Mohammad 1985 نوشته شده:Farhad3614 : متن پست شما به دلیل رعایت نکردن قوانین و احترام و ارزش قائل نشده به وطن , حذف شد.
پاک کردن پستهاي که با شما هم عقيده نيستند بسيار زشت هست !!!اين يعني عدم دموکراسي!! ( من بوش نيستم ) اين حرکت با اصل آزادي بيان مغاير است!
دوست عزیز اتفاقا این عین دموکراسی است
دموکراسی این نیست اگر آمریکا به ابران حمله کرد یکی برگرده بگه ممنون که اومدی ما منتظرت بویدیم هر چه باشد او یک متجاوز است

اين يعني عدم دموکراسي!! ( من بوش نيستم ) اين حرکت با اصل آزادي بيان مغاير است! 

مخصوصا هزينه اين جنگ خيلي بيشتر از اين حرف هاست. 
ولی منم با این موضوع موافقم که حرکات و نوع رفتار نیروهای آمریکایی روز به روز داره مشکوک تر میشه.جنگ خیلی ویران کننده هست از همه نظر، ملت هارو سال ها عقب می ندازه،خوب آمریکا هزاران کیلومتر با ما فاصله داره و خوب خیالش راحت است حالا تو جنگ با ما هم 5000 تا کشته بده ولی ما چی اونوقت؟؟بازم باید همه چیز رو از نو شروع کنیم و تازه برسیم به اینجایی که هستیم و خوب خیلی سنگین و گرون تموم خواهد شد.امیدوارم همه این حرکات تحریک آمیز فیلمی بیش نباشه.
راجب انفجار کرمان هم یک احتمال هم می تونه وجود داشته باشه؟اینکه این انفجار ساختگی توسط خود نیرو های ایرانی باشه؟!!!!!تا هم یک تهدیدی کرده باشن و فکرها رو به سمت اینکه ایران در حال حاضر بمب اتم داره یا یه چیز تو این مایه ها باشه؟؟؟چون من تو خبرهای خارجی مانند الجزیره و یا العربیه چیزی رو ندیدم حتی کوچکترین اشاره! و بیشتر موضوغ رو خبر گذاری های داخلی دارن شلوغ می کنند. 
تو ايران 10 ميليون بسيجي سازماندهي وجود دارد 8) که اگر مسلح گردند و در شهرهاي مستقر گردد نيروهاي آمريکايي حتي جرات وارد شدن به شهرها رو هم نمي کنند در عين حال هيچ نيروي زرهي نيز نمي تواند با سلامت عرض شهر ها را طي کند زيرا اکثر ايران در فلاتي قرار گرفته است که هر فرد مي تواند به راحتي به آمريکا آسيب برساند