دوستان سلام
آیا در بین شما دکتر روانپزشکی هست تا من با او صحبت کنم. مشکلاتی دارم که احساس می کنم بدون کمک یک فرد توانمند قادر به برطرف کردن آنها نیستم. شاید هم مشکل نیستند و تنها زاده توهم و خیال من هستند. منتظر تماس شما دوست عزیز هستم.
به یک مشاوره کامل نیاز دارم
مدیران انجمن: Dr.Akhavan, mahshid-banoo, شوراي نظارت

- محل اقامت: رشت
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 175 بار
- تماس:
Re: به یک مشاوره کامل نیاز دارم
دوست عزیزم
من روانپزشک نیستم و پزشک عمومی هستم. اما کار روانپزشکی زیاد انجام دادم، خوشحال میشم بهتون کمک کنم. دست کم میتونم برای شروع راهنماییتون کنم که اصلا مشکلی دارین یا نه و در مراحل بعد چه کار کنید. اگه مایل هستین برام پیام خصوصی بذارین تا در حد توان و بضاعت علمی و تجربیم کمکتون کنم. منتظرم...
من روانپزشک نیستم و پزشک عمومی هستم. اما کار روانپزشکی زیاد انجام دادم، خوشحال میشم بهتون کمک کنم. دست کم میتونم برای شروع راهنماییتون کنم که اصلا مشکلی دارین یا نه و در مراحل بعد چه کار کنید. اگه مایل هستین برام پیام خصوصی بذارین تا در حد توان و بضاعت علمی و تجربیم کمکتون کنم. منتظرم...

[FONT=Times New Roman]
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
بله دوست عزیز روی اسم دکتر در راست پایین همون پست کلیک کن و گزینه PM رو بزن
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:
,
تمام مشاوره ها باید در مکان خصوصی برای حفظ حریم افراد و در پیام خصوصی انجام گیرد.
بهتر است تایپیک دیگر ادامه پیدا نکنه
تمام مشاوره ها باید در مکان خصوصی برای حفظ حریم افراد و در پیام خصوصی انجام گیرد.
بهتر است تایپیک دیگر ادامه پیدا نکنه
dr_mehdi57 نوشته شده:دوست عزیزم
salam aghaye doctor bebakhshid k farsi type nemokonam. dar yeki az postha neveshte boodin k dar morede ravanshenasi tajrobe darid va mitoonid komak konid. say kardam az tarighe in site baraye shoma message befrestam vali moteasefane movafagh nashodam. mamnoon misham age be emaile man message bezanid, shayad betoonid be man komak konid . nilloofar88@yahoo.com
ba arze tashakor

- محل اقامت: Victoria, Australia
- سپاسهای ارسالی: 6778 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
mosafer88
سلام دوست گرامی
ورود و عضویت شما را در سنترال کلابز خوشامد می گویم
من با آدرسmailto: ? subject= & body= به ایمیل آدرسی که فرمودین میل زدم ، البته ارسال پیام خصوصی در همین سایت(centralclubs) بسیار راحت تر از فرستادن ایمیل است.
مواردی که لازم بود را در میل خدمت شما عرض کردم و امیدوارم که بتوانم در این زمینه کاری ،هر چند کوچک انجام دهم.
موفق باشید
سلام دوست گرامی

ورود و عضویت شما را در سنترال کلابز خوشامد می گویم

من با آدرس
مواردی که لازم بود را در میل خدمت شما عرض کردم و امیدوارم که بتوانم در این زمینه کاری ،هر چند کوچک انجام دهم.
موفق باشید

هرچه مردم نا آگاه تر بمانند زمان درک این نکته که ثروت خودشان به خودشان هدیه شده طولانی تر خواهد بود