و سربلند و سلامت باشید.
[COLOR=#366092]پشتیبان [COLOR=#c00000]ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد. امام روح الله (ره)
دوست عزیز و کاربر ارجمند, جناب shapoor گرامی, ارتقاء درجه و کسب اولین درجه ویژه Major II را خدمت شما تبریک و تهنیت عرض مینماییم و امیدواریم همواره و در همه امور موفق و پیروز باشید.
زحمات و ارسال های مفید شما کاربر گرامی, در کنار وظیفه و کار خظیر جنابعالی در زمینه پاکسازیزمین های آلوده به مین, همگی نشان از فروتنی و تواضع شما دارند.
موفق باشید
When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return