يک سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
sadeqjoon جان در جواب سوالتان بايد عرض کنم که انجمن از بخشهاي مختلفي تشکيل شده که بسته به هدف تخصص شما و ... ميتوانيد در آن فعاليت کرده و بحث کنيد. .
در مورد اينکه اشاره کرديد که به چه بحثهايي اجازه مطرح شدن داده ميشه هم عرض کنم که بحثهايي که موجب بشه به فرد مکان و عقايدي خاص توهين شود و .... اجازه مطرح شدن داده نميشه . هدف ما ايجاد محيطي براي تبادل نظرات مفيد و کار آمد در محیطی دوستانه بوده و اينکه از علم و دانش ديگر دوستان استفاده کنيم و راهي باشد براي گسترش آگاهي و دانش بيشتر
سوالي بود مطرح کنيد.
با تشکر
در مورد اينکه اشاره کرديد که به چه بحثهايي اجازه مطرح شدن داده ميشه هم عرض کنم که بحثهايي که موجب بشه به فرد مکان و عقايدي خاص توهين شود و .... اجازه مطرح شدن داده نميشه . هدف ما ايجاد محيطي براي تبادل نظرات مفيد و کار آمد در محیطی دوستانه بوده و اينکه از علم و دانش ديگر دوستان استفاده کنيم و راهي باشد براي گسترش آگاهي و دانش بيشتر
سوالي بود مطرح کنيد.
با تشکر

-

- سپاسهای دریافتی: 155 بار
- تماس:
sadeqjoon نوشته شده:مباحث سياسي بدون اينکه توهيني به دولت يا فرد خاصي باشد و فقط به صورت تحليلي از وقايع روز باشد اجازه مطرح شدن دارن؟
سابقه نشون داده که این قبیل از بحث ها آخر منحرف شده و کاملا از بحث خارج شده و نتیجه های جز چند تا پست بی ربط چیزی نخواهد داشت پس ترجیحا بهتر است که صورت نگیرد
موفق باشید

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
sadeqjoon, به نظر من سياست رو نبايد داخل انجمن اورد چون افرادي مثل من هستند كه هيچي از سياست سر در نمي اورند و نظر هاي بي خودي ميدهند كه در انتها به ضرر سايت تموم ميشود 

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

-

- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
osilatoria
به طور کلي اين بحثها مجاز نيست
1- بحثي که منتهي به سياست و توهين به عقايد فرد يا گروهي شود و يا مغاير با قوانين جاي ايران باشد
2- بحثهاي ديني هم مجاز نيست، مگر اينکه فردي که موضوع رو مطرح ميکنه براي ما شناخته شده باشه و يا مورد تاييد ما باشه (در اين مورد تحقيق صورت ميگيره و در صورت تاييد و بعد از هماهنگي موضوعاتي مطرح خواهد شد) که البته در صورت کنترل نادرست و يا کشيده شدن بحث به جاهايي که نبايد بکشه قفل خواهد شد
3- بحث و مطالب غير اخلاقي هم به هيچ و جه و تحت هيچ شرايطي مجاز نيست و در اين مورد شديدترين برخوردها رو در پي خواهد داشت (به هيچ وجه قايل بخشش نيست و معمولا منجر به اخراج خواهد شد)
و به طور کلي هر نوع بحثي که بار علمي نداشته باشه يا به نوعي باعث تقابل عقايد بشه مجاز نيست
در بقيه موارد هم به صورت کنترل هوشمند تصميم گيري خواهد شد و بر اساس شرايط به موضوعي اجازه بحث داده خواهد شد و يا داده نخواهد شد (بسته به نظر تيم مديريت انجمن)
موفق باشيد
به طور کلي اين بحثها مجاز نيست
1- بحثي که منتهي به سياست و توهين به عقايد فرد يا گروهي شود و يا مغاير با قوانين جاي ايران باشد
2- بحثهاي ديني هم مجاز نيست، مگر اينکه فردي که موضوع رو مطرح ميکنه براي ما شناخته شده باشه و يا مورد تاييد ما باشه (در اين مورد تحقيق صورت ميگيره و در صورت تاييد و بعد از هماهنگي موضوعاتي مطرح خواهد شد) که البته در صورت کنترل نادرست و يا کشيده شدن بحث به جاهايي که نبايد بکشه قفل خواهد شد
3- بحث و مطالب غير اخلاقي هم به هيچ و جه و تحت هيچ شرايطي مجاز نيست و در اين مورد شديدترين برخوردها رو در پي خواهد داشت (به هيچ وجه قايل بخشش نيست و معمولا منجر به اخراج خواهد شد)
و به طور کلي هر نوع بحثي که بار علمي نداشته باشه يا به نوعي باعث تقابل عقايد بشه مجاز نيست
در بقيه موارد هم به صورت کنترل هوشمند تصميم گيري خواهد شد و بر اساس شرايط به موضوعي اجازه بحث داده خواهد شد و يا داده نخواهد شد (بسته به نظر تيم مديريت انجمن)
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
osilatoria شکلکهاي ياهو اکثرا ترکيبات سادهاي هستند که در نوشتن متنها باعث نمايش شکلکها به جاي متن و کد ميشه و به همين دليل با اونها متفاوت هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- تماس: