یک راه بسیار جالب برای تشخیص گوشی های اصلی و فرعی سونی اریکسون از همدی

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي سوني بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: Thunderclap, SHAHRAM, شوراي نظارت

اخراج شده
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط mhrb »

آقا مهدي من منظور شما رو متوجه نشدم . :-o :o
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

من که تا حالا نديدم مغازه اي همچين کاري رو بکنه :-x 8)
Old Moderator
Old Moderator

پست توسط mehran44 »

لازم شد که توضيحي در مورد ساخت گوشي هاي سوني اريکسون به کليه دوستان بدهم

1- اول اينکه گوشي هاي سوني اريکسون اصلي و فرعي ندارد و همه آنها تحت ليسانس سوني اريکسون بوده و تمام گوشي هاي سوني اريکسون موجود در بازار در مرکز اطلاعات سوني اريکسون ثبت شده اند . حالا اگر کسي توانسته خودش گوشي سوني اريکسون توي خونه بسازه اين ديگه بحث ديگري است

2- سياست سوني اريکسون بدين صورت است که گوشي هايي را که براي ساخت سري اول که مثلا چيزي حدود 1 ميليون گوشي است ابتدا در يکي از کشور هاي اروپايي اقدام به ساخت ميکند . آنهم براي اين مورد که احيانا در اثر کيفيت کمتر
از بدنام شدن گوشي جلوگيري کند . در مرحله دوم با ساخت سري بعدي حدود 2 ميليون از همان گوشي در يکي از کشورهاي معتبر آسيايي مثلا کره يا تايوان تغييري در قيمت بوجود مي آورد که نسبت به قدرت خريد آسيا موازنه داشته باشد و در مرحله آخر ساخت آن را به چين واگذار ميکند و تا زماني که بازار جهاني تقاضا داشته باشد کارخانه چيني اجازه ساخت خواهد داشت
در بعضي موارد گوش هاي سري 2 و 3 از گوشي هاي سري اول هم بهتر عمل ميکند و باگ هاي قبلي آن بر طرف ميشود
و البته در ايران معمولا ما شاهد 2 نوع قيمت از گوشي هاي سوني اريکسون هستيم که مربوط به مدل هاي کره اي تايواني و چيني است
اگر دقت کرده باشيد افت قيمت گوشي هاي سوني اريکسون در 2 مرحله هم بوجود مي آيد که باز هم مربوط به ورود سري
2 و بعد از آن سري 3 است . و بعد ورود سري آخر شاهد قيمت ثابت در گوشي ها هستيم
حالا چرا سري 3 از لخاظ کيفيت کمي پايين تر است سري بعد براي شما توضيح خواهم داد . اما در کل فرق خاصي با هم ندارند :razz:
یک خط نوشته پر محتوا بهتر از هزاران کتاب بی محتواست
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

ممنون از پاسخ کامل و خوبي داديد :smile: :-) :)
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

mehran44, عزيز البته در بعضي موارد اين طور که شما ميگيد نبوده...براي مثال 910 از همون اول فرانسه بود و اخرش هم ديگه توليد نمي شه(البته يک سري از دوستان ميگفتند که چينيش اومده ولي من يخلي گشتم بيدا دنکردم) ....... ولي براي مثال کا300 و دبليو550 از همون اولش چيني بود .....به نظر من اين سياست ديگه تو سوني نيست بلکه قبلا بوده....من خودم چند روز بيش براي يکي از دوستان 990 خريديم ...به نظر شما,وسایلش کجايي بود؟؟؟؟؟؟چيني !!!!!.......من فکر ميکنم سياست سوني ديگه توليد در چين باشه چون هم قيمت کارگر بايينه و نيروي کار خيلي زياده....بس سود بيشتري ميتونه بکنه... البته کيفيتش که افت نميکنه.....گوشي ها همه با توجه به بولي که ميديد با کيفيتن..البته سری p فقط در فرانسه تولید میشه
آخرین ويرايش توسط 1 on SHAHRAM, ويرايش شده در 0.
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
اخراج شده
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط mhrb »

mehran44, بسيار عالي بود . :smile:
ارسال پست

بازگشت به “Sony”